5 emulatorer for Surface Pro 3 og 4 for å kjøre Android-spill og -apper

Microsoft Surface line revolusjonerte markedet for bærbare datamaskiner, og med Surface Pro-serien målrettet programvaregiranten strømbrukerne som trengte strøm med bærbarhet. Microsoft Surface Pro lineup er i stand til å kjøre alle Windows-programmer, akkurat som den store, store datamaskinen eller skrivebordet gjør.

Bortsett fra å være kompatibel med native Windows-applikasjoner, er en fordel med ekstremt bærbare datamaskiner som Surface Pro at du kan bruke den til å kjøre mobilprogrammet ved bruk av emulatorer.

Den beste måten å kjøre mobilsapper på PC på, er å bruke Android-emulatorene. Android-emulatorer lar deg kjøre alle Android-spillene og -appene på Surface Pro-bærbar PC og benytte deg av den kraftige desktop-maskinvaren som gir forbedret og lagringsfri spillopplevelse.

Nå, hvis du bruker en Microsoft Surface Pro-enhet, og ser etter de beste emulatorene til å kjøre Android-apper på din bærbare, har vi fått deg dekket.

I denne artikkelen tar vi en titt på de beste emulatorene for Surface Pro 3 og Surface Pro 4 for å kjøre Android-apper og spill for å få mest mulig ut av den bærbare arbeidsstasjonen.

5 emulatorer å installere på Surface Pro 3/4

1

Nox Player

 • Pris - Gratis

Nox Player er en enkel å bruke Android emulator og er kompatibel med både Surface Pro 3 og 4 enheter. Den er kompatibel med Windows XP til Windows 10-kjører enheter. Det er ingen spesielle krav til å kjøre dette verktøyet; derfor bør du kjøre spilleren komfortabelt, selv på grunnmodellen til Surface-enheten.

Brukergrensesnittet er enkelt og rent. Du har lyst til å bruke en storskjerm Android-enhet som ser på brukergrensesnittet. Alle appene og innstillingene er akkurat som det på en Android-enhet, bortsett fra noen modifikasjoner som er gjort for å tilby en bedre opplevelse på en PC.

Nox Player kjører på den gaffelde versjonen av Android 4.4.2 og 5.1.1. Den er kompatibel med X86 og AMD brikkesett ut av esken.

Hvis du vil ha en emulator for å spille Android-spill, kommer Nox Player med noen viktige funksjoner utviklet for å holde spillere i tankene. Emulatoren støtter høy fps (opptil 60 FPS) gameplay sammen med tastaturkontroll og smart-casting-funksjon til et navn noen få.

Du kan bruke tastaturkontrollene til å administrere appene og spillene. For spill støtter Nox Player Gamepad kontroller. Multi-instans-funksjonen lar deg spille flere spill samtidig eller flere forekomster av det samme spillet om gangen.

Nox Player er helt gratis og er en utmerket Android-emulator for Surface Pro-enheten din.

- Last ned nå Nox Player

 • Les også: 5 beste emulatorer for PUBG Mobile på PC for en ny spillopplevelse
2

BlueStacks

 • Pris - Gratis

Du må nok ha sett dette kommer eller i det minste lurer på hvor den mest populære Android-emulatoren i denne listen er? BlueStacks er en av de eldste og blant de mest suksessfulle Android-emulatørene i markedet i dag.

Fra installasjon av apper til å spille Android-spill, har BlueStacks konsekvent mottatt nye oppdateringer som forbedrer ytelsen, samtidig som CPU og minnebruk reduseres.

Hva gir BlueStacks en overhånd i emulator spillet i forhold til Memu Play og Nox Player er det faktum at den kjører på Android 7.1.2 Nougat med Oreo-versjonen som er i utvikling.

De andre emulatorene kjører fortsatt på den relativt eldre versjonen av Android 5.1 Lollipop. For en utvikler kan dette være en fordel når du tester Android-appene dine på den nye versjonen av Android med letthet.

På baksiden mister BlueStacks et poeng for sponsede annonser som kan være irriterende til tider. Nox Player og Memu Play er relativt rene og gir god brukeropplevelse.

For spill og navigasjon leveres BlueStacks med tastatur og gamepad kontrollstøtte. Den har også den trendy Multi-Window-funksjonen som lar deg spille flere spill samtidig gjennom delt vindu.

BlueStacks har også et belønningsprogram hvor brukeren kan samle poeng ved å bruke programmer og spill og innløse dem for spilltilbehør etc.

- Last ned nå Bluestacks gratis fra denne lenken (+ gratis spill)

 • Les også: Hvordan fremskynde BlueStacks for raskere Android-spill på PC
3

Memu Play

 • Pris - Gratis

Enten du vil installere WhatsApp på Surface Pro eller spille PUBG Mobile, tilbyr Memu Play en anstendig spill- og Android-opplevelse på alle Windows-kompatible enheter.

Fokuset på Memu Play er på mobile spillere. Det kan imidlertid kjøre alle Android-appene helt fint. Hvis du vil kjøre WhatsApp for å redusere mobilbruken i arbeidstiden, installer den på PC ved hjelp av Memu Play, og all meldingen kommer til overflaten.

Like Nox Player har Memu Play også noen funksjoner for å forbedre spillopplevelsen til brukerne. For eksempel har du flere instanser som lar deg bruke flere kontoer til samme eller spille flere spill samtidig på den enkelte datamaskinen.

