6+ beste programvare for golf swing analyse

Leter du etter en god programvare for golf swing analyse ? Ønsker du å bli den beste golfspilleren på banen? Hvis svaret er ja, sjekk ut vår liste over de beste golfgunganalyseværktøyene.

Verktøyene nedenfor er egnet for både nybegynnere, samt avanserte golfspillere. Vi valgte dem ved hjelp av en rekke enkle kriterier, for eksempel: brukeranmeldelser, brukervennlighet, funksjoner og mer.

Golf swing analyse programvare for å forbedre spillet ditt

Blast Golf Swing and Stroke Analyzer (anbefalt)

Blast Golf er en av de ledende svinganalysatorer på markedet designet for å gi deg sanntids tilbakemelding. Deres sensor går på slutten av klubben din og fanger beregninger for en full sving eller setter slag. Stroke og swing-beregninger lar deg analysere og forbedre timing, tempo, ansiktsrotasjon og mye mer.

I boksen får du følgende:

  • Blast Golf slag og swing analysator (sensor)
  • Svart standard grep vedlegg
  • Klar overdimensjonert putter vedlegg
  • Trådløs lader og laderkabel
  • Gratis mobil app nedlasting inkludert

Appen er intuitiv og du kan lett lære å bruke den når du kommer opp og går. Blastføleren festes enkelt og sikkert til grepet av nesten hvilken som helst regulering putter, driver, jern eller kil. Smart videoopptak, adaptiv slow-mo-teknologi og automatisk videoherding støttes i iOS / Android. Du kan dele dine beregninger og videoer øyeblikkelig via Facebook, Twitter og E-post uten å forlate mobilappen.

Dette er et flott verktøy, anbefalt av mange spillere og omfavnet som læreredskap også. Hovedfokuset er å sette og det er det mest nøyaktige diagnostiske verktøyet for rekreasjons- og profesjonelle golfere. Utsalgsprisen er NOK 149, 95 for øyeblikket.

  • Kjøp den nå på Amazon

V1 hjemme programvare

V1 Home er et av de beste sportsanalyseværktøyene som er tilgjengelige på markedet. Den støtter også golfanalyse, slik at du kan analysere og forbedre stilen din.

Bruke dette verktøyet er veldig enkelt, du tar først opp golfprestasjonen din på video og åpner den deretter i V1 Home. Deretter markerer du områdene du vil forbedre ved hjelp av V1 Homes tegneverktøy.

V1 Home tilbyr også to ekstra tjenester som hjelper deg med å utvikle seg raskere: du kan sende videoene dine til instruktører for ekspertanalyse og online leksjoner, samt aktivere et gratis medlemskap for å motta online leksjoner og modellvideoer.

For mer informasjon, sjekk ut videoen nedenfor:

Du kan laste ned verktøyet gratis. Hvis du vil ha tilgang til flere funksjoner, kan du kjøpe Premium-versjonen.

  • Kjøp nå V1 Home Software på Amazon

MotionView videoanalyseprogramvare

MotionView er en avansert videoanalyseprogramvare for golfspesialister og amatør golfspillere. Verktøyet har et meget vennlig og brukervennlig grensesnitt, som vil hjelpe deg med å analysere golfsvinget raskt og forbedre bevegelsene dine.

MotionView støtter videoopptak med flere kameraer (opptil 8 kameraer, inkludert høyhastighets kameraer), videofilm med langvarig videovisning, video-sammenligning med delt skjerm og mer. Alle disse funksjonene vil hjelpe deg å forbedre spillet på kort tid.

Den innebygde videofilbehandleren lar deg organisere dine golfvideoer enkelt slik at du kan følge fremdriften til enhver tid.

For mer informasjon om MotionView golfanalyseprogramvare, sjekk ut videoen nedenfor:

Du kan kjøpe MotionView fra Golf Coach Systems.

DartFish sportsvideoanalyseprogramvare

Dartfish er en kraftig sportsvideoanalyses programvare som du kan bruke til å analysere golfvideoene dine. Dette verktøyet er svært allsidig, og du kan bruke den til å forbedre ytelsen din også i andre sportsgrene.

