5 beste Windows 7 antivirusløsninger som skal brukes i 2018

Windows 7 er for tiden det mest populære desktop-operativsystemet i verden, med en imponerende 49% markedsandel. Det er ikke noe spesielt, særlig når man tar hensyn til det faktum at Windows 7 ble lansert for åtte år siden.

Etter den siste bølgen av malwareangrep, bør brukerne sørge for at de kjører det beste antivirusprogrammet på sine datamaskiner. Windows 7 har sin egen innebygde sikkerhetsmodul, men den gir ikke fullstendig beskyttelse. Som en rask påminnelse foreslo mange sikkerhetseksperter at Windows 7 lette spredningen av WannaCry ransomware.

Hvis du vil forhindre hackere i å infisere din Windows 7-PC med skadelig programvare, installer du ett av antivirusprogrammet nedenfor.

De beste Windows 7 antivirusløsninger

1. Bitdefender (World's N º 1 antivirus)

Bitdefender er en kraftig og pålitelig antivirus løsning som vil holde hackere i sjakk. Dette antivirus gjør Internett trygt for deg, blokkerer nesten alle trusler.

Bitdefender tilbyr on-demand og på-tilgang skanning for å oppdage og fjerne all skadelig programvare, inkludert virus, ormer og trojanere, ransomware, nulldagseffekter, rootkits og spyware. Antivirusprogrammet bruker også avanserte teknikker for oppførsel av deteksjon som overvåker aktive programmer, og lukker døren på skadelig programvare.

 • Kjøp nå Bitdefender (50% avslag nå)

Dine økonomiske data, inkludert passord eller kredittkortnummer, er trygge med Bitdefender. Antifraudfiltreringssystemet registrerer og blokkerer mistenkelige nettsteder som kan forsøke å svindle deg.

Bitdefender tilbyr flere antiviruspakker, hver egnet for bestemte kategorier av brukere. For mer informasjon om tilgjengelige antiviruspakker, gå til Bitdefenders nettsted.

2. Defencebyte Antivirus Pro (anbefalt)

Windows 7 kommer installert med den beste sikkerhetsmodulen, men det gir ikke omfattende beskyttelse. For det presenterer vi deg Defencebyte Antivirus Pro for Windows 7. Dette verktøyet er en av de beste programvarene som blir sett på som den absolutte løsningen for slike ondsinnede cyberangrep.

Tilgjengelig med en nedlastbar prøveversjon (alle funksjonene som er tilgjengelige i prøveversjonen), forhindrer Antivirus Pro-programvaren fra Defencebyte at PCen ikke er vert for alle virusfiler fra ulike kilder. Programvaren har et rent og brukervennlig grensesnitt for brukernes komfort.

Produktet er opprettet med toppmoderne funksjoner som gjør det til en viss vinner:

 • Skann de skjulte virusfilene
 • Automatisk vedlikehold
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Nettverksbeskyttelse
 • Betalingsbeskyttelse
 • Hacker Protection
 • Sikker nettlesing
 • Fjern skjulte skadelige elementer

En enkel å bruke programvare, kan det vise seg å være best i å gi generell beskyttelse til Windows 7-datamaskinen din.

- Få nå Defencebyte Antivirus Pro for Windows 7

3. AVG Antivirus

AVG AntiVirus er en pålitelig løsning som kombinerer kunstig intelligens og crowdsourced data fra millioner av brukere for å holde et skritt foran hackere.

Verktøyet advarer deg om usikre webkoblinger, blokkerer farlige e-postvedlegg og malware, og oppdateringer i sanntid for å holde PCen trygg til enhver tid.

AVG er veldig stille, kjører i bakgrunnen uten å senke datamaskinen. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til en nyere OS-versjon, fortsetter AVG-antivirusprogrammet som det er kompatibelt med alle de siste Windows-versjonene.

Du kan laste ned AVG Antivirus fra verktøyets offisielle nettside.

