6 av de beste VPN for Counterstrike: Global Offensive på PC

Counterstrike: Global Offensive er et online førstepersonsskytespill utviklet av Valve Corporation i forbindelse med Hidden Path Entertainment. Spillet ble utgitt i 2012 for å rave vurderinger og har stor spillbas over hele verden.

Det er basert på to lag som konkurrerer om å eliminere seg selv som er terrorister og mot terrorister. Hvert lag har en annen funksjon basert på spillmodusen med terroristen som må plante bomber og forsvare gidsler. Mens kampen mot terroristbekjempelse avverger bomber og redder gisler.

Imidlertid kan Counter Strike-spillere på nettet oppleve problemer når de kobles til spill servere og lagre koblet til spillingen. Disse lagproblemer kan forstyrre spillingen din og begrense spillopplevelsen din. Derfor er løsningen på problemet ditt ved hjelp av et raskt og sikkert VPN (Virtual Private Network).

VPN hjelper spillere å øke internetthastigheten og skjule systemets IP-adresse fra Internett-leverandøren din. VPN forhindrer også malware og DDoS-angrep fra hackere og rivaliserende spillere.

VPN for Counter Strike: Global Offensive gaming

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en utmerket VPN-tjenesteleverandør kjent for sine gode og sikre tjenester. De israelske baserte selskapene tilbyr over 1000 servere i 60 land, noe som gir deg stor rekkevidde for tilgangsstrike-servere fra eksterne regioner.

I tillegg gir CyberGhost mange funksjoner som er arrangert i et brukervennlig grensesnitt, som gjør det mulig for spillere å koble til ønskede servere med et enkelt klikk.

Deres servere er raske og omdirigert, noe som gir økt tilkoblingsytelse og pålitelighet. Også, CyberGhost har killswitch og DNS lekkasje beskyttelse funksjoner som sikrer datamaskinen din fra snoop og hacks

CyberGhost priser starter på $ 5, 99 per måned som faktureres årlig og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake garanti.

- Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)

2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er kjent for sine sikrede forbindelser og mange serveralternativer det tilbyr. De tilbyr over 2500 servere i over 70 land. VPN har et rent brukergrensesnitt som sikrer at verktøyene er ordnet riktig for enkel tilgang.

I mellomtiden bruker NordVPN 256-bits kryptering for å sikre tilkoblingene og spillere kan nyte motstreik med kunnskap om at informasjonen er sikker. DNS-lekkasjeringsfunksjonen forhindrer at datamaskinen din går fra DDoS-angrep mens du spiller Counter Strike: Global Offensive game.

VPN kommer med en grunnleggende pris på $ 11 fakturert årlig

- Last ned nå NordVPN

3

ExpressVPN

ExpressVPN er en populær VPN-tjeneste kjent for sin pålitelige tilkobling og kvalitetstjenester. ExpressVPN tilbyr over 500 servere plassert på strategiske steder som gir CS: GO spillere mange alternativer for å koble til motstreiksservere

I tillegg gir denne VPN for CS: GO brukere en sikker forbindelse med sin kryptering av militær klasse og andre sikkerhetsfunksjoner som DNS-lekkasjesikkerhetsfunksjon. Du kan ha opptil 5 aktive tilkoblinger på ett enkelt abonnement, og deres servere tilbyr raske hastigheter.

ExpressVPN koster $ 12, 95 per måned som faktureres årlig og leveres med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned ExpressVPN

4

BufferedVPN

BufferedVPN har blitt populært de siste årene med sin raske serverhastigheter og høy kvalitet kundeservice. Denne VPN for Counter Strike: Global Offensive tilbyr spillere over 400 servere i 46 land; spillere kan velge forskjellige servere for å koble fra for å motvirke streikservere.

I tillegg er BufferedVPN sikret med en 256-biters kryptering som sikrer din personlige informasjon og online identitet. Denne VPN for CS: GO har også en rask serverhastighet som er ideell for optimal CS: GO spillopplevelse.

BufferedVPN starter med en grunnleggende plan på $ 8.39 som faktureres årlig med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned BufferedVPN