6 beste programvaren for å designe vakre smykkestykker i 2019

T ods fremgang i teknologi har gjort å anskaffe den beste programvaren for å designe smykker til Windows 10 mye lettere. For låsesmed, gullsmed, sølvsmed eller juvelerere gjeldende smykker opprettelse programvare tilbyr det beste innen estetikk og struktur for innovative smykker design.

Bare det beste av digitale verktøy kan gjøre omformingen fra manuell til en digital smykker studio mulig og sømløs. Konvensjonelt ville det ta den lokale juveleren et par timer å opprette eller endre størrelsen på en ring. Juveleren må først skape en blokk med voks for å bygge modellen som kreves for produksjon.

Men mirakuløst med 3D smykker design programvare for Windows 10, er det lettere å oppnå samme oppgave på få minutter. Skjønnheten til 3D-smykker applikasjonsprogramvaren for Windows 10 er at den tillater at man lager flere elementer også.

Det er mulig å tilpasse seg prongs, antall perler og til og med flere smykker design for ringer og mer til en 3D-skriver. Så det er på tide å utforske noen av de beste programvarene for å designe smykker i 2019 for Windows 10.

T her er utallige smykker gjengivelse, opprettelse eller reparasjon programvare for Windows 10. Mange av programvareløsninger oppført nedenfor kommer med kompatibilitet for din PC, iPad, Android eller iPhone enheter også. Her er noen av de beste smykker design programvare for nybegynnere, mellomstore designere, samt avanserte designere.

Beste Windows 10 verktøy for smykker design

1

LibreCAD [Smykkesdesign programvare for nybegynnere]

LibreCAD tilbyr en av de beste åpen kildekode 2D-programvare for smykker design, og det er gratis. Den smykker programvare leveres med alle de grunnleggende funksjonene som kreves for å utvikle smykker opprettelse ferdigheter.

For en nybegynner smykker programvare designer, er det mulig å endre eller modell design med stor letthet fra det vennlige brukergrensesnittet. Den største ulempen for LibreCAD er imidlertid at den kun kan vises i 2D-visninger. Men med isometrisk visning-funksjonen kunne situasjonen bli reddet.

For nybegynnere står det fortsatt som en av de beste programvarene for å designe smykker for grunnleggende tegning eller 3D CAD-design. LibreCAD har også bare 30 MB filstørrelse, slik at brukeren kanskje ikke kan lagre eller behandle mye. Men arbeidet kan fortsette uten å føle rotete mens du forbereder deg på overgangen til ekspertprogramvare.

Samlet gir LibreCAD eksepsjonell smykkeropprettingsprogramvare med god nok funksjoner og allsidighet. Med den ekstra kommandolinjen nederst, kan brukeren strømlinjeforme arbeidsflyten for en fantastisk opplevelse.

Last ned LibreCAD

2

TinkerCAD [Smykkesdesign programvare for nybegynnere]

De relativt nye til 3D-smykker som gjengir programvaremodellering, burde finne TinkerCAD som den perfekte plukkingen. God ting for smykker som designer nybegynnere er at det er gratis og fungerer direkte fra nettleseren din. Den store ulempen er imidlertid at mer erfarne smykker designere vil finne dette for grunnleggende på grunn av de mindre komplekse funksjonene.

Det grafiske brukergrensesnittet er ganske enkelt å bruke, og gjør det brukervennlig og krever ingen tidligere kunnskaper om CAD-programvare. Så TinkerCAD-programvaren kunne bare være et startpunkt. Det kan hjelpe brukerne til å lære å bruke 3D-programvare for å designe smykker før oppgradering til mer avansert programvare.

Selv om det er enkelt, er det allsidig å hjelpe brukeren til å lage mange flotte modeller for ringer, halskjeder, anheng, etc. Og det bør ikke ta mer enn noen få minutter å lage et innviklet design ved hjelp av TinkerCAD smykker.

Last ned TinkerCAD

Vil du se TinkerCAD i aksjon? Se videoen under:

3

SketchUp [Intermediate users]

For mer erfarne gullsmedere kan SketchUp-programvare laget av Trimble passere for den beste programvaren for å designe smykker. SketchUp 3D modelleringsdesign er en av de mest folkerike blant gullsmedere, arkitekter og modeller. Og en av grunnene er at det kan skape enestående edgy og geometriske smykker design.

SketchUp har den gratis versjonen som man kan prøve for en start. Etter å ha behersket med prøveversjonen, er det på tide å oppgradere til en betalt versjon med mer avanserte funksjoner.

Det er en blanding av enkelt til komplekst brukergrensesnitt og utmerket funksjonalitet for å lage akkurat det perfekte smykkedesignet. Programvaren gjør det mulig å skisse opp kreative smykkerdesign ved hjelp av læringshjelpen til nybegynnere. For avanserte brukere bidrar de eksepsjonelle tegneverktøyene til å forbedre ferdighetene sine enda bedre.

Dens opprinnelige navn var SketchUp Make with SketchUp gratis å være en internettbasert applikasjon. SketchUp har desktopversjonen for de som abonnerer på den betalte versjonen, SketchUp Pro. SketchUp Pro kommer med alle funksjonene og funksjonalitetene som kreves for å lage 3D-modellering. Andre funksjoner inkluderer utskriftsfunksjonen; å skrive ut prototyper etter at du har lastet ned og installert STL eksportmodul gratis.

