6 beste nettverkssikkerhets antivirus for bruk for virksomheten din i 2019

Digitalisering har medført en rekke trusler som virus og annen malware i alle sine former, både kjente og ukjente, som hele tiden blir revidert og lagt til overflod av allerede eksisterende og herdbare trusler.

Slike trusler infiltrerer forretningsnettverk som gir et presserende behov for antivirusprogrammer for nettverkssikkerhet som effektivt kan beskytte nettverket fra ett endepunkt til et annet.

Nettverkssikkerhet er således utformet for å beskytte bruken, integriteten, personvernet og tilgjengeligheten til bedriftsnettverket, og dataene deri, inkludert maskinvare og programvare.

For å beskytte data og informasjon fra trusler og brudd i nettverket ditt, trenger du et effektivt nettverkssikkerhets-antivirus med slike funksjoner som tilgangskontroll, atferdsanalyse, forebygging av data, brannmurer, e-post sikkerhet, VPN og websikkerhet, mobilenhet og trådløs sikkerhet, blant mange andre.

Her er det beste nettverkssikkerhets antivirusprogrammet du kan bruke for virksomheten din i 2019.

Best nettverkssikkerhets antivirus for bruk i 2019

 1. Kaspersky
 2. Malwarebytes
 3. McAfee
 4. Webroot
 5. Symantec
 6. Comodo Internet Security

1. Kaspersky

Dette nettverkssikkerhetsantivirus gir fleksibel sikkerhet for alle små, mellomstore eller bedriftsstrukturer.

Med Kaspersky endpoint-sikkerhet får du en kraftig flerlags sikkerhet med omfattende funksjoner på et brukervennlig grensesnitt som tilpasser seg dine behov uansett forretningsstørrelse.

Funksjoner inkluderer applikasjonskontroll, mobil sikkerhet, forhåndsdefinerte sikkerhetsprofiler, enkel og intuitiv skybasert konsoll, konsol på forhånd med granulær oppsett, avansert beskyttelse for arbeidsstasjoner og filservere, mobilenhet og programstyring, datakryptering, samt sårbarhet og oppdatering.

Det er et antivirusprogram med nettverkssikkerhet som gir best beskyttelse på nettverkspunktene dine.

Få Kaspersky endpoint sikkerhet

2. Malwarebytes

Dette er et avansert antivirusprogram for nettverkssikkerhet hvis neste genteknologi beskytter bedriften mot angrep, og retter erstatning for at andre nettverkssikkerhetsløsninger ikke gjør det.

Med Malwarebytes endpoint-beskyttelse, som leveres fra skyen for sentralisert styring, får du sju lag med teknologi drevet av den best informerte telemetrien for å beskytte endepunkter fra trusler, både kjente og ukjente.

Det forhindrer ransomware, malware, nulldagsutnyttelser, adware og PUPs, blant annet trusler.

Du kan ha den endelige endpoint-sikkerheten med flere teknologier for å beskytte nettverket ditt proaktivt mot trusler, i tillegg til at hendelsesresponsen oppdager og retter på trusler, og fjerner dem helt fra bedriftens datamaskiner.

Få Malwarebytes endpoint beskyttelse

 • LES OGSÅ: 8 beste antivirusprogramvare for bedriftsprogramvare for å sikre virksomheten din

3. McAfee

Dette er et av verdens ledende, uavhengige nettverkssikkerhets-antivirusbedrifter der løsningene orkestrer integrerte cybermiljøer hvor beskyttelse, deteksjon og korrigering av trusler oppstår samtidig og samarbeidende.

Med McAfee endpoint-sikkerhet får du intelligente og samarbeidsforsvar mot avanserte trusler med handlingskriminalitet for å hindre og bekjempe dem.

Det hjelper deg med å beskytte produktiviteten din og få synlighet til avanserte trusler, da det deler hendelser for å ta handlinger mot potensielt farlige applikasjoner, nedlastinger, nettsteder og filer umiddelbart.

Rammen er futuristisk og utvidbar, slik at du kan sentralisere det når bedriften din vokser, og forsvarene utvikler seg automatisk, mens du tilpasser forsvaret da trusler er dynamiske i naturen.

Hovedfunksjonene inkluderer Real Protect-maskinlæring og Dynamic Application Containment for å stoppe nulldagstrusler etter hvert som de kommer opp, og motvirke skadelig programvare med omdømme og oppførsel basert på beskyttelse.

