6 av de beste nettsikkerhetsprogramvarene som skal brukes i 2019

I dag vil Windows Report-teamet vise deg noen av de beste nettsikkerhetsprogramvaren . Nettstedssikkerhet har blitt viktigere i løpet av det siste tiåret med nyheter om høyt profilerte webangrep på nettsteder. Disse angrepene spenner fra DDoS, distribusjon av skadelig programvare, tung adwareaktivitet, kapasitet på nettstedet og fullstendig nedleggelse av nettstedet.

Derfor er det nødvendig å sikre nettsteder mot hindrende angrep. Dette har imidlertid ført til en økning i websikkerhet, men det vanskelige valget for brukere er hvordan du velger riktig nettsikkerhetsprogramvare. I mellomtiden har Windows Report utarbeidet noen av de beste websikkerhetsprogramvarene som er tilgjengelige på markedet, for å hjelpe deg med å velge riktig sikkerhetsløsning for nettstedet ditt.

Beskytt nettstedet ditt med disse sikkerhetsverktøyene

1

Sitelock

Denne websikkerhetsprogramvaren bruker skybasert sikkerhetsteknologi til automatisk å oppdage trusler og angrep på nettstedet ditt. Sitelock hjelper også til med å forhindre angrep ved å fikse trusler og sette dem i databasen, for å sikre at angrepet blir anerkjent og fastsatt når det resurfaces.

Programvaren bidrar til å øke ytelsen på nettstedet og gjør det mulig for elektroniske e-handelswebsteder å oppfylle PCI-kompatibilitetsstandarder gjennom den utmerkede kundebaserte støtten den tilbyr. Sitelock bruker " Truecode " statistisk applikasjonstest som gjør det mulig å raskt analysere kildebasen til nettsteder og applikasjoner for å forhindre angrep.

DDoS-beskyttelsen bidrar til å holde DNS-serveren og webapplikasjonene dine sikre mot skadelig programvare. Denne nettsiden sikkerhetsprogramvaren er utmerket programvare for bruk for din nettside beskyttelse. Programvaren er tilgjengelig for nedlasting på Windows-enheter og prisklasse fra $ 9 til $ 49, avhengig av nettstedets aktiviteter.

Kjøp Sitelock

2

Rapid 7

Denne websikkerhetspakken tilbyr komplette og avanserte webbeskyttelsesfunksjoner. Rapid 7 hjelper deg med å analysere trafikk, oppdage og forstyrre angrep på nettstedet ditt. Programvaren har et enkelt grensesnitt som muliggjør enkle innstillinger og tilpasning.

I mellomtiden bruker denne nettsikkerhetsprogramvaren en unik sårbarhetsadministrasjonsfunksjon som analyserer trafikken på nettstedet ditt og angir sårbare steder som blir løst av sikkerhetsprogrammet.

I tillegg tillater den skybaserte beskyttelsesteknologien at hele systemets arbeidsbelastning minimeres, samtidig som nettstedet ditt øker sin troverdighet og beskytter nettstedets sluttpunkter. I tillegg er Rapid 7 tilgjengelig for Windows-enheter.

Last ned Rapid 7

3

Sucuri

Sucuri er en populær nettside sikkerhetsprogramvare leverandør med et rykte for sine sterke sikkerhetsfunksjoner. Programmet bruker skybasert teknologi for å sikre omfattende sikkerhet for nettstedet ditt. I mellomtiden bidrar denne websikkerhetsprogramvaren til å øke nettstedets ytelse gjennom CDN og smarte fangefunksjoner.

I tillegg kommer Sucuri suite pakke med et innebygd antivirus og brannmur for å oppdage virus og forhindre feilangrep på nettstedet ditt. Programvaren filtrerer også webtrafikk og blokkeringer hacker og feil gjennom DDoS-reduksjon og WAF; Derfor patcherer Sucuri også sårbare flekker på nettstedet ditt for å hindre utnyttelsesangrep.

Du kan også sikkerhetskopiere webområdet ditt med deres skylagring som er en kul funksjon. Sucuri tilbyr kvalitets kundeservice som er tilgjengelig hele døgnet hele året. Også, Sucuri er tilgjengelig på Windows-enheter og kommer til en grunnleggende kostnad på $ 10 per måned.

Last ned Sucuri

4

NetSparker

NetSparker tilbyr utmerkede websikkerhetsfunksjoner og er krysskompatibel på flere operativsystemplattformer. Denne nettsikkerhetsprogramvaren tilbyr et fint brukergrensesnitt som gjør websikkerhet enkelt å installere og bruke uten å ha noen teknisk kunnskap.