Darfish er egnet for profesjonelle golfspillere, samt trenere og dommere. Den leveres med mange flere analysverktøy (for eksempel dartfish.tv-videoanalysedelingsstedet) som lar deg analysere golfytelse til minste detalj. Av denne grunn trenger du virkelig en like kraftig datamaskin for å behandle all denne informasjonen.

Dessverre kan vi ikke fortelle deg hvor mye Dartfish koster da det ikke er noen prisliste tilgjengelig. Selskapet forklarer at prisen du betaler varierer avhengig av dine behov. Som et resultat, må du kontakte en Dartfish-representant for å få mer informasjon om prislisten.

For mer informasjon om Dartfish, gå til verktøyets offisielle nettside.

Swing Catalyst Software

Swing Catalyst er en kompleks og kraftig videoanalyses programvare utviklet spesielt for golfspillere. Verktøyet gir deg et vell av funksjoner som vil hjelpe deg med å finne ut hvilke områder du trenger for å forbedre stilen din. Du kan bruke et bredt spekter av tegneverktøy, slow motion-avspilling, videooverlegg, videobalanse ved siden av og mer.

Hvis du er en trener, kan du bruke Swing Catalyst til å ta opp videooppsummeringer av leksjonene dine og dele dem via YouTube, e-post eller gratis Swing Catalyst-appen. Du kan også organisere alle videoene dine etter navn, dato og klokkeslett, og du kan sortere studenters svingninger basert på type klubb og bæreavstand.

For mer informasjon, sjekk ut videoen nedenfor:

Hvis du er golfbuss, er Swing Catalyst det perfekte verktøyet for deg. Du kan prøve det gratis i en måned eller kjøpe det for et $ 34.95 månedlig abonnement.

GASP Lab

GASP Lab er en allsidig golf swing analyse programvare som kan brukes av en rekke fagfolk, inkludert profesjonelle trenere og spillere, amatør golf spillere, samt nasjonale organer og golf akademier.

Verktøyet tilbyr høyhastighets videostøtte, integrert 3D-bevegelsesanalyse, kraftplattformdata, ballflytdata og klubbdata. Den støtter enkelt og flere kamera videoer.

GASP Lab tilbyr også en rekke funksjoner som støtter kommunikasjonen mellom trenere og studenter. Disse inkluderer Golf Swing App, dagbok og e-postfusjon, blant andre funksjoner.

For mer informasjon, sjekk ut introduksjonsvideoen nedenfor:

Du kan kjøpe GASP Lab fra GASP Systems.

cSwing golfanalyseprogramvare

cSwing er en nyttig golfanalysesoftware som hjelper deg med å forbedre bevegelsene dine og bli en bedre golfspiller. Ikke bli lurt av det ganske gamle og upolerte brukergrensesnittet. Dette verktøyet gir deg en lang liste over funksjoner som vil hjelpe deg med å perfeksjonere spillet ditt.

Du kan dele skjermen og se trinnvise svingninger sammen med en turproffesjonell, slik at du kan finne ut de eksakte forskjellene. Du kan også spille av videoen med forskjellige hastigheter for å oppdage feilbevegelser og rette dem.

Tempotreneren lar deg perfeksjonere dine trekk og lære å slå som en Pro. Du kan også lage tegninger og merknader i programvaren som kan redigeres dynamisk.

Verktøyet leveres også med en golfspillerens notatbok som er kompatibel med Microsoft Word, slik at du kan følge fremdriften din.

Det er verdt å nevne at cSwing er kompatibel med eldre Windows-versjoner, inkludert Windows XP. Du kan også kjøre programvaren på Windows 10, vi installerte og testet det, og alt gikk greit.

Du kan prøve cSwing gratis i 15 dager eller kjøpe verktøyet som starter for $ 149, 00.

konklusjoner:

Verktøyene som er oppført ovenfor er noen av de beste golf swing analyse programvare som du kan bruke til å perfeksjonere spillet ditt. Noen av dem er egnet for golfbaner (Swing Catalyst), andre er perfekte for amatør golfspillere (MotionView). Noen verktøy krever en kraftig PC for å kjøre på, mens andre er kompatible med eldre Windows-versjon.

Ta et ark og list alle de tingene du forventer å finne i en golf swing analyse programvare og installer deretter programvaren som passer best for dine behov.