6 beste VPNer for Diablo 3, 2 for å nyte glatte spill økter

Diablo II er et populært actionspill som ble utviklet og utgitt av Blizzard Entertainment. Spillet ble utgitt i begynnelsen av 2000-tallet er et av spillene som formet fremtiden for fantasi og horror-spill. Oppfølgeren Diablo III ble utgitt i 2012 og var det høyeste selgende videospillet på året med over 12 millioner eksemplarer solgt.

I begge spillets utgaver kan spillere velge mellom syv karakterklasser som er barbarer, korsfarer, paladin, nekromanser, munk, heksedoktor, demonjeger og veiviser. Disse tegnene kommer med forskjellige ferdigheter og våpen som former spillingen. Diablo er et av de mest spilt online spillene med millioner som logger seg på spill serverne hver uke.

Hvis du er en Diablo II eller III-spiller som opplever lagproblemer i en region som blokkerer spillserverne, anbefales det at du bruker en VPN-tjeneste. VPN bidrar til å gi pålitelige forbindelser og sikre sikret nettlesing.

Det kan imidlertid være vanskelig å velge riktig VPN for spillbehov, og derfor har Windows Report samlet de beste VPN-tjenestene for Diablo-spillingen din. VPN-tjenesteleverandørene som er oppført, har blitt sertifisert for sikkerhet, serverhastighet, og har en testperiode for å sjekke tjenestene sine før de betaler fullstendig.

Beste VPN-verktøy for å spille Diablo 3, 2

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost har over 15 millioner brukere som gjør det til en av de populære VPN-tjenestene som er tilgjengelige. Med over 1000 servere i 50 land gir CyberGhost deg mange servere å velge mellom for å koble til spillserverne.

I tillegg tilbyr denne VPN for Diablo god fart; Dette gjør CyberGhost til et godt alternativ for Diablo mens du nyter sømløs spill mens du er beskyttet mot DDoS-angrep. VPN har en policy for nulllogger som sikrer at internettaktiviteten din ikke logges på nettet.

CyberGhost har gratis og betalte versjoner med premium-versjonen som begynner på $ 5, 99 som faktureres årlig og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

  • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)
2

NordVPN (foreslått)

Denne VPN for Diablo er kjent for dets personvern og internett sikkerhetsfunksjoner. NordVPN har over 1500 servere i over 50 land som gir store muligheter å velge mellom mens du kobler til Diablo-servere. NordVPN er Panama basert, noe som betyr at de ikke er forpliktet til å dele informasjonen med regjeringen, noe som gjør dem svært sikre.

I mellomtiden tilbyr NordVPN kvalitetsserverhastigheter og eier sine servere som øker serveropptreden og reduserer spillelagene sterkt. VPN-enheten kan enkelt omgå regionale blokker og er et nyttig VPN for spillere i regioner der det er begrensninger på internettbruken.

  • LES OGSÅ : 7 av de beste VPN-ene for å spille Warface på Windows 10-datamaskinen

Videre gir NordVPN en gratis prøveversjon av sine tjenester og for å få fulle funksjoner koster $ 5, 67 månedlig som faktureres årlig. Du får også en 30-dagers pengene tilbake-garanti som gir god tid til å teste sine tjenester.

  • Last ned nå NordVPN
3

ExpressVPN

ExpressVPN er kjent blant de beste VPN for Diablo med gode tjenester og kundesupport. De kan skryte av over 1650 servere i over 80 land. Med dette store antallet servere å velge fra, kan du få det raskeste nærmest deg og nyte jevn spill mens du spiller din Diablo-serie. De har også god kryptering for tilkoblingen din, slik at du kan spille spillet uten å bekymre deg for at informasjonen din blir skadet.

I tillegg er deres tjenester litt dyrere enn andre VPN-tjenester, men kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti slik at du kan teste deres fulle tjenester. Den grunnleggende planen koster $ 6, 67 månedlig fakturert årlig, og du kan dra nytte av ekstra gratis 3months gitt som en bonus for det årlige abonnementet.

- Få nå ExpressVPN

4

IPVanish

IPVanish har eksistert en stund og har noen av de raskeste serverhastighetene som er perfekte for spillingen din. De tilbyr et godt antall servere i over 50 land. Med dette har du muligheter til å velge selv om VPN automatisk velger den raskeste serveren for deg.

I mellomtiden tilbyr dette beste VPN for Diablo utmerkede sikkerhetsfunksjoner, og du er beskyttet mot DDoS-angrep som kan forårsake lags under spill. Din IP-adresse er også skjult fra din ISP, slik at du kan nyte spill anonymt.

  • LES OGSÅ : 6 beste VPN-er for Exile-banen for den ultimate spillopplevelsen

IPVanish tilbyr en 7-dagers pengene tilbake-garanti for alle sine planer, slik at du kan sjekke hvordan tjenestene fungerer, selv om dette er mer begrenset enn konkurrenter som tilbyr 30 dager pengene tilbake garanti. IPVanish grunnplan starter på $ 6, 49 månedlig som faktureres årlig.

- Få nå IPVanish fra den offisielle nettsiden

5

PureVPN

PureVPN er et populært VPN for Diablo med et stort antall servere som hovedsakelig ligger i England og Amerika. VPN er kjent for sitt omfattende nettverk av servere i over 141 land, noe som gir deg flere land enn rivaler til å koble fra til Diablo-servere.

I tillegg kan du få tilgang til gode serverhastigheter ved hjelp av denne VPN som sikrer at spillingen din går jevnt. PureVPN har utmerket kundestøtte og gir opptil fem forskjellige enheter på ett enkelt abonnement, slik at du kan koble venner og familie til VPN-beskyttelsen. VPN har også DNS ​​lekkasjer beskyttelse og automatiserte kill switch alternativer.

Men for å få alle disse funksjonene kommer til en god pris på $ 5 månedlig som faktureres årlig, og du kan dra nytte av treårsplanen som utgjør bare $ 1, 49 per måned.

- Last ned nå PureVPN

6

VyprVPN

VyprVPN er et ideelt VPN for Diablo 3, 2 som kombinerer god serverhastighet og utmerket sikkerhet. VPN tilbyr over 600 servere i 70 land som gir mulighet for flere valg for å få tilgang til Diablo-servere. Programvaren er tilgjengelig på flere plattformer, noe som betyr at du kan laste den ned på Windows-enheter.

VPN har en sterk personvernpolicy som består av militær 256-bit kryptering som muliggjør sikker tilkobling til spill servere. Dermed er informasjonen din trygg, da VPN gjemmer din IP-adresse fra Internett-leverandøren din og snoops.

VyprVPN har imidlertid en 3-dagers gratis prøveperiode og en 30-dagers pengene tilbake-garanti for å teste sine tjenester. Premieplanene starter med $ 5, 10 per måned, som faktureres årlig.

Last ned VyprVPN

Til slutt, alle VPN for Diablo vi nevnte i dette innlegget, har blitt gjennomgått og har funksjoner som gir løsninger på ulike Diablo-tilkoblinger og lagringsproblemer. Du kan dra nytte av gratisforsøk eller tilbakebetalingsgaranti for å velge riktig VPN for Diablo II og III.