5 beste whiteboard animasjon programvare for fantastiske visuelle

Den beste måten å skape et innbydende visuelt innhold på nettet er ved hjelp av whiteboard animasjonsvideo. Og for å lage fantastiske whiteboard animasjonsvideoer, trenger du en god whiteboard animasjonsprogramvare. Mange DIY whiteboard animasjon programvare har dukket opp de siste årene. Noen er gode, noen er forferdelige og andre er bare forvirrende. Så før du tar DIY whiteboard animasjonsprogramvare ruten, er det viktig at du først kommer ned til nitty-gritty av programvaren ved hånden.

Whiteboard animasjonsvideoer kan brukes av flere grunner: å lære kundene å bruke et produkt eller et program, å selge en ide, eller til og med å introdusere et produkt eller en tjeneste. Noen av oss har blitt ledet til å tro at å lage en whiteboard animasjonsvideo er en dyr ting og noe som krever eksepsjonelle talenter. Imidlertid er det noen kvalitets- og rimelige programvare for whiteboard-animasjon som gjør at du enkelt kan lage animerte videoer. I denne artikkelen vil vi berøre den beste og rimelige whiteboard animasjonsprogramvaren.

Relatert: Microsofts læringsprogramtabell treffer Windows-butikken

Den beste whiteboard animasjonsprogramvaren for PC

Explaindio (anbefalt)

Hvis du er ute etter en moderne og funksjonsrik whiteboard animasjonsprogramvare, kan du kanskje gi Explaindio en prøve. Dette whiteboard animasjonsverktøyet gir deg selv mulighet til å lage whiteboard animasjon effekter over GIF animasjoner og videoer. Grensesnittet er funksjonrikt og tilbyr et vell av muligheter for å tilpasse videoene dine. Det lar deg lage HD-videoer ved hjelp av høykvalitets bakgrunnsbilder. Du kan til og med importere video lysbilder eller lydfiler fra annen videoredigeringsprogramvare.

Explaindio video creator lar deg animere tegneseriefigurer for å bygge historier og artikulere formidle meldingen din. Markedsførere vil sette pris på de fengende temaene som vil introdusere sine produkter på en profesjonell måte. Programvaren gir deg også en lang liste over forhåndsdefinerte lysbilder som du kan bruke til å lage flotte presentasjonsvideoer. Explaindio er tilgjengelig for både Windows og Mac. Prissetting starter på $ 59 / år for personlig bruk og $ 69 / år for kommersiell bruk.

  • Last ned Explaindio (prøveversjon eller betalt versjon) fra det offisielle nettstedet

VideoScribe

VideoScribe fra Sparkol er en av de beste whiteboard animasjon programvare og dens popularitet kutter over kontinentale grenser. Utgitt i 2012 var VideoScribe den første programvaren for å gjøre opprettelsen av whiteboard animasjonsvideoer mulig uten å måtte ansette en ekspert. Du vil tro på sprøytenarkomanen når du bruker den til å lage doodles eller animasjonsvideo. En imponerende ting om det er at du ikke trenger å være teknisk ekspert for å bruke denne whiteboard animasjonsprogramvaren.

Du kan bruke den til å lage enkle og tekniske forklaringer, ofte stillede spørsmål, og til og med å introdusere et produkt eller en tjeneste. På grunn av sine kvalitetsproduksjoner og brukervennlighet har VideoScribe-videoer blitt brukt av den britiske regjeringen og det svenske parlamentet til å forklare politikk. Produktet er tilgjengelig for Windows og Mac, og har også apps for Android og iPad. Du kan kjøpe og eie programvaren for $ 480 eller velge månedlig avgift på $ 12 per måned ($ 144 per år). VideoScribe er den perfekte løsningen for alle designere, markedsførere og grafikere.

  • Last ned VideoScribe fra den offisielle nettsiden

Easy Sketch Pro 3

Den nyeste versjonen av Easy Sketch Pro kommer med en rekke fantastiske funksjoner som gjør det konkurrere godt med den beste whiteboard animasjonsprogramvaren. Den lar deg lage skissevideo med dra og slipp-grensesnitt. I tillegg tillater det å legge til levende hotspots som knytter til webadresser til nettsteder, Twitter, Facebook-kontoer og mer.

Easy Sketch 3 kommer også med et vell av helt nye funksjoner som gjør det skiller seg ut i mengden. For eksempel kan du legge til bakgrunnsmusikk etter eget valg, eller velg en fra det store biblioteket med ferdige spor. Du kan enten bruke dine egne bilder eller velge fra det angitte galleriet av avgiftsfrie bilder. Og hvis du ikke vil starte på en tom side, kan du velge en av de forskjellige faglige lerretene som tilbys. Prissetting starter på $ 37, engangsavgift for personlig bruk og $ 67 for bedrifter.

Få lett skisse Pro 3

GoAnimate

GoAnimate er en kraftig whiteboard animasjon programvare som lar deg lage animerte animerte videoer på mindre enn 5 minutter. Programvaren gir et bredt spekter av tilpassbare scener som dekker hundrevis av yrker, næringer og konsepter. Dens enkelhet i bruk er bemerkelsesverdig. Bare gi stemme til et tegn, og de vil automatisk synkronisere det.

Du kan legge din stemme til animasjonsvideoen, spille inn eller importere lydfiler direkte til plattformen. GoAnimate er et godt verktøy for å lage animerte info-grafikk, tegneseriehistorier og animasjonsfilmer. Produktet tilbyr 3 prisplaner, den billigste starter på $ 39 / month eller $ 299 / year.

Få GoAnimate

TTS Sketch Maker

Hvis du er ute etter en billig whiteboard-animasjonsprogramvare som tilbyr kvalitetsservice, er TTS Sketch Maker ditt beste skudd. Programvaren lar deg lage perfekte whiteboard animasjonsvideoer med tekst til tale menneskelig lyd med noen få klikk. Den har et intuitivt GUI, slik at du enkelt kan lage tekst til talevideoer på få minutter.

Produktet leveres med 25 forskjellige aksent stemmer, slik at du kan velge din favoritt stemme når du lager en skisse video. Stemmen er tilgjengelig på 15 forskjellige språk, inkludert spansk. Alle eksporterte videoene er i high definition (1280 x 720). Du får programvaren for en engangsbetaling på $ 37, og det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Få TTS Sketch Maker

Konklusjon

Markedsførere og trenere utnytter kraften til animerte videoer for å fange oppmerksomheten til leserne og artikulere formidle deres budskap. Bruken av whiteboard animasjonsvideoer har vokst med høy hastighet slik at den har blitt den populære markedsføringen gimmick. Store selskaper er villige til å bruke over $ 1000 for en 5 minutters markedsføring whiteboard animasjon video.

Så, i stedet for å lete etter eksperter for å lage animerte videoer for deg, hvorfor ikke få en god whiteboard animasjonsprogramvare og gjør det selv. Vi håper at denne listen vil lande deg til den beste whiteboard animasjonsprogramvaren for dine markedsførings- eller treningsbehov.

Andre historier å sjekke ut

  • 8 beste skjermdelingsverktøy for Windows 10
  • 9 beste webkamera programvare for Windows-brukere
  • 7 av de beste Windows 10-skannerprogramvarene som skal brukes