6 beste sikkerhetsprogramvare for flere enheter [2019 Liste]

Du vet absolutt viktigheten av å bruke antivirusprogramvare på PCen din nå. Men som du kanskje allerede vet, kan våre smarttelefoner også være under massivt angrep, og de trenger også like omsorg for å beskytte dem mot hackere, skadelig programvare og så videre.

Vanligvis må vi kjøpe separate lisenser for hver enkelt av våre enheter, men heldigvis kan noen antivirusprogrammer tilby streng sikkerhet som kan beskytte alle våre enheter, for eksempel datamaskiner, tabletter og smarttelefoner.

Hva er enda kulere er at de er kompatible med Windows. Vi valgte fem av de beste alternativene for å sikre flere enheter som du for øyeblikket finner på markedet, så sørg for å sjekke ut deres sett med funksjoner bare for å kunne få den mest informerte beslutningen for dine behov.

Beskytt flere enheter med disse sikkerhetsverktøyene

1

Bitdefender

Ved hjelp av denne flotte Bitdefender Family Pack 2018 kan du endelig slutte å bekymre seg for å miste dataene eller pengene dine og begynne å nyte livet mer og få det beste ut av enhetene dine.

Bitdefender trenger ikke en introduksjon lenger, da det er en av de beste antivirusløsninger i verden, og sikkert alle vet dette allerede. Bitdefenders Family Pack 2018 er den ideelle løsningen for å beskytte flere enheter, og vi vil detaljere årsakene nedenfor.

 • Bitdefender Family Pack 2018 kan tilby beskyttelse for alle enhetene du har i din husholdning.
 • Ved hjelp av denne programvaren vil du kunne beskytte deg selv og hele familien mot ulike e-trusler med noen ganske avanserte foreldrekontroll.
 • Bitdefender VPN vil beskytte alle dine online aktiviteter, og flerelags ransomware-beskyttelsen vil holde filene dine trygge.
 • Programvaren er i stand til å gi beskyttelse for hele familien, og dette inkluderer barna også.
 • Foreldrekonsulenten vil holde deg oppdatert på barna dine online aktiviteter, og du får også muligheten til å beskytte barna dine mot ulik upassende innhold.
 • Du vil kunne blokkere uønskede samtaler og meldinger på telefonen din og vite hvor barna dine er når de bruker en mobilenhet.
 • Bitdefender Family Pack 2018 tilbyr flere lag med beskyttelse mot ulike trusler og ransomware.
 • Noen av de beste funksjonene i den komplette beskyttelsen for Windows inkluderer følgende: Avansert trusselforsvar, anti-phishing, anti-bedrageri, sikker surfing, tyveri, redningsmodus, sikre filer og mer.
 • Programvaren bruker oppførselstrenderegistrering for å hindre infeksjoner, og det beskytter viktige data fra kryptering.

-> LES OGSÅ: 5 beste sikkerhetsprogramvare for Alienware-datamaskiner

2

CyberGhost VPN

Med CyberGhost VPN får du muligheten til å sikre enhetene og din digitale livsstil. En VPN kommer til nytte, hovedsakelig fordi hackere kan få tilgang til dataene dine og til og med regjeringen hvis den velger å. Mer enn det, offentlig Wi-Fis forlater dine personlige opplysninger eksponert, og dette er en annen grunn som du trenger ekstra beskyttelse.

Ta en titt på de mest spennende funksjonene som er inkludert i CyberGhost:

 • Ved å bruke CyberGhost, vil du kunne få samtidig toppklasse beskyttelse på opptil fem enheter.
 • Denne fantastiske VPN-tjenesten vil sørge for å skjule din IP-adresse og erstatte den med en annen fra sitt eget nettverk, og som et resultat vil cyberkriminelle og andre tørstpartier aldri få muligheten til å spore din onlineaktivitet.
 • CyberGhost lar brukerne også bli kvitt censur fordi du får tilgang til verdensomspennende innhold ved å koble til de sikre serverne.
 • Ved å bruke CyberGhost på alle enhetene dine, vil du kunne utføre dine online-transaksjoner så trygt som mulig, uansett hvor du er.
 • Mens du bruker denne programvaren, vil ingen kunne snuse rundt samtalene dine og dine private data.
 • Når du prøver å få tilgang til et nettsted, vil CyberGhost sjekke om det er trygt for deg å skrive inn og det gjør dette ved å kjøre en presis sjekk på nettsidens webadresse.

Du kan finne ut enda flere funksjoner, funksjoner og informasjon om CyberGhosts fordeler ved å gå over til sitt offisielle nettsted og ta en titt. Du vil også legge merke til at du også kan laste ned gratis prøveversjon av programvaren, for å se om du liker det, og om den kan gi nok funksjoner til dine sikkerhetsbehov for enhetene dine.

3

Norton Security Premium 2018

Hvis du er som oss, en av de som ønsker en utmerket alt-i-ett-løsning for sikkerhet, så er dette en programvare du bør vurdere også. Norton er et av de eldste navnene i datasikkerhet, og det er en av de beste løsningene der ute etter all denne tiden.

