6 beste VPN for Exile Path for den ultimate spillopplevelsen

Path of Exile er et gratis online actionspill utviklet av Grinding Bear Games. Spillet er basert på all out action hvor spillerne kjemper monstre i huler og fangehuller for å oppfylle oppdrag for å tjene erfaringspoeng og ekstra ammunisjon. Exile-banen har seks underspill hvor spillerne velger å spille som marauder, Ranger, Shadow, Witch og templar. Disse klassene har en eller to av de tre hovedattributtene som er intelligens, fingerferdighet og styrke.

Imidlertid kan Path of Exile-spillere oppleve problemer med tilkobling til spillserverne som for eksempel lagring som kan hindre spillopplevelsen deres. Disse problemene kan løses ved å bruke et raskt VPN som gir sikret tilkobling og pålitelig ytelse.

Dette innlegget fremhever seks av de beste VPN-programvarene som er testet for å gi hastighet og pålitelighet til Path of Exile-spill.

Beste VPN-er for eksilens vei

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en av de fremstående VPN-tjenesteleverandørene for Exile. Selskapet tilbyr rundt 1200 servere i 60 land over hele verden, noe som er ideelt hvis du får tilgang til Path of Exile-servere fra fjernområder.

I tillegg gir CyberGhost omfattende VPN-tjenester med et brukervennlig grensesnitt som lar deg koble til ønsket server med et enkelt klikk.

Dessuten har serverne sine gode hastigheter som sikrer at pålitelighetsproblemer som kobler seg til Exile-serverne, legges til sengs. CyberGhost har også en kill-bryterfunksjon og DNS-lekkasjebeskyttelse som gjør at all informasjon kan holdes trygg uten at identiteten din blir skadet.

CyberGhost priser starter på $ 5, 99 per måned som faktureres årlig og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake garanti.

  • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)
2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er en av de populære VPNene som er foretrukket av Path of Exile-spillere. De tilbyr over 3000 servere i 60 over hele verden. Denne VPN for Exile Path har et rent vennlig grensesnitt med ett klikk; VPN velger den raskeste tilkoblingen nærmest tilkoblingen din.

I tillegg gir NordVPN sikret og rask tilkobling gjennom sine servere og kobles enkelt til Path of Exile-servere. VPN bruker 256-biters kryptering og har DNS-lekkasjer som sikrer sikker tilkobling mens du spiller.

Den grunnleggende prisplanen kommer på $ 11 månedlig som faktureres årlig.

  • Last ned nå NordVPN
3

Privat Internett-tilgang

Når det gjelder den beste VPN for Exile Path som gir billige priser kombinert med gode VPN-funksjoner, utmerker Private Internet Access seg i dette feltet. PIA tilbyr VPN-tjeneste som krypterer nettlesingen din, og bidrar til å holde personvernet ditt fra hackere og nettleverandøren din.

PIA kan skryte av rundt 2500 servere i over 28 land over hele verden. Disse tallene overstiger de fleste av sine konkurrenter og gir deg ubegrensede alternativer når du åpner Path of Exile-servere. Serverne har god serverhastighet som sikrer at du har optimal spillopplevelse mens du bruker VPN.

PIA-planene starter med en pris på $ 3, 35 i måneden som faktureres årlig.

Kjøp PIA

- RELATERT:: 5 av de beste VPNene for Pale Moon for en sikker surfing opplevelse

4

ExpressVPN

ExpressVPN er et av de prismessige VPNene, men de gode funksjonene gir valuta for pengene. ExpressVPN gir pålitelige og konsekvente servere som gjør det ideelt for Path of Exile-spillere som opplever pålitelige tilkoblingsproblemer.

VPN tilbyr kompatibilitet på tvers av plattformen med versjoner tilgjengelig for Windows og andre operativsystemer. Du kan også ha opptil fem samtidige tilkoblinger på ett enkelt abonnement. Denne VPN for Path of Exile har DNS-lekkasjerbeskyttelse, med tilkoblingen din omdirigert gjennom sine servere for å sikre en sikker forbindelse til spillserverne.

ExpressVPN kommer imidlertid med en kostbar grunnplan på $ 12, 95 fakturert årlig, med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kjøp ExpressVPN

5

BufferedVPN

BufferedVPN er en ny VPN-tjenesteleverandør som har sett en økning i popularitet som et resultat av deres raske VPN-server og kvalitetsfunksjoner. Buffered har forskjellige versjoner for Windows og andre OS.

I mellomtiden har denne VPN for Exile Path over 300 servere i 46 land; spillere har et godt utvalg av servere. En unik egenskap ved BufferedVPN er at serverne har noen av de raskeste hastighetene som er registrert for VPN. VPN er sikret med 256-bits kryptering som sikrer sikkerheten til din personlige informasjon.

Men BufferedVPN kommer med en grunnleggende plan på $ 8.39 fakturert årlig med 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kjøp BufferedVPN

6

VyprVPN

VypVPN har eksistert en stund og gir kvalitets VPN-tjenester fokusert på sikker kryptering. VPN tilbyr 700 servere på mer enn 70 serversteder plassert strategisk rundt om i verden.

Med VyprVPN får du raske servere med sikret tilkobling for å nyte fantastisk spillopplevelse. De opprettholder en streng politikk uten logg som sikrer at dine online aktiviteter ikke lagres på noen av deres servere. Denne beste VPN for Path of Exiel er sikret med 256-bit kryptering med kill-bryterfunksjoner for å beholde personvernet ditt mens du er på spill.

I tillegg tillater VyprVPN gratis 7 dagers prøveversjon av programvaren med grunnplanen som kommer til en pris på $ 5 månedlig som faktureres årlig.

Kjøp VyprVPN

Disse VPNene som er oppført ovenfor, har blitt testet og vist seg å gi en utmerket løsning på problemer med bane i eksilforbindelser som for eksempel lagring. Har du brukt noen av nevnte VPN for Path of Exile-spillet? Del din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.