6 av de beste VPNene for Vivaldi for ekstra surfing og sikkerhet

Vivaldi er en nettleser som ble utgitt i 2016. Nettleseren ble utviklet av Vivaldi-teknologier som ble grunnlagt av grunnleggeren av Opera Software Jon Stephenson von Tetzchner og Tatsuki Tomita.

Imidlertid har bruken av VPN-er blitt uttalt gjennom årene med internettbrukere bevisst på deres privatliv og mange regjeringer som forsøker å slå ned på internettjenester. Mange VPN-leverandører tilbyr sikker kryptering og DNS-lekkasjebeskyttelse.

De fleste VPN-leverandører gir VPN-nettleserutvidelser som vanligvis er lette og enkle å bruke sammenlignet med full VPN-tjenester. I mellomtiden har Windows Report Team samlet denne listen med beste VPN for Vivaldi.

Her er de beste VPNene for Vivaldi

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost VPN er et freemium VPN som er rangert som det beste VPN for Vivaldi. Denne VPN-tjenesteleverandøren beskytter Internett-tilkobling fra ulovlige hacker, blokkerer begrenset innhold / nettsteder, og lar deg også surfe anonymt på Vivaldi.

Her kan du forvente fra CyberGhost:

  • Sikret med 256-bit kryptering
  • Automatisk drepbryter
  • OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP protokoller
  • Samtidige tilkoblinger på opptil 5 enheter
  • Streng Ingen logger politikk

I tillegg gir CyberGhost VPN deg en forhåndsdefinert og dedikert profil for alle online VPN-behov, du kan ha mest spesielt med nettlesere som Vivaldi. Brukerne har også tilgang til over 1250 servere over hele verden.

  • Last ned nå CyberGhost VPN (spesielt 77% avslag)

For mer informasjon om hvordan du laster ned og installerer CyberGhost, sjekk ut denne veiledningen.

2

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield har vært i VPN-virksomheten i lang tid. Nettleserutvidelsen er enkel å laste ned og installere på Vivaldi. Dette beste VPN for Vivaldi beskytter posisjonen din, og med det enkle grensesnittet er det et attraktivt alternativ for brukere.

I mellomtiden har Hotspot Shield ikke mandat til brukere å skrive inn e-postadressen eller personlige data som er ideell for sikkerhetsbevisste personer.

I tillegg kobler Hotspot skjerm til den raskeste serveren for stedet, og brukere kan få tilgang til Frankrike, Tyskland, India og andre servere. Den største ulempen ved den gratis pakken er at du ikke kan koble til USA og Storbritannia servere.

  • RELATERTE: 8 beste VPN-er for å lage videosamtaler på Windows 10-PCer [2018 Guide]

Til slutt, den gratis versjonen tillater 750MB data per dag, men det var tendenser for noen nettsteder å laste sakte. Den betalte versjonen gir ingen annonser, flere funksjoner og beskyttelse mot skadelig programvare. Prisen på den betalte versjonen en måned starter fra $ 4, 50 og faktureres årlig.

  • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling
3

ExpressVPN

ExpressVPN er kjent som et kvalitets VPN for Vivaldi. VPN har kule alternativer som DNS lekkasje interferens verktøy som tar seg av IPv6 lekkasjer og utvidelsen er enkel å installere på Vivaldi.

I mellomtiden vil ExpressVPN-utvidelsen gjemme din sanne plassering fra nettsteder som bruker HTML5-geolokasjon, regissører og nettleverandøren din.

Med over 1300 servere i nitti land, holder ExpressVPN en streng ingen arbeidsbrukeraktivitet. Deres servere er sikre og sikret ved bruk av 256-bits kodeteknologi. Videre tilbyr Express VPN en 30-dagers refusjonsgaranti som tillater deg å kjøre disse alternativene.

Last ned ExpressVPN

4

ZenMate

ZenMate er en populær VPN-tjenesteleverandør fra Tyskland med over 34 millioner brukere. Programvaren tilbyr nettleserutvidelser for Vivaldi med mye unikt uten dataoverføringsgrenser, og du har tilgang til servere fra fire land Tyskland, Romania, USA, Hong Kong.

Videre er nettleserutvidelsen enkel og enkel å laste ned med en enkel meny som viser en liste over tilgjengelige servere som med et klikk kan koble til. Ikonet for adressefelt viser aktive forbindelser.

Denne VPN for Vivaldi gir god internett hastighet på serveren den tyske serveren gir opptil 20 Mbps, mens den amerikanske serveren 10-12Mbps og Hong Kong gir 3-5Mbps.

Den fulle betalte VPN tilbyr flere alternativer og mer ytelse med over trettiifem serverplasser tilgjengelig. ZenMate tillater kompatibilitet med forskjellige programmer på den bærbare datamaskinen.

ZenMate fullversjon er priset til $ 5 i måneden som betales årlig.

Last ned ZenMate

5

Windscribe

Windscribe er en av de få fantastiske gratis VPN-utvidelsene, de fleste gratis VPN-utvidelser gir mange problemer med personvernlekkasjer, mange annonser og irriterende spamvare, men Windscribe gir gode funksjoner gratis.

En viktig funksjon er datatilskuddet tildelt av VPN-leverandøren. Når du installerer VPN-utvidelsen uten registrering, tildeles du 2 GB data for en måned gratis. Hvis du bestemmer deg for å registrere deg med din epost, får du en ekstra 8 GB som gjør det 10 GB i måneden som er langt foran andre rivaler.

Programvaren velger den raskeste avstanden for deg og endrer serveren intermittent for å slå plasseringsblokkere. Lokal servere tilgjengelig på Windscribe, Nederland, Hong Kong, Storbritannia, USA, USA, Øst, USA, Canada, Øst, Canada, Vesten, Frankrike, Tyskland og Luxembourg.

Windscribe tilbyr en proplanoppgradering som gir utvidede funksjoner som ubegrenset båndbredde og 50 ekstra serverlokasjoner. Denne pro planen starter på $ 4 per måned som faktureres årlig.

Last ned Windscribe

6

TunnelBear

TunnelBear er en VPN-tjenesteleverandør som fokuserer på ytelse og enkelhet. Som VPN for Vivaldi er TunnelBear enkel å installere; Deretter registrerer du e-posten din og du kobler deg til. TunnelBear tilbyr over 1000 servere i 20 land for både gratis og betalte versjoner.

Den kanadiske baserte VPN-leverandøren gir maksimalt 500 MB dataoverføring for gratisplanen. Dette kan økes til 1 GB ved tweeting om deres tjenester. Serverhastigheten er det som gjør TunnelBear imponerende med utvidelsesopptaket en av de raskeste serverhastighetene for en VPN-utvidelse.

Oppgradering til den betalte versjonen gir deg ubegrenset data båndbredde og ekstra funksjoner for en månedlig avgift på $ 5 som faktureres årlig.

Last ned TunnelBear

Har du brukt noen av de beste VPN for Vivaldi vi nevnte ovenfor? Del med oss ​​din erfaring ved å kommentere nedenfor.