6 av de beste programvarene for å registrere virksomhetsskatter

Som bedriftseier må du sende inn virksomhetsavkastningen din jevnlig. Dette kan være en vanskelig og tidkrevende oppgave. En viktig ting er at du må fylle den etter hverandre nøyaktig og rettidig.

Teknologien har imidlertid gjort skattepåfylling, da det finnes en rekke skattefyllingsprogrammer. En fordel med denne programvaren er at de muliggjør rask automatisert fylling av programvare som gjør at du enkelt kan fokusere på å drive virksomheten din.

Windows Report har utarbeidet noen av de beste skattefyllingsprogramvarene som muliggjør rask og nøyaktig fylling av skatt.

Fil din virksomhetsskatt med disse verktøyene

1

Turbo Skatt

Turbo Skatt er en populær skatt programvare vanligvis brukt av små bedrifter og partnerskap. Den største fordelen med denne programvaren er de fria føderale og statlige fyllingsalternativene som tilbys. TurboTax lar deg også lage ubegrensede W-2 og 1099 skjemaer, dokumenter for partnere og aksjonærer.

I mellomtiden kan du også be om ekspertskatter fra skattpersonell om skattesituasjonen. Det gjør det også enkelt for brukerne å forberede skatt på flere forretningskunder på ett sted. Etter at du har fylt din skatt, viser TurboTax en sluttanmeldelse av selvangivelsen din utarbeidet med råd fra en CPA-agent.

Imidlertid mangler TurboTax personlige skattefunksjoner, da den bare tilbyr forretningsreform versjon; For det andre tar programvaren tid til å installere. Turbo Skatt koster $ 169 og tilbyr fem gratis føderale selvangivelser fylle som en bonus.

- Få nå TurboTax fra den offisielle nettsiden (gratis)

  • RELATERT: 5 beste lønn programvare for små bedrifter
2

H & R Block

Klassifisert som en av de beste programvareløsningene for filing av virksomhetsskatter, gjør denne populære skatteprogramvaren deg enkelt å fylle din skatt online. Brukere kan enkelt importere data fra annen skatteprogramvare og ha sine egendefinerte skattefiler på programvaren. H & R gjør at du kan sende innmeldingene dine direkte til IRS.

I mellomtiden har programvaren en unik funksjon der du kan be om å få dine selvangivelser sjekket av deres skatt profesjonelle gratis. I tillegg er H & R veldig enkelt å installere og bruke, med programmet som gir brukerne relevant informasjon om finansielle transaksjoner som å kjøpe en bil.

Den store ulempen av programvaren er imidlertid kompatibilitetsproblemer med skrivere, og noen regioner er unntatt fra programvaren. Derfor kan dette føre til vanskeligheter med å sende innmeldinger for disse regionene.

Videre er H & R Block tilgjengelig i forskjellige pakker, da selvstendig næringsdrivende online-registreringsavgift koster USD 74, 99 med ytterligere $ 36, 99 per stat arkivert.

Last ned H $ R Block

3

TaxAct

TaxAct er en omfattende skattefyllingsprogramvare som tilbyr mange funksjoner. Noen av funksjonene inkluderer revisjonsstøtte og skattepreparat for ulike virksomheter. TaxAct er spesielt bra for små bedrifter, da det lar deg legge inn en føderal selvangivelse.

Programvaren er også sikker da transaksjonene dine er kryptert for å hindre lekkasje av dine personlige opplysninger. I mellomtiden er kundesupporten deres toppnotert med e-post og telefonsamtale, tilgjengelig hos en spesialist som hjelper deg med dine klager og forespørsler.

Imidlertid er den nevnte ulempen ved denne programvaren at du må betale et ekstra gebyr for å importere data fra tidligere års selvangivelse. TaxAct koster $ 44, 95 med en ekstra $ 37 per fylle av staten returnerer.

Last ned TaxAct

  • RELATERT: 5 beste programvare for å spore betalbare timer i ditt firma [2018 Liste]
4

Frihetsskatt

Denne programvaren for filing av virksomhetsskatt er kjent for sine ypperlige tjenester. Med Liberty Tax er det enkelt, nøyaktig og sikkert å fylle skatt på riktig måte. Programvaren har et utmerket brukergrensesnitt som lar brukerne velge hvilke aspekter av oppgaven som kommer tilbake til arbeidet.

En annen unik funksjon er Liberty Tax inkluderer ikke komplekse trinn. Du kan enkelt fylle din skatt på ca 10 minutter med 100% forsikring. Programvaren dobbeltkontrollerer avkastningen og sikrer at selvangivelsen er nøyaktig.

I tillegg har Liberty Tax utmerket kundestøtte med live chat, e-post og sosiale medier tilgjengelige. Du kan også møte en på en med kundesupportpersonell i noen av sine 3000 filialer over hele verden.

Imidlertid er den viktigste løsningen av denne programvaren at noen ganger ikke er flagget ut til slutten av skattefyllingsprosessen; Dette gjør at kunden starter prosessen fra begynnelsen. Liberty Tax er tilgjengelig for å få til en pris av $ 70 og gir god valuta for pengene.

Last ned Liberty Tax

5

TaxSlayer

Hvis du er selvstendig næringsdrivende og ønsker en rimelig skattefyllingsprogramvare, er TaxSlayer den anbefalte programvaren for deg. Programvaren gjør at du enkelt kan forberede og fylle dine skatter på farten med din Windows-PC eller din mobile enhet.

TaxSlayer er lett å navigere ettersom funksjonene er enkle å få tilgang til med alle funksjonene ordnet riktig på brukermenyen. En viktig funksjon som gjør programvaren til et attraktivt alternativ, er tilbakebetalingspolitikken. Dette garanterer deg maksimal fondrettighet som gjelder for deg.

Imidlertid har denne beste programvaren for filering av virksomhetsskatter begrensede funksjoner i forhold til andre skattefyllingsprogrammer; Selv om dette er forståelig på grunn av sin billige pris.

Også, Tax Slayer kommer i to versjoner selvstendige fylling koster $ 40 og premium-alternativet koster $ 35 og tilbyr VIP-støtte som en bonus for brukerne.

Last ned Tax Slayer

6

eSmart Skatt

eSmart Tax Premium er et ideelt skattefyllingsprogram for småbedriftseiere. Du kan enkelt lage dine returmeldinger og fylle 1040-skjemaet ditt riktig med programmet. Programvaren er sikker og krypterer informasjonen din slik at informasjonen ikke lekker.

I tillegg tillater eSmart Tax deg også å importere W-2 filinformasjon og gir deg en gjennomgang av dine tidligere selvangivelser. Med denne programvaren kan du sjekke dine kreditter og fradrag på jakt etter en ideell tilbakebetaling.

I mellomtiden har dette programmet ikke omfattende funksjoner i motsetning til Turbo Tax og H & R. Men programvaren er tilgjengelig for nedlasting til en kostnad på $ 58, 95, og gir 100% nøyaktighet i skattemelding.

Last ned eSmart

Hvis du har noen erfaring med å bruke noen av de nyeste programvarene til å registrere virksomhetsskatter som nevnt ovenfor. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.