6 beste VPN-tjenester for å se på British TV hvor som helst du går

For de fleste reisende kan det være vanskelig å tilbringe tid vekk fra familie og venner, men for å legge til det er det faktum at du ikke kan se favorittprogrammene dine på TV mens du er online på grunn av geo-restriksjoner på innhold.

Lovers av britiske kanaler som BBC, Sky Go, ITV, NowTV og andre er geo-begrenset eller blokkert i land som USA, Australia, Spania, UAE og til og med Canada. Dette fører til mange briter og andre som er avhengige av britisk tv-innhold for å bruke geo-spoofing-tjenester som VPN eller Smart DNS-proxy.

En VPN vil la deg se dine favoritt britiske tv-programmer samtidig som du øker ditt privatliv på Internett, slik at ingen kan finne deg eller spore aktiviteten din.

Pass på at du finner et VPN som kan blokkere flertallet av britisk TV, med høye krypteringsnivåer, raske hastigheter for sømløs streaming og god kundestøtte for når du trenger hjelp.

Hvis du er en av dem som trenger å låse opp dine favoritt britiske show og omgå geo-restriksjoner, sjekk ut den beste VPN-tjenesten for å se på British TV fra våre toppvalg nedenfor.

Beste VPN-tjeneste for å se på British TV i 2018

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

Du kan bruke en gratis VPN-tjeneste eller betale for en premium en til å se på British TV, og CyberGhost VPN tilbyr alt du trenger for å få tilgang til favorittinnholdet ditt, uansett om du vil betale for det eller streame gratis.

Med CyberGhost vises datamaskinen din som om den ligger i Storbritannia, når du egentlig ikke, og det fungerer bra for kanaler som Sky go og BBC iPlayer også. Når du er koblet til med dette beste VPN-en for å se på British TV, plasserer den datamaskinen i et land automatisk, men du kan endre dette og velge ønsket sted, og deretter streame innholdet.

Streaming-TV-leverandører er alltid på utkik etter å se IP-adresser som brukes av VPN som endpoeng, men CyberGhost er foran disse, da det regelmessig endrer disse endepunkt-IP-adressene for å holde seg foran deteksjonsforsøk.

Du kan også streame med CyberGhost på andre enheter som mobiltelefonen din, slik at du ikke trenger å gå glipp av noen av dine favoritt britiske TV-programmer.

  • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)
2

NordVPN (foreslått)

Denne VPN vokser veldig fort til å bli en av toppene og beste VPN-tjenesten for å se på British TV. Det er Panama-basert mening at de fremmer internett uten censur eller overvåking på grunn av deres ikke-obligatoriske data retensjonslover - men de går ikke på kompromiss med hastigheter og loggregler.

Den bruker dobbeltkrypterte tunneler, slik at du er dobbelt sikker på beskyttelse og personvern, pluss deres over 1300 dedikerte servere på tvers av 61 land betyr globalt at du alltid får en server, selv om den du brukte, er nede.

NordVPN har et klart grensesnitt, med andre må-ha-funksjoner som er essensielle for alle brukere som Kill-Switch, dedikerte IP-adresser, dobbelt VPN for dobbel beskyttelse og Tor-programvare for optimal beskyttelse.

For ekstremt rask tilkobling tilbyr NordVPN de raskeste serverne, slik at du kan streame HD eller spille spill online. Men det månedlige abonnementet er kostbart, men det er brukervennlig og lar deg koble til opptil 6 enheter samtidig.

  • Få nå NordVPN
3

Hotspot Shield

Med mindre du har den beste VPN-tjenesten for å se på britisk tv, vil du være uheldig når du er utenfor landet, da du ikke har tilgang på grunn av geoblokking. Men med Hotspot Shield VPN, er det så enkelt å omgå disse restriksjonene og lure serverne til å tro at du er i Storbritannia.

Denne VPN har hundrevis av servere i forskjellige land globalt, inkludert Storbritannia, og slik at du kan koble til en av disse serverne og få en IP-adresse som er basert i Storbritannia, og dermed lure innholdsfilteret slik at du kan få tilgang til britisk TV hvor som helst i verden .