Last ned SketchUp

Se denne videoen for å lære hvordan du kan lage smykker i SketchUp:

4

RhinoGold [Intermediate users]

For de som er kjent med 3D-modellering, bør Rhino3D være kjent. RhinoGolds popularitet ligger i evnen til å hjelpe smykker designere lage imponerende design. Industribyggere, arkitekter og jewelers finner Rhino3D veldig imponerende for å skape presise og komplekse modeller.

Rhino3D har flere versjoner, men RhinoGold-versjonen bør være et utmerket valg for den beste programvaren for å designe smykker. Med RhinoGold kan en mer erfaren juveler skape intrikate design med alle nødvendige kurver.

Denne programvaren kan bidra til å sette smykkerbitene sammen trinnvis med forskjellige prototyper. Den har flere funksjoner som gjør det mulig å lage spennende smykker til halo, pendants, kroppsringer, armbånd, øredobber, evighetsbånd, etc.

Et annet pluss for RhinoGold; Det er mulig å starte fra grunnen til å bygge et nytt smykkedesign. Ved å bruke sine unike graverings- eller modelleringsmoduler er det enkelt å lage noen av de beste smykkedesignene ved hjelp av denne programvaren.

Last ned RhinoGold

Se på RhinoGold i aksjon:

5

Matrise [Intermediate and advanced jewelers]

3D Matrix-programvaren er et populært merke blant profesjonelle gullsmedere. Den tilbyr et av de mer imponerende, allsidige og brukervennlige verktøyene for 3D-utskrift av smykker med forskjellige prototyper. For det beste resultatet, bruk Matrix fra grunnen til å lage smykker konsepter og intrikate design.

3D CAD-versjonen ble designet spesielt for gullsmedere, og den er litt mer avansert for en nybegynner. Det ville kreve beherskelse eller bruk-til-før man kan manipulere 3D-CAD ekspert. Og grunnen er at 3D CAD ble designet av fagfolk med gode, men komplekse funksjoner.

Det fungerer like bra som Rhino, men med en mer eksepsjonell grensesnitt og oppmerksomhet til detaljer for gullsmedere. For å gjøre det enklere skjønt, hadde utviklerne av programvaren et trinnvis byggmobile-grensesnitt for å lage design pluss å utforske verktøy.

Last ned Matrix

6

AutoCAD [Intermediate and advanced jewelers]

AutoCAD tilbyr et av de mest avanserte verktøyene for design som gjør arbeidet ditt mer profesjonelt og eksplosivt for en smykker designer. Det er uten tvil en av de beste programvarene for å designe smykker i dag. AutoCAD er kommersielt nivå smykker programvare som selv en nybegynner kan raskt lære å bruke. Det bør ikke ta så lang tid å bli en profesjonell smykker designer ved hjelp av dette verktøyet.

Dens 2D, 3D-funksjon gjør det mulig å lage design av forskjellige former og intrikate detaljer med letthet, pluss det er godt priset. AutoCAD har lyseffekter, luke- og annotasjonsfunksjoner som hjelper brukerne til å justere eller gjøre design som skaper bilderealisme.

Det vennlige grafiske brukergrensesnittet gjør design av komplekse strukturer og design sømløse. Med GUI er det mulig å reorganisere verktøylinjen til et mer praktisk arbeidsområde. Det er et vesentlig antall kommandoer for å lære seg å bli mer kjent med AutoCAD og å utforme jevnt. AutoCAD er kompatibel med de fleste operativsystemer og gjør det enkelt å importere og eksportere filer, selv fra din PC til Apple-datamaskiner.

Last ned AutoCAD

Endelig dom

AutoCAD-versjonen presenterer den overordnede beste programvaren for å designe smykker til profesjonelle. Det er ikke bare kostnadseffektivt, men også enkelt å bruke til å lage tegninger til mer delikate gjengitte modeller.

For nybegynnere eller mellombrukere som utvikler seg gradvis, kan SketchUp Pro bare være veien å gå! SketchUp har et spennende CAD-program til å begynne med med et tilpassbart brukergrensesnitt for å lage eksepsjonell 2D og 3D CAD.

Jostling for den beste programvaren for å designe smykker? Vær oppmerksom på at ovennevnte smykker skapelsesprogramvaren definitivt kan tilby eksepsjonell ytelse når som helst. De gjør alle uten tvil den beste smykkerprodusenten.

Det beste valget ville imidlertid variere for hver person basert på interesse, formål, pris og tilgjengelige funksjoner.

Også, det lønner seg å starte med en smykker design programvare gratis nedlasting versjon bare for å prøve ut. Foruten hver 2D CAD-programvare eller 3D CAD-programvare for opprettelse av smykker har sin egen fanebase på grunn av brukeropplevelse. Noen smykker programvare er mer populært med en høyere markedsandel i noen land enn andre.

Men å plukke noen av de foreslåtte 2D CAD-programvare eller 3D CAD-programvare som er nevnt ovenfor, vil ikke gå galt! Har en fantastisk smykker programvare design opplevelse!

LES OGSÅ:

  • 5 beste verktøy for brosjyre design å bruke på Windows-PCer
  • 6 beste logo design programvare for Windows 10 PC
  • 4 av den beste hagesigneringsprogramvaren for Windows PC