6 av de beste antivirusprogrammene med foreldrekontroll

Er du foreldre bekymret for barnas eksponering mot Internett og sosiale medier? Det er umulig for foreldrene å se sine barn eller tenåringer hver tastetrykk, klikk og flytt, så det er der foreldrekontroll antivirusprogrammer og -programmer kommer inn i spill.

Ved å installere det beste antivirusprogrammet med foreldrekontrollprogramvaren på PCen til barna våre, kan vi nøye overvåke aktiviteter på Internett eller sosiale medier og blokkere upassende materialer. I tillegg beskytter den også PCen mot virus og skadelig programvare, samtidig som barna tillater det positive fordeler med elektroniske ressurser og kunnskap.

Antivirus foreldrekontroll programvare og programmer gir foreldre med spesifikke kontroller for å finne ut hvilke nettsteder, spill og søkeord deres barn kan få tilgang til.

Foreldre kan enkelt begrense eller blokkere aktiviteter som utvikler seg til farlige situasjoner, samtidig som de beskytter mot virus med sofistikert antivirus-foreldringsprogramvare som følger med spesifikke funksjoner som filoverføring blokkering og meldingskontroll.

Noen av disse programvarene har muligheten til å logge tastetrykk, slik at verne eller foreldre enkelt kan motta e-postmeldinger hvis barna prøver å få tilgang til farlig eller upassende innhold med PC eller telefon.

I dette innlegget har Windows-rapporten samlet det beste antivirusprogrammet med foreldrekontrollfunksjoner for deg.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte artikler

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}

Beste antivirus med foreldrekontroll for bruk i 2018

1

Bitdefender Total Security 2018

Dette er et av de beste Windows PC Antivirus med foreldrekontroll. Denne sikkerhetsprogramvaren beskytter mot malware veldig bra på alle disse enhetene.

Bitdefender kommer med stor foreldrekontrollfunksjon. Alt du trenger å gjøre er å installere programvaren på enhetene til barna dine, en profil vil bli opprettet for hvert barn, deres enheter blir lagt til de opprettede profilene, og så vil all aktivitet på disse enhetene enkelt overvåkes.

Funksjoner :

 • Aktivitetsrapporter: Det er veldig enkelt for foreldrene å spore barna sine onlineaktivitet, som inkluderer alle forsøk på besøk på nettsteder, og de kan begrense eller blokkere farlig og støtende innhold.
 • Aktivitetshistorikk : Foreldre kan bestemme seg for å velge timers, daglig, ukentlig eller månedlig aktivitetsrapporter som beskriver barna sine aktiviteter. Rapporten inneholder hvilke blogger eller nettsteder som ble besøkt, eller hvilke nettsteder som ble forsøkt å bli besøkt, SMS-poster og samtaler, inkludert hvem som sendte og mottok en melding.
 • Aktivitetsvarsler : Det gjør at varsler sendes på en time, daglig, ukentlig eller månedlig basis om aktivitetene til barna på deres enheter og online.
 • Sosial nettverkssporing: Det kan enkelt spore barna dine aktiviteter på alle sosiale nettverksplattformer, for eksempel vennsforespørsler, bilder, videoer, kommentarer og personverninnstillinger.
 • Mobilsporing er aktivert.
 • IM Overvåking og blokkering: Foreldre kan blokkere eller begrense online mobiler, svartlistespesifikke kontakter og også blokkere innkommende meldinger med bestemte søkeord.
 • Overvåking av SMS og samtaler : Foreldre kan blokkere mistenkelige samtaler og tekstmeldinger ved å klikke på en knapp.
 • Blokkering av nettside og App : Ved å selektivt filtrere innhold er det veldig enkelt for foreldrene å kontrollere hvilke applikasjoner og nettsteder som er tillatt på forhånd, og også spore hvilke programmer og nettsteder som ble lagt til og tilgang til barna sine.
 • Sporing av plassering er også tilgjengelig.

I mellomtiden kommer det med ulike sikkerhetsverktøy for alle plattformene, for eksempel tyverisikringsverktøy og foreldrekontroll, og Bitdefenders passordbehandling kan også brukes på Windows-datamaskiner.

