5 beste Zebra-skriververktøy for bedriftsbrukere: Du vil virkelig like no.2

Skrivere er et viktig tillegg til en bedrift som hjelper brukerne med å få dokumenter i et brukbart format. Med elektroniske dokumenter som e-lesere og PDF-formater, er borte dagene for papirutskrifter. Miljøbevegelser som "redde trær" har også redusert papirbruken betydelig. Så, for å møte utskriftskravene og tidsfrister, kan folk stole på en av de beste programvarene for Zebra Printer.

Mens Zebra kommer med sin egen ZebraDesigner V2 strekkodeledesignprogramvare for skrivere, kommer den med grunnleggende designfunksjoner. Det er faktisk mange andre kommersielle label design programvare som kommer med kraftige funksjoner. I dag i dette innlegget vil vi utforske noen av de beste etikettutskriftsprogramvarene for Zebra.

Best Label Programvare for Zebra Printere

1

Etiketter og databaser

En av de ledende programvare for Zebra-skrivere, etiketter og databaser, hjelper brukerne til å lage og designe etiketter, uten problemer. Brukere kan skrive ut etiketter, kort med forskjellige integrerte etikettformater, og legge til detaljer for dem fra databasene, og også lage konvolutter, ved hjelp av Mail Merge.

Fra tekster, bilder eller ovale linjer til bokser eller strekkoder, gjør det det mulig for brukere å legge mange forskjellige elementer til dokumentene sine, enkelt. Brukere kan også fylle bildeneffekter som maske- og opacitetsnivå, sammen med andre innstillinger, for å skape visuelt tiltalende effekter.

I tillegg tillater det at brukerne skriver ut et uendelig antall etiketter som begynner fra hvilken som helst posisjon på arket. Brukere kan til og med eksportere disse designene i forskjellige formater, for eksempel JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG, etc.

Den integrerte databasen i programvaremodulen lar brukerne enkelt lagre og administrere kontaktdetaljer. Videre kan det skrives lineære og 2D strekkoder, tekst og bilder.

Dessuten gir det støtte til Postnet, Code 128, ISBN, Datamatrix, etc. Fra forskjellige redigeringsalternativer til å tilby sirkulære tekstfunksjoner, har etiketter og databaser mye å tilby.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; oppgradering tilgjengelig på $ 24.95.

- Få nå etiketter og databaser

3

Bartender

BarTender by Seagull Scientific er en annen kjent merkes programvare for Zebra-skriveren som er rask, fleksibel og enkel å håndtere. Det hjelper brukerne å raskt sette opp profesjonelle kvalitetsmærkatdesign. Brukere får da få utskrifter av disse designene fra en skriver (laser / termisk).

Den leveres med responsive designverktøy og nyttige veivisere som hjelper brukerne med å designe og skrive ut kort og etiketter umiddelbart. Dessuten aktiverer den RFID-koding og mer forbedrede design for kort og etiketter.

Dette hjelper deg å dra nytte av innholdet fra regneark, databaser og mer. Integrasjon med SAP er en annen flott funksjon.

Den beste delen er, merkevaren tilbyr direkte teknisk støtte med hvert kjøp. Dette gjør det mulig for brukere å søke hjelp mens du konfigurerer en ny utskriftsstasjon. Fra å få hjelp ved installasjon til bruk av avanserte funksjoner, er støtte bare en telefonsamtale unna.

Pris: 30-dagers prøveversjon tilgjengelig; Pro-versjonen starter fra $ 265.

4

EasyLabel

EasyLabel av Tharo er blant de beste programvarene for Zebra-skrivere for enkel bruk. Det tar seg av nesten alle metoder for etikettdesign og utskrift raskt, nøyaktig og enkelt.

Det som er interessant er at det er så enkelt å håndtere at brukerne ikke engang trenger datakompetanse for å utføre de intrikate merkingsprosessene.

Programvaren inneholder også en veiviser for RFID og en GS1 (EAN / UCC) som hjelper brukerne til å møte alle deres eksisterende og fremtidige merkingsbehov. Best av alt, produktet er tilgjengelig i syv forskjellige versjoner med individuelle funksjoner som tilbyr en komplett merkingsløsning.

Pris: gratis versjon tilgjengelig; Pro-versjonen starter fra $ 245.

5

Etikett Vista

De som ser etter programvare som hjelper til med å konfigurere serien av skrivere med Zebra, gjør Label Vista til et perfekt valg. Det er et brukervennlig program som spesielt konfigurerer innstillingene for Bluetooth og RF, og også å sende filer eller oppdatere fastvaren.

Dette gratisprogrammet brukes også til å designe etiketter for CPB-støttede Zebra mobile eller Comtec mobile skrivere.

Den leveres med responsive grafisk støttede forhold for brukerne med robuste redigeringsverktøy som også lett kan håndteres. Videre gjør det det mulig for enkel utvikling av formatfiler som forblir inne i skriveren.

Disse filene hjelper deretter med enkel integrasjon med variable datafiler som overføres fra verten. Disse filene er også avgjørende for etikettutskrift med en kombinasjon av konstante og variable datafelt.

Hva mer? Det kan også skryte av en funksjon for å lage skrifter som lar brukerne lage forhåndsskalerte og fikserte fonter (nedlastbare) som stiger fra TrueType ™ -fonter.

Pris: gratis.

Konklusjon

Utskrift og design av kort, etiketter og strekkoder er en komplisert prosess, og så er et profesjonelt nivå programvare det du trenger for en perfekt jobb.

Ovenfor er noen av de beste programvarene for Zebra-skrivere som kan hjelpe deg med å få ønsket utgang uten problemer. Så, få en av dem i dag, og opprett høy kvalitet etiketter og strekkoder, uten problemer.

RELATERTE POSTER:

  • 5 beste 3D-utskrift programvare for å få bilder til liv
  • 6 beste programvare for å vektorisere bilder i 2019
  • 7 beste bilde resizer verktøy for Windows PC brukere