6 beste antivirus med spillmodus for å holde seg beskyttet mens du spiller

Som gamer vil du aldri ha noe i din datamaskin eller spill-enhet for å komme i veien for deg og spillopplevelsen.

Det kan være vanskelig å bestemme mellom å opprettholde et skjold mot trusler og datamaskinens helse eller den ultimative, oppslukende spillopplevelsen.

Men takket være det beste antivirusprogrammet med spillmodusprogramvare, er spill- og sikkerhetsproblemer ikke lenger på krysshår.

Gaming-modus gjør det mulig for deg å spille spill uten å miste noen ytelse, men likevel få de fulle fordelene med toppmoderne internett-sikkerhet mens du er på det, uansett om du spiller, gjør nettbank eller hva som helst det gjør du.

For spillere, frustrasjoner, inkludert det typiske tunge maskinressursforbruket, og brannmurspopp som resulterer i lavere ytelse og forverret spill, for ikke å nevne oppdateringsprosessene som er initiert mens du er helt nedsenket i spillet.

Faktisk bruker noen spillere ikke noen form for internett-sikkerhet eller -beskyttelse mens de spiller, hele tiden klager over deres sikkerhetsprogramvare som avbryter spillopplevelsen.

Her er de beste 7 antivirusprogramvarene med spillmodusprogramvare som sikrer at du fortsetter med spillspillet uavbrutt, men likevel helt beskyttet.

Beste antivirus med spillmodus

 1. Bullguard
 2. Emsisoft Anti-Malware
 3. Panda
 4. Bitdefender
 5. Symantec Norton
 6. Avira
 7. Webroot

1. BullGuard (anbefalt)

Dette er det første nettverkssikkerhetsselskapet som utvikler et antivirusprogram med spillmodus spesielt for spillere, pluss det sponsorer ulike spillsamfunn globalt, og bruker tilbakemeldingen fra spillerne til å utvikle fremtidige versjoner av produktet.

BullGuards spillmodus gir deg lettere tid til å nyte spillopplevelsen sømløst uten å deaktivere sikkerhetsprogramvaren.

Når du har en antivirusprogramvarepakke på datamaskinen, bruker den opp noen av ressursene, for eksempel sanntidsfilmonitoren, kontinuerlig filtrering av brannmuren eller spamfilteret, e-postfilteret og andre, som også tar opp prosessortiden.

Siden disse er begrensede ressurser, kan de påvirke spillopplevelsen din, og belastningen på maskinens ressurser. Dette er grunnen til at BullGuards spillmodus sørger for at du nyter din uforglemmelige spill uten avbrudd, uten at det går ut over at datamaskinen din er sikker.

BullGuard lar deg opprette profiler som aktiveres automatisk når spillet begynner å forhindre eller unngå brannmuren popup-vinduer, eller varsle antivirusprogrammet for å kjøre mer jevnt og ikke hindre spillytelsen.

Funksjoner inkluderer kjente spill som viser tilgjengelige spillprofiler, aktiv profil (din nåværende profil), Start spillmodus for å aktivere den, Rediger profiler for å administrere profiler, Logger for spillhistorikk og Innstillinger der du kan slå spillmodus av og på.

- Last ned nå Bullguard (nå 70% avslag)

2. Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Dette er et av de mest populære verktøyene for datamaskiner med lav spesifikasjoner eller sakte datamaskiner. Hvorfor anbefaler vi Emsisoft Anti-Malware? Bare fordi dette verktøyet ikke vil lade opp PCen, og ikke vil bruke mange ressurser som er nødvendige for spillesesjonene dine.

Denne anti-malware-programvaren vil holde datamaskinen ren og vil forhindre eventuelle trusler ved å bruke en dual-motor-skanner som overvåker alle filene i PCen og et oppførselsblokkeringssystem som holder deg unna maskinen din uoppdagede trusler og ukjente signaturer.

Daglige oppdateringer og skanninger vil holde PCen eller datamaskinen din i orden uten å bli plaget av noen trojanske, PUP eller bakdører. Du finner dette verktøyet til en bra pris på deres offisielle nettside (link nedenfor). Du vil også kunne få en gratis prøveperiode i en 30-dagers periode.

 • Få nå Emsisoft Anti-Malware

3. Panda

Enten du har tenkt å spille for timer på slutten eller bare noen få minutter, vil dette antivirusprogrammet ikke forstyrre spillspillet ditt med irriterende popup eller oppdateringer.

I stedet for å ta risikoen og spille uten antivirusbeskyttelse for å unngå slike irritasjoner, og dermed sette din identitet, data og datamaskin i fare for tap forårsaket av skadelig programvare, få Panda-antivirus med spillmodus.

Panda oppdager automatisk når datamaskinen kjører en multimedieapp, via multimediemodus, som kan slås på eller aktiveres etter behov når det er nødvendig.

Plus, når du er i trøbbel, kan du bruke Panda's Rescue kit, og nyt spill med nullavbrudd. Senere når du trenger å kjøpe noen ting på nettet, kan du gjøre det slik at Panda har fått deg tilbake med svindelbeskyttelse.