Hotspot Shield VPN har mange servere i Storbritannia, slik at du kan koble til britisk TV-innhold, med raske hastigheter, fordi ingen liker å streame innhold mens det bufferer.

Noen av fordelene denne VPN gir, er sikre forbindelser fra hvor som helst, datakryptering, privat og anonym nettlesing (nulllogg), beskyttelse mot over 3, 5 millioner skadelige nettsteder, koble opptil fem enheter samtidig og topphastigheter.

Du kan bruke den gratis versjonen og få åpen tilgang til Internett uten å gå på kompromiss med sikkerhet eller personvern.

- Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

  • LES OGSÅ: Kan VPN forbedre ping og gameplay? 4 beste VPN-verktøy for spillere
4

ExpressVPN

Dette VPN er ganske gammelt i markedet, men det er veldig populært blant brukere av virtuelle private nettverkstjenester. Det er kjent for sine høyhastighetsforbindelser og stor dekning i forskjellige land, pluss det kommer med brukervennlige apps på mange plattformer.

Som andre beste VPN-tjeneste for å se på britiske TV-alternativer, har dette også servere i Storbritannia, slik at du er sikker på å få tilgang til britisk TV med en tilordnet IP-adresse, ved hjelp av den enkleste programvaren uansett nivå av teknisk kunnskap. Alle kan installere og se på fjernsyn i løpet av få minutter.

Det er også pålitelig, og internetthastighetene forblir konsistente mens du streamer på HD-programmer, pluss at du kan nå ut til teknisk support hvis du trenger hjelp når de er tilgjengelige 24/7. Loggene dine blir ikke registrert fordi det har en streng nulllogg policy, og ditt personvern er beskyttet med kryptering.

ExpressVPN har også native, intuitive apps og utvidelser tilgjengelig på Chrome og Firefox. Det er imidlertid dyrere enn andre VPN, og har ikke en innebygd brannmur.

Få ExpressVPN

  • LES OGSÅ: 7 beste VPN-programvare for Amazon Prime [2018 List]
5

SaferVPN

Denne VPN-tjenesten har servere i Storbritannia, så det er en av de beste VPN-tjenestene for å se på British TV hvis du er i utlandet. Den streams ganske bra, med ubegrenset båndbredde pluss 24/7 live chat, slik at du kan dele dine spørsmål eller feilsøkingsproblemer.

Det er israelsk grunnlagt, siden 2013, og har vokst til å være der det er nå som en personvernprogramvare, og tilbyr flotte funksjoner som fantastiske hastigheter, sterk kryptering og selvbetjente premium-tjenester.

SaferVPN er ideell for uformelle brukere, da det har en streng nulllogg policy for mer personvern, attraktiv ytelse, innfødte apps, og lar deg koble til opptil 4 enheter samtidig, samtidig som du beskytter alt under ett abonnement eller en konto.

Det er enkelt og enkelt å bruke med rask installasjon, pluss det kan brukes til å laste ned torrents, da det tillater bruk av P2P-protokoll, og tilbyr Kill Switch, og automatisk WiFi-sikkerhet, blant annet. Det har ikke en innebygd brannmur og DNS-lekkasjebeskyttelse eller IP-binding.

Få SaferVPN

  • LES OGSÅ: Slik ser du på TV på Windows 10-datamaskinen
6

VyprVPN

Dette er et sveitsisk eid VPN-service utviklet av Golden Frog-firmaet som er stort på personvern, sikkerhet og tilgang til gratis og åpen internett.

VyprVPN er den beste VPN-tjenesten for å se på British TV, da den tilbyr fordeler som rask DNS fordi deres servere er privateide og ikke overvåket, null censur, og du vil ikke ha DNS-blokker med denne VPN.

Andre funksjoner inkluderer NAT-brannmur for å blokkere eksterne tilkoblinger, Kill Switch, innfødte apps for mobil, enkelt og brukervennlig grensesnitt og rask servervalg. Dette VPN anbefales ikke hvis du har tenkt å laste ned torrents eller P2P, da det ikke er torrevennlig på grunn av loggreglene.

Få VyprVPN

Hvilken VPN-tjeneste vil du bruke til å se britisk tv? Eller hvilken bruker du for øyeblikket og det gjorde det ikke sikkert? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.