Symantec tilbyr ulike versjoner av programvaren, og blant de beste er Norton Security Premium, som sørger for å tilby beskyttelse mot flere enheter.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne programvaren nedenfor:

 • Etter at du har installert programmet som er en uanstrengt oppgave, vil denne programvaren ikke prøve å legge til mange elementer til systemene dine, utenfor selve programmet.
 • Grensesnittet er rent og enkelt å bruke, og du vil bli vant til innstillingene veldig fort.
 • Norton Security Premium kan beskytte en familie på opptil 10 enheter, og det kan også sikkerhetskopiere dine private data på din PC til en sikker sky.
 • Norton kan som standard overvåke dokumenter, kontakter, bilder og flere elementer etter at du har aktivert den.
 • Det finnes andre nyttige alternativer som en filopprydding, diskdefragmentering, et verktøy som begrenser oppstartsprogrammer og mer.
 • Denne programvaren vil ikke forstyrre dine daglige aktiviteter i det hele tatt.
 • Norton kommer med noen praktiske tillegg, for eksempel en passordbehandling og online backup.

Alle funksjonene gjør det til en alt-i-ett sikkerhetspakke som kan brukes til flere enheter. Du kan sjekke ut mer informasjon om dens funksjoner og funksjoner ved å gå over til Nortons offisielle nettside.

4

ESET Multi-Device Security Pack

Hvis du får et ESET Multi-Device Security-lisens, vil du kunne installere fantastisk sikkerhetsprogramvare for ulike enheter som vil holde dem så trygge som mulig.

Din komplette onlineverden vil endelig være i trygge hender. For Windows leveres ESET Multi-Device Security Pack med ESET Internet Security og ESET NOD32 antivirusprodukter.

Ta en titt på de viktigste funksjonene du vil få å nyte hvis du velger å bruke denne programvaren:

 • Denne lisensen vil spare deg for mye penger, sammenlignet med individuelle lisenser for flere enheter.
 • Du vil kunne overføre beskyttelse til en ny enhet når du vil.
 • Enten du kjører en PC eller en Android-enhet eller mer, vil du kunne beskytte hver og en av dem med denne ESET Multi-Device Security Pack.
 • Du får sjansen til å velge antall enheter, velge de produktene som passer deg best og sette sammen en imponerende Internett-beskyttelse.
 • Du kan forsikre deg om beskyttelse av opptil fem enheter.

Sjekk ut flere interessante funksjoner og også flere fordeler som kommer sammen med denne flotte pakken for å beskytte enhetene dine ved å gå over til ESETs offisielle nettside og se nærmere på hva denne programvaren har å tilby sine brukere.

5

AVG Ultimate

Dette er en annen alt-i-ett flott antivirus og tuneup combo som du kan velge for enhetene dine. Denne programvaren klarte å vinne ulike priser for sin forbedrede sikkerhet og ytelse, og det vil vise seg å være bra for deg og hele familien din.

Bare ta en titt på noen av de viktigste funksjonene nedenfor:

 • AVG Ultimate er fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som vil ta vare på enhetene dine.
 • Programvaren er enkel å bruke, og den ble designet med enkelhet i tankene, men uten å svekke sikkerheten, åpenbart.
 • Den inkluderer en helt ny Ransomware Protection, Webcam Protection, forbedret brannmur og AI-basert trusseldeteksjon og fjerning i sanntid.
 • Dette programmet kan tilby brukere alt de trenger for å forbli beskyttet på sine enheter.
 • Tuning-serien forbedrer automatisk datamaskinen ved å rengjøre søppel, og ved å tilby deg bedre batterilevetid og mer.

AVG Ultimate er designet for personlig og familie bruk, og vi garanterer at du ikke vil angre på å prøve det ut. Ta en titt på mer spennende funksjoner som følger med denne sikkerhetspakken, går over til AVGs offisielle nettside.

6

Kaspersky Antivirus

Hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som kan beskytte flere enheter, bør du kanskje vurdere å bruke Kaspersky Antivirus. Dette antivirusprogrammet gir god ytelse og solid beskyttelse, og takket være det vennlige og enkle brukergrensesnittet, har du ingen problemer med å tilpasse seg det. Når det gjelder beskyttelse, vil dette antivirusbeskyttelsen beskytte deg mot virus, ransomware og andre online-trusler.

Kaspersky Internet Security-versjonen har de samme funksjonene som Kaspersky Antivirus, men den har også flere enheter, slik at du også kan bruke den på Mac eller mobilenheter. Personvern og nettbankbeskyttelse er også tilgjengelig i denne versjonen, slik at du forblir beskyttet mot datatyveri og phishing-angrep.

For maksimal beskyttelse er det Kaspersky Total Security. Denne versjonen tilbyr foreldrekontroll og en innebygd passordbehandling som trygt lagrer dine online-legitimasjonsbeskrivelser. I tillegg er det også en filbeskyttelsesfunksjon tilgjengelig, så du kan være trygg på at alle filene dine er helt sikre.

Samlet sett tilbyr Kaspersky Antivirus solid beskyttelse, men hvis du vil bruke den på forskjellige plattformer som Mac, iOS eller Android, må du kjøpe Kaspersky Internet Security-versjonen.

Oversikt:

 • Malware og ransomware beskyttelse
 • Enkel bruk
 • Bra ytelse
 • Tilgjengelig på Mac og mobile enheter (Internet Security versjon)
 • Personvern og nettbankbeskyttelse
 • Foreldrekontroll, passordbehandling og filbeskyttelse

- Få nå Kaspersky Internet Security 2018

Uansett hvilken programvare du velger fra listen over fem som vi presenterte ovenfor, blir enhetene dine helt beskyttet. Vi anbefaler deg å sjekke ut deres komplette sett med funksjoner for å kunne ta en informert beslutning som passer best for enhetene dine.

Relaterte historier å sjekke ut

 • 5 beste IoT antivirus- og antimalware-løsninger
 • 5 beste laptop sikkerhetsprogramvare for ultimate beskyttelse i 2018
 • Microsoft Security Essentials foreløpige skanningsresultater viser skadelig programvare