4. Kaspersky Antivirus

Kasperskys prisvinnende sikkerhetsløsninger hjelper deg med å beskytte data, personvern og penger.

Selskapet tilbyr tre hoved antivirusløsninger:

 • Kaspersky Antivirus - det perfekte valget for å beskytte dataene som er lagret på datamaskinen din, tilgjengelig for $ 39, 95 for en enhet.
 • Kaspersky Internet Security - den perfekte løsningen for å holde datamaskinen trygg mens du surfer, tilgjengelig for $ 59, 95 for en enhet.
 • Kaspersky Total Security - antivirusprogrammet på tvers av plattformen som beskytter familien mot alle skadelige angrep, tilgjengelig for $ 79, 95 for en enhet.

Hvis du ikke er sikker på hvilken antivirusvariant du vil kjøpe, kan du prøve de tre løsningene som er nevnt ovenfor gratis i 30 dager.

5. Avast Antivirus

Avasts dedikerte antivirus beskytter din Windows 7-datamaskin og har svært liten innvirkning på PC-ytelsen. Antivirus tilbyr fullstendig beskyttelse med avanserte funksjoner som vil oppdage og blokkere skadelig programvare øyeblikket det forsøker å gå inn i datamaskinen.

Avast har et veldig rent og brukervennlig grensesnitt. Selv om du ikke har brukt dette verktøyet før, blir du raskt vant til det.

Selskapet tilbyr flere antivirusløsninger for Windows 7, inkludert en gratis versjon. For mer informasjon om tilgjengelige antivirusløsninger, gå til Avasts nettsted .

6. Avira Antivirus for Windows 7

Avira bruker state-of-the-art algoritmer for å beskytte deg mot virus, ormer, trojanere, ransomware, spyware, adware og rootkits. På denne måten er PCen din beskyttet i sanntid både mot kjente og ukjente trusler.

Avira tilbyr nesten perfekte gjenkjenningssatser, og et intuitivt grensesnitt. Verktøyet vil ikke redusere PCen din på noen måte.

Selskapet tilbyr fire allsidige pakker som kombinerer nettverksbeskyttelse, brannmurhåndtering, ytelsesverktøy og en VPN.

Her er Avira tilbud:

 • Avira Free Antivirus tilbyr et høyt beskyttelsesnivå
 • Avira Internet Security Suite har som mål å gjøre webleseropplevelsen tryggere
 • Avira Optimization Suite tilbyr en komplett pakke med PC-tune-up-verktøy
 • Avira Total Security Suite med kraftig antivirusbeskyttelse, mange tune-up-verktøy for å holde PCen din i topp ytelse, et innebygd VPN, samt en brannmurbehandling for å optimalisere innstillingene dine.

Dette er de beste Windows 7 antivirusløsninger som du kan installere på din PC. Som du kan se, kommer de fleste av disse verktøyene i tre forskjellige versjoner: en gratis versjon, en sikkerhetsutgave for Internett, en total sikkerhetsversjon.

Installer antivirusprogrammet som passer best for dine behov. For eksempel, hvis du trenger et antivirusprogram med en innebygd VPN, kan du velge Aviras Total Security-antivirus. Hvis du er bekymret for å holde PCen din trygg mens du surfer på Internett, bør du gå for en Internett-sikkerhetsfokusert løsning.

Vi anbefaler også å kjøpe en antivirusløsning, i stedet for å bruke en gratis versjon. Faktisk tilbyr gratis antivirusløsninger generelt begrenset beskyttelse mot skadelig programvare, slik at mange områder er utsatt for trusler. Penger brukt på et pålitelig antivirus er penger som er investert i å sikre dataene dine.

Når det gjelder å beskytte dataene dine, kan du også installere en VPN-programvare som er kompatibel med antivirusprogrammet ditt, for å blokkere tredjeparter fra å spore din onlineaktivitet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2017 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og comprehensiveness.We ønsket å sørge for at vår liste har de beste cyber-sikkerhetsløsninger for å dekke dine behov.