Spillkontrollalternativene inkluderer støtte tastatur og gamepad controllere. Du kan også bruke mobilen som joystick om nødvendig.

For å installere programmer og spill, tilbyr Memu Play to alternativer. Du kan bruke den innebygde appen for Google Play Butikk for å laste ned og installere apper, eller du kan laste ned app apk og flytte den til Memu Play-skjermen for å fortsette med installasjonen. Det andre alternativet er fordelaktig for å installere apper som ikke er Google Play Store.

Memu Play er en relativt ny emulator, men det har gjort en ganske liten navn for seg selv av alle gode grunner. Hvis du har brukt Nox Player før, gi Memu Play et skudd for å se om det er noe annet.

Last ned Memu Play

 • Les også: Slik styrer du Windows 8, 10 fra Android
4

Genymotion Desktop

 • Pris - Gratis prøveversjon / Premium $ 136 år

Genymotion er ikke din standardemulator, men er utviklet for Android-apputviklere. Det er en premieemulatorer som kommer med syv dager gratis prøveperiode. Enbrukerlicensen for et år koster $ 136.

Genymotion tilbyr emulatoren for Desktop og Cloud.

Bortsett fra eksklusive funksjoner for utviklere, kommer Genymotion med alle funksjonene som tilbys av andre Android-emulatorer. Du kan installere apper ved hjelp av Google Play butikk eller ved å laste ned app apk.

Genymotion lar deg emulere over 3000 virtuell Android-enhetskonfigurasjon for å teste appen med en annen versjon av Android, skjermstørrelse, maskinvare etc.

Genymotion Cloud tilbyr en skybasert Android virtuell enhet for å kjøre appen din på nettstedet ditt uten at brukeren trenger å laste den ned eller bruke den til apptestautomatisering.

Den tilbyr også bredere virtuell enhetstestdekning fra Android 4.1 og 8.0, API og CLI-støtte og skaleringsfunksjoner.

Genymotion er en kryssplattformemulator. Premium-merket betyr at den er utviklet for seriøse Android-utviklere som ønsker å automatisere testprosessen uten å bruke en formue på infrastruktur.

Last ned Genymotion

 • Les også: 5 + beste iPhone og iPad emulatorer for Windows 10
5

Android Studio

 • Pris - Gratis

Android Studio er den offisielle Android IDE som lar deg teste android apps på PCen din. Kjerneelementet i Android Studio er å hjelpe android-utviklerne, men det kommer også med en innebygd emulator.

Brukergrensesnittet er ikke det mest brukervennlige og er definitivt ikke ment for uformelle brukere som ønsker å spille PUBG Mobile på PC.

Den støtter alltid den nyeste versjonen av Android OS som er et pluss for utviklerne. Du kan også teste appene for den eldre versjonen av Android.

Siden det ikke kommer med en innebygd Google Play-butikk, må brukerne bruke apk til å installere spill eller apper.

Last ned Android Studio

 • Les også: 3 beste VPN for Bluestacks å kjøre Android apps og spill på PC
6

Android x86

 • Pris - Gratis

Android x86 er et gratis åpen kildekode-prosjekt som lar deg kjøre Android-utgivelse på Surface Pro-enheten din ved hjelp av en virtuell boks eller et oppstart ved hjelp av en USB-flash-stasjon.

Android x86 har blitt forked til å jobbe med Intel og AMD brikkesett. Selv om selve prosjektet er ekstremt effektivt, det som beroliger sjarmen, er at det ikke er det enkleste av partiet når det gjelder brukervennlighet og brukergrensesnitt.

Installere Android x86 krever litt kunnskap å oppleve med Virtual Box. Hvis du har en virtuell boks installert, kan du laste ned Android x86 ISO bildefilen og installere den.

Brukergrensesnittene som jeg sa er ikke den mest polerte, til tross for at den kjører den relativt nye Android 7 Nougat ut av esken. Du kan bruke den til å teste Android-appene dine og sannsynligvis kjøre noen Android-spill og -programmer ved hjelp av apk.

Noen av funksjonene Android x86 inkluderer WiFi-støtte med GUI, bedre diskinstallasjon, strømoppstart og gjenoppta alternativ, batteristatus, støtte for tastatur- og musekontroller og feilsøkingsmodus med busybox.

Last ned Android x86

Konklusjon

Android-emulatorer er ikke bare for entusiaster som ønsker å spille favorittapps og spill på Surface-enheter. Men det bringer også en storskjerm fast eiendom og bedre maskinvare ressurser for mobil app utviklere.

Med så mange alternativer på tilbud, kan det bli forvirrende om hvilke Android-emulatorer som passer best for deg? Jeg tror det er et spørsmål om preferanse. Mens emulatorer som BlueStacks tilbyr de nyeste Android-versjonene til brukerne, gjør Nox Player's ad-free brukeropplevelse det en non-nonsense emulator.

For utvikling og testing av arbeid, kan du bruke premiumemulatorer som Genymotion og Android Studio.

Microsoft Surface Pro 3 & 4 er godt i stand til å kjøre alle Android-emulatorene som er oppført i denne håndboken. Gi oss beskjed om at du velger den beste emulatoren i kommentarene nedenfor.