Få McAfee endpoint sikkerhet

4. Webroot

Webroots endpoint-beskyttelse er et nettverkssikkerhets-antivirus med multi-vektor beskyttelse for å sikre alle dine endepunkter og brukere i alle stadier av et cyber-angrep.

Funksjoner inkluderer dyp læring som bruker en lagdelt tilnærming for å forbedre og forbedre nøyaktigheten av trusselklassifisering, avansert oppførselshistori, 100 prosent effektivitet over 24 timer, rask distribusjon og skanning, ingen konflikt med annen sikkerhetsprogramvare, ingen reimaging, onine-ledelse hvor som helst og i noen tilfeller tid, pluss at du kan bruke den på et fleksibelt faktureringsarrangement med månedlige eller årlige abonnementsalternativer.

Med så mye å tilby, gir Webroot deg den ultimate beskyttelsen for nettverks sikkerhet gjennom maskinlæring.

Den har også Webroot Threat Intelligence Platform, en skybasert arkitektur som klassifiserer og scorer 95% av internett tre ganger daglig, og gir nøyaktigheten og konteksten du trenger for å beskytte nettverket ditt.

Få Webroot endpoint beskyttelse

 • LES OGSÅ: Sandbox-programvare: Beskytt din PC mot skadelige programmer med disse verktøyene

5. Symantec

Dette er verdens mest avanserte engangs endepunkts nettverkssikkerhets antivirusprogrammer for forebygging, gjenkjenning og respons av svindel, bedrag og tilpasning.

Det sikrer nettverkspunktene dine for å slå ransomware og ukjente angrep ved hjelp av flerskiktsbeskyttelse, maksimerer beskyttelsen, minimerer falske positiver med maskinlæring og atferdsanalyse, og blokkerer nulldagsangrep som roper på appene dine med reduksjon av minneutnyttelse.

Funksjoner inkluderer antiphishing, sårbarhetssøk, finjustering for deteksjonsmotorer for å optimalisere sikkerhetsstatus, sikker surfing og automatisk klassifisering av risikonivåer på alle endepunktsapparater som brukes eller hviler, og en intuitiv skyskonsoll.

Det er sterkere, raskere, lettere og gir uovertruffen ytelse fra en lett nettverkssikkerhetsagent.

Det reduserer også båndbreddebruk, gir raskere skanningstider, og reduserer bruken av IT-ressursene gjennom automatiserte oppdateringer for å redusere kostnadene.

Få Symantec endpoint beskyttelse

6. Comodo Internet Security for Business

Et annet godt antivirusprogram for bedrifter er Comodo Internet Security for Business. Dette antivirusprogrammet har sanntidsbeskyttelse som vil sette ukjente filer i et virtuelt miljø og forhindre eventuell skade på nettverket ditt. Programvaren har også en innebygd brannmur som gjør at du enkelt kan håndtere hvilke applikasjoner som kan få tilgang til Internett.

Når det gjelder tilleggsfunksjoner, er det Host Intrusion Protection, File Reputation Look-up samt Behavioral Analysis. URL-filtreringsfunksjonen er også tilgjengelig, slik at du enkelt kan begrense tilgangen til bestemte nettsteder.

Ved hjelp av denne programvaren kan du angi nettverksdekkende retningslinjer som automatisk aktiverer seg selv hvis de slutter å jobbe av en eller annen grunn. Når det gjelder retningslinjer, bør du ved hjelp av dette verktøyet enkelt administrere tjenester, prosesser og applikasjoner.

Programvaren har også en standard-nekte anti-malware-funksjon som automatisk forhindrer systemtilgang til ukjente filer. For å sikre at det ikke er datatyver, tillater Comodo Internet Security for Business deg også å administrere USB-enheter og hindre at de kjører på alle PCer i nettverket ditt. Når det gjelder ledelse, kan du også enkelt administrere CPU, RAM og harddiskbruk rett fra dette verktøyet.

Samlet tilbyr Comodo Internet Security for Business flotte funksjoner, og det vil være et perfekt valg for forretningsmiljøet ditt.

Oversikt:

 • Sanntidsbeskyttelse
 • Innebygd brannmur
 • Threat Containment, Host Intrusion Protection, File Reputation Look-Up, URL-filtrering
 • Strømforbruk ledelse
 • CPU, RAM og harddiskbrukeradministrasjon
 • Håndtering av USB-enheter
 • Last ned Comodo Internet Security for Business nå

Er du klar til å ta nettverkssikkerheten et nytt hakk høyere før 2019? Gi oss beskjed om hvilke av disse beste antivirusprogramvarene for nettverkssikkerhet som passer dine behov, ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.