Du har også en grundig gjennomgang av Bitdefender Total Security 2018 antivirus. Sjekk det ut for å lære mer om denne nyttige programvaren.

Last ned Bitdefender Total Security 2018

2

Norton Security Premium

Denne sikkerhetsprogramvaren er en av de beste internett-sikkerhetsprogramvarene. Den leveres med stor foreldrekontrollfunksjon og er veldig høy for beskyttelse og brukervennlige uavhengige tester. Den er kompatibel med Windows OS.

Norton Security Premium antivirusprogramvare gjør det mulig for barn å utforske Internett i et trygt og sikkert miljø. Online rovdyr er nesten overalt, og det er viktig for barna å bli beskyttet av deres sofistikerte triks og taktikk.

Det er viktig å beskytte seg selv og barna mot skadelig programvare. Nortons Premium-pakke inneholder alle Nortons toppfunksjoner som foreldrekontroll.

Funksjoner :

 • Tidsovervåking : Foreldre kan bestemme hvor mye tid barna skal bruke på ulike enheter, og også oppmuntre til sunne vaner ved å planlegge bestemte tider av dagen eller uken som er tildelt til bruk av Internett og enheter.
 • Nettovervåking : Barna dine kan trygt utforske Internett på en trygg måte med innebygde verktøy som begrenser eller blokkerer uegnede nettsteder, og varsler om hvilke nettsteder barna dine besøker.
 • Søkeovervåking : Foreldre kan enkelt se vilkårene, søkeordene og setningene som barna bruker til å overvåke og beskytte dem mot upassende innhold.
 • Sosialt nettverkstilsyn : Dette gjør det mulig for en foreldre å sjekke hvor ofte barna logger seg inn på ulike sosiale medier, samt navn og alder som barna bruker på disse plattformene.
 • Plasseringstilsyn : Det er viktig å bli informert om hvor barn eller tenåringer er der: dette verktøyet gjør at foreldre enkelt kan finne hvor barna er. En 30-dagers historie blir gjort tilgjengelig for å vise hvor barna har vært.
 • Beskyttelse av personopplysninger : Dette forhindrer barn i å gi ut privat informasjon eller personlige legitimasjoner som adresser, telefonnumre, skoleadresser og mer.
 • Adgangsforespørsel : Barn kan kommunisere med foreldre via Norton Family hvis de er uenige med en blokkert nettside eller husregel.
 • Den kan støtte opptil 10 enheter : Denne programvaren beskytter opptil 10 PCer og Android-enheter med et enkelt abonnement.
 • Operativsystemer: Windows 10, 8.1, 8, 7.
 • Den har noen av de beste Internett-beskyttelsesverktøyene kombinert med 24/7 teknisk støtte.
 • Flott brannmur.

Denne Antivirus-programvaren har imidlertid fantastiske beskyttelsesverktøy og kan oppdage skadelig programvare uansett hvilken type enhet du bruker. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene er passordbehandling og online backup lagring.

Denne sikkerhetsprogramvaren kan lastes ned her.

 • Les også: Best antivirusprogramvare til bruk for nettbank
3

Trend Micro Maksimal sikkerhet

Denne sikkerhetsprogramvaren er det beste valget for familier som trenger å beskytte ulike typer enheter, fordi de er kompatible med Windows-PCer. Det kommer også med stor foreldrekontroll funksjon

Funksjoner :

 • Kompatibel med Windows OS.
 • Den har god ransombeskyttelse, personvernskanner for sosiale medier, foreldrekontroll og anti-tyveriverktøy for mobile enheter som kan brukes til å holde oversikt over barna dine.
 • Det bruker ikke mange datamaskiner, så det vil ikke påvirke hastigheten på systemet ditt.

Trend Micro Maximum Security kommer imidlertid ikke med brannmur og online backup. Du kan laste den ned her

4

Kaspersky Safe kids

Kaspersky Safe Kids er veldig bra og kompatibelt med Windows OS. Den har alt som trengs i en pakke og komponentene er svært effektive. Denne sikkerhetsprogramvaren har en sterk brannmur som kan gi systemet maksimal beskyttelse mot ukjente forbindelser.