 • Kjøp nå Panda

4. Bitdefender (foreslått)

Selv om dette antivirusprogrammet er satt til autopilot som standard for helt stille sikkerhet, trenger enkelte aktiviteter som spill eller filmer økt systemrespons og ytelse, uten avbrudd selvfølgelig.

Bitdefender har tre spesielle operasjonsmoduser for å imøtekomme aktivitetene du gjør som trenger slik ekstra eller ekstra respons: Arbeids-, film- og spillprofiler.

Ingen gamer vil bli avbrutt mens de er nedsenket i deres favorittspill, slik at Bitdefenders Game Profile midlertidig endrer beskyttelsesinnstillinger for å redusere innvirkning på systemytelsen.

Dette betyr at når et kjent spill i fullskjerm er startet, oppdager Bitdefender automatisk den ved hjelp av oppførselshuristikk og en liste over kjente spill, og øker ytelsen. Det gjør dette ved å deaktivere alle Bitdefender-varsler og popup-vinduer, deaktivere spesialtilbudsvarsler og søkerådgiver, utsette planlagte skanninger og automatiske oppdateringer.

Det er lett å se hvorfor dette er et av de beste antivirusprogrammene med spillmodus.

På denne måten, når du er ferdig, bytter Bitdefender automatisk til tidligere innstillinger.

- Kjøp nå Bitdefender

Svart fredag ​​2018 Oppdatering : Bitdefender er for tiden på 61% avslag. Sjekk den offisielle nettsiden og velg en av Bitdefenders planer.

- Sjekk her Bitdefenders Black Friday tilbud

5. Symantec Norton

Enhver gamer vet at de trenger å holde seg beskyttet når de spiller eller strekker seg på nettet, fordi hackere alltid er på jakt etter hjemmenettverk og online-kontoer til spillere og streamere.

Dette er grunnen til at Symantecs Norton-antivirus med spillmodus ble opprettet - med spillerne i tankene - slik at spillspillet ditt ikke blir avbrutt mens du spiller.

I tillegg til å ha det beste i nettverkssikkerhet og cyberforsvar, tilbyr Norton også verktøy for ytelsesbehandling som er nyttige for å optimalisere datamaskinens ytelse.

Norton kan konfigureres for spill, og gir funksjoner for å suspendere varsler og bakgrunnsoppgaver mens du spiller eller streamer, noe som sikrer minimal effekt på datamaskinens ytelse.

Du kan gå inn i to moduser: Stille (med full skjerm deteksjon) eller Stille modus.

I Stille modus kan du konfigurere Norton for å slutte å sende varsler og suspendere bakgrunnsoppgaver som senker datamaskinens ytelse. Fullskjermsdeteksjonen hjelper deg med å slå stille modus automatisk når antivirus registrerer fullskjermsprogrammer.

Stille modus aktiveres automatisk når du gjør oppgaver som krever høyere system ressursutnyttelse, der Norton suspenderer bakgrunnsaktivitetene slik at oppgaven ved hånden bruker maksimale ressurser for bedre ytelse.

- Kjøp nå Symantec Norton

6. Avira

Selv om spillmodus kun er tilgjengelig i Avira antivirus Pro, tar dette antivirusprogrammet med spillemodus fortsatt kronen for den beste gratis antivirusløsningen for spillere.

Avira lar deg nyte glede av en full spillopplevelse uten å la døren være åpen for potensielle farer som sniker seg inn.

Avira Internet Security Suite gjør mer enn bare dataskydd, det dekker også spillopplevelsen din.

Gjennom spillmodus avbryter Avira unødvendige meldinger mens du spiller, når du aktiverer spillmodusfunksjonen.

Andre funksjoner som skjer i spillmodus inkluderer stille kjøring av antivirus og brannmur, varsler som holdes for senere, og oppdateringer som er gjort på det aktuelle tidspunktet.

Når du er ferdig med å spille, kan du slå Avira-beskyttelse på nytt for å nyte hele kapasiteten til suiten.

 • Kjøp nå Avira Antivirus Pro for spill

7. Webroot

Dette er et av de ledende antivirusprogrammene med spillmodus, faktisk har brukerne spurt det som antivirus for spillere.

Webroot gir sikkerhet for data og datamaskin uten noen innvirkning på spillingen.

Andre fordeler, inkludert optimalisering av spillesystemet, spill av spill med kjedespurt med full beskyttelse, spill uten lags eller forstyrrelser, ikke behov for "Gamer" eller "Silent" -modus som slår av beskyttelse for å unngå slowdowns.

Det øker også diskplassen din, reduserer tilgangstider, og forbedrer dermed spillytelsen.

Dette antivirusprogrammet kommer med en ytelsesgaranti, så hvis du ikke er overbevist om sine evner, får du en tilbakebetaling på kjøpet ditt innen 70 dager - de er så gode!

Viktige funksjoner inkluderer sikker surfing med sanntid antiphishing, webkamera beskyttelse mot spionstrusler, nettverksbeskyttelse for innkommende og utgående trafikk, lynrask skanninger uten forstyrrelser, pluss det installerer superrask uten behov for signaturoppdateringer.

Få Webroot til spill

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.

Så er du klar for en super spillopplevelse med full sikkerhetsdekning? Gi oss beskjed om ditt favoritt-antivirus med spillmodus i kommentarfeltet nedenfor.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte historier å sjekke ut

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}