I tillegg skanner NetSparker ditt nettsted og gir detaljerte sårbarhetsrapporter med jevne mellomrom, noe som gjør det mulig å enkelt oppdage og fjerne trusler. Programvaren muliggjør full konfigurering av skanneverktøyet der du kan velge hvilken del av nettstedet du trenger mer oppmerksomhet.

Gjennomtrengningsprøvefunksjonen gjør det mulig for programvaren å beskytte nettstedet ditt mot DDoS-angrep og feil som det oppdager og blokkerer disse truslene. I tillegg gjør NetSparker at nettstedet ditt er PCI-kompatibelt; dermed forbedrer nettstedet ditt ytelse og øker troverdigheten med besøkende på nettstedet ditt.

Imidlertid er denne nettsidesikkerhetsprogramvaren kostbar og kommer til en hel del $ 1950 i året. Men de tilbyr god kundestøtte som er tilgjengelig 24/7 daglig, og deres programvare er tilgjengelig på Windows og andre OS.

Last ned NetSparker

5

Menlo Security Web Security

Hvis du vil beskytte nettstedet ditt, kan Menlo Security Web Security kanskje være akkurat det du trenger. Dette verktøyet isolerer all webaktivitet på et basseng med sikre nettlesere, og takket være sin spesielle teknologi gir den sømløs nettleservaring. Ved å gjøre det, er brukere ikke utsatt for skadelig programvare.

Denne tjenesten bruker sin egen Secure Web Gateways-teknologi som helt eliminerer alle skadelige programvareinfeksjoner og forbedrer sikkerheten din. Tjenesten har en spesiell funksjon kalt "Tillat uten risiko" som eliminerer eventuelle risikoer forbundet med ukjente nettsteder.

Menlo Security har også en dokumentbeskyttelsesfunksjon som vil isolere og åpne alle dokumenter og e-postvedlegg, slik at skadelige dokumenter ikke infiserer PCen. Denne tjenesten har også Data Loss-forebyggingsfunksjon som har spesielle filopplastings- og nedlastingspolitikker. For ekstra beskyttelse er det et spesielt isolat + Les-Only-alternativ tilgjengelig.

En annen flott funksjon av Menlo Security er webmail beskyttelse. Takket være denne funksjonen vil all webtrafikk bli isolert og dermed holde e-postene dine trygge fra ondsinnede lenker. I tillegg til webpost vil Menlo Security også beskytte deg mot ondsinnede nettadresser.

Menlo Security Web Security tilbyr solide funksjoner, så hvis du leter etter en nettsikkerhetsprogramvare, vil du kanskje prøve den ut.

Oversikt:

  • Isolerer all webtrafikk for å redusere sjansen for skadelig programvareinfeksjon
  • Har sin egen Secure Web Gateway-teknologi
  • Isolerer alle dokumenter og e-postvedlegg
  • Dokument, webmail og URL-beskyttelse

Få Menlo Security Web Security i dag

6

Comodo Cwatch

Dette er en av de populære nettstedssikkerhetsprogramvarene med millioner av nettsteder beskyttet av denne sikkerhetsprogramvaren. Comodo Cwatch bruker sky nettverks teknologi for å administrere sikkerhetstjenester for nettsteder og elektroniske applikasjoner.

Comodo tilbyr omfattende sikkerhetstjenester som oppdager og fjerner skadelig programvare etter gjenkjenning. Programvaren bruker en unik kombinasjon av sikkerhetsinformasjon og hendelsesbehandling med webprogramvarebrannmur for å skape et sikkert innhold av leveringsnettverk som sikrer nettstedet ditt.

I tillegg kommer denne nettsikkerhetsprogramvaren også med forbedret nettsideytelse med DDoS som holder trusler i sjakk, samtidig som informasjonen din er trygg. Comodo Cwatch hjelper nettstedet ditt til å være PCI-kompatibelt som gir nettbutikk mer troverdighet som et trygt sted å foreta kjøp.

Programvaren kan også skryte av utmerket kundestøtte som veileder deg gjennom hele oppsettet og er tilgjengelig 24/7 om dagen.

Men Comodo Cwatch er ideell for enhver bedrift nettside enten oppstart eller etablert nettside. Programvaren er tilgjengelig på Windows-enheter for å laste ned med grunnprisen på $ 9, 90 per måned, og premieplanen koster $ 24 per måned

Last ned Comodo Cwatch

Til slutt er det andre nettsikkerhetsprogramvare der ute, men de som er oppført her er de beste som har blitt korrekt gjennomgått. Imidlertid er nettstedets sikkerhetsprogramvare oppført unikt på sin egen måte; Den beste programvaren kombinerer en blanding av overkommelig pris og evne som er uthevet i dette innlegget.

Har du brukt noen av nettsikkerhetsprogramvaren som vi nevnte ovenfor? Du er velkommen til å dele din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mai 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.