I tillegg har den en anti-malware-sikkerhet som er egnet for å oppdage virus før det påvirker PC. Kaspersky Safe Kids kommer også med en pakke kjent som de sikre barna i Kapersky. Kaspersky Safe Kids gir sanntidsbeskyttelse for PC og mobile enheter.

Egenskaper:

 • Varselmeldinger og varsler i sanntid : Foresatte eller foreldre vil alltid få automatiske, på-farten varsler om sine barns aktiviteter.
 • Administrer Internett-aktiviteter : Denne funksjonen kan blokkere bestemte nettsteder og programmer basert på tvilsomt innhold.
 • Administrer programmer : Foreldre kan enkelt bestemme hvilke applikasjoner eller nettsteder som er trygge med filtre og innstillinger.
 • Administrer enheter : Det finnes planleggingsalternativer for tilordnet tidsbruk av enheter og Internett.
 • Overvåk sosiale medier : Foresatte eller foreldre kan effektivt overvåke alle offentlige innlegg på sosiale medier-plattformer som barna har tilgang til.
 • Overvåk samtaler og SMS .
 • Overvåk posisjon med GPS-sikre soner og lokaliseringsdeteksjon.

En av ulempene ved denne antivirusprogramvaren er at den har høye RAM-krav. I tillegg reduserer operativsystemet.

Last ned Kaspersky Safe Kids

5

Webroot Internet Security Complete

Denne nettbaserte antivirusprogramvaren tilbyr Internett-sikkerhetsbeskyttelse i ett år på fem enheter på PCen. Webroot bidrar til å beskytte mot ulike angrep og trusler som malware, identitetstyveri, phishing ransomware og andre ondsinnede angrep med konstant skanning som ikke senker datamaskinen.

Webroot Internet Security Complete er en av de beste foreldrekontrollprogramvarene hvis du trenger en sikker måte å surfe på for barna dine.

Funksjoner :

 • Enkel og rask installasjon.
 • Det gjør det mulig å blokkere web.
 • Den elektroniske webkonsollen gjør det enkelt å administrere enheter og lisenser.
 • Den har anti-phishing-beskyttelse.
 • Webroots hurtige prosessering tilbyr kontinuerlig dataskanning for virus.
 • Det sikrer beskyttelse av din identitet og barnets beskyttelse ved å beskytte personlige legitimasjon og privat informasjon som kontonumre, brukernavn og passord.

I mellomtiden kan uerfarne brukere finne det vanskelig å konfigurere nettbasert webkonsoll for dette antivirusprogrammet.

Last ned Webroot Internet Security Complete

6

McAfee LiveSafe

Dette antivirusprogrammet som kommer med gode foreldrekontrollfunksjoner og overvåker PC-bruk med et nettfilter som blokkerer eller begrenser bestemte applikasjoner og nettsteder.

Pros :

 • Det gir full beskyttelse med bare ett abonnement.
 • Den beskytter PC-er og andre enheter mot online trusler, virus og skadelig programvare.
 • Gratis teknisk support daglig.
 • Den overvåker effektivt PC-bruk og blokkerer uønsket innhold.

Ulemper :

 • De innebygde verktøyene er utilstrekkelige.
 • Add-on mobilapper er vanligvis for dyre og usikre.

Last ned McAfee LiveSafe

Cyber ​​sikkerhet er svært viktig, spesielt når det gjelder barna dine. Det er ganske enkelt for mobile enheter og datamaskiner å koble seg til den store verden av Internett.

Imidlertid gir disse programvarene deg aktivitetsrapporter, varsler, historier, overvåkning av aktiviteter på nettsteder og sosiale medier, overvåking av samtaler og SMS, begrensning eller blokkering av bestemte applikasjoner eller nettsteder, oppdagelse av steder osv.

For din komplette antivirusprogramvare med foreldrekontroll, last ned noen av de antivirusprogrammene som passer best for deg.