5 beste VPN for å spille GTA 5 Online

Mens du bruker et VPN for spill, kan det høres rart ut, det er flere grunner til at du har en til å spille spill på nettet, som ubegrenset tilgang gjennom å blokkere geo-begrensede spill, tilgang til regionslåste servere, og du får spille et hvilket som helst spill fra et hvilket som helst sted i verden - gratis.

En av de viktigste årsakene til å få en VPN for online spilling er sikkerhet. En VPN beskytter deg ikke bare fra snooping-øyne som sporer din onlineaktivitet, men også DDoS-angrep, spesielt for konkurransedyktig spill som GTA 5 .

Grand Theft Auto V er et action-eventyrspill hvis nettversjon, GTA 5 Online, ble lansert for omtrent fem år siden, og lar spillerne skape tilpassede jobber og bånd sammen i mannskap (spillerteam.

Den gode tingen om å bruke en VPN for GTA 5 Online er at den reduserer lags og latens, pluss at du kan koble deg til forskjellige steder over hele verden og spille utenfor ditt eget land, da det gjemmer din IP, noe som gjør deg uoppnåelig når du spiller.

Hvis du leter etter det beste VPN for GTA 5 Online, bør du vurdere antall servere VPN har, da dette øker sjansene dine for å få raske tilkoblinger, hastighetsytelse, stabile og pålitelige forbindelser, kryptering og ekstra funksjoner som dedikerte servere for spilling og DDoS beskyttelse.

Du kan få et godt VPN for GTA 5 Online fra våre favoritter som er oppført nedenfor.

Beste VPN for GTA 5 Online

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

For lidenskapelige spillere på nettet, kan CyberGhost VPN forbedre gameplayopplevelsen mer enn du kan forestille deg.

Hvis du er kjent med DDoS-angrep, som gjør det mulig for andre brukere å fjerne deg fra en server, som gjør spillet utilgjengelig for deg, hjelper CyberGhost ved å gjemme IP-en din slik at du ikke kan oppdages eller sårbar for slike angrep, og i stedet angrepene er rettet mot DDoS-beskyttede servere.

Internett-hastighet er en fordel i online spill, så mens du spiller GTA 5 Online med CyberGhost, senkes pingfrekvensen ved å koble til CyberGhost-serveren som er nærmest spilleserveren, slik at den forbedrer hastigheten og spillingen.

Spillere kan også gjøre online-betalinger på et eller annet tidspunkt for å kjøpe tokens eller et nytt spill, som utsetter dem for å risikere som cyberfraud. CyberGhost tvinger HTTPS til å gjøre det mulig å plassere sikre online-betalinger. Regnskapene du oppretter kan også utsette deg for identitetstyveri, slik at VPN gjemmer din IP som gjør det vanskelig for folk å stjele den virkelige.

Hvis du reiser, og trenger å spille spillet, beskytter CyberGhost Wi-Fi-tilkoblingen ved å kryptere all trafikk med sin 256-biters AES-algoritme. Det beskytter deg også mot troll i spillfora, siden din IP vil bli skjult, pluss at du får 690 servere å velge mellom for å forbedre spillingen.

Du kan også få tilgang til geo-begrensede spill og nyte førstehåndsopplevelsen.

  • Få nå CyberGhost VPN (77% avslag)
2

NordVPN (anbefalt)

Denne VPN har over 3500 servere på mer enn 60 steder over hele verden, med støtte for opptil 6 enheter i en enkelt tilkobling samtidig. Dette gir en pålitelig, raskere og stabil tilkobling.

Dens fordeler inkluderer et tett nettverk av servere, stram sikkerhet og imponerende ytelsesnivåer, til tross for sin dyre månedlige fakturering for abonnenter.

NordVPN er sterk når det gjelder sikkerhet med dobbel VPN-funksjon i tilfelle trafikk sendes via to forskjellige VPN-servere, pluss en dedikert IP-, DDoS-beskyttelse på utvalgte servere og en nullloggspolicy slik at aktiviteten din ikke blir tatt.

Den har en gratis prøveversjon, selv om det ikke er uttrykkelig oppgitt på VPNs nettsted, og mens månedlig fakturering kan virke dyr, kan du få god verdi for pengene med deres treårige abonnement. Ellers er det et robust VPN med flotte funksjoner.

  • Få nå NordVPN
3

IPVanish VPN

Dette er den beste VPN for GTA 5 Online når det gjelder god serverdekning, god ytelse og overkommelig pris.

IPVanish har mer enn 1000 servere på over 60 steder, med over 40 000 IP-adresser tilgjengelig for deg å bruke. Den støtter også opptil 5 enheter samtidig i en enkelt tilkobling.

Denne VPN kjører sitt eget nettverk og infrastruktur som gjør det mye raskere enn noen konkurrerende VPN-er, med gode nedlastingshastigheter, og du kan sortere serverne ved å pinge tid og bruk, slik at du kan velge hvilken som er skreddersydd for online spill.

Ulempen er når det gjelder prising fordi det ikke er gratis prøveversjon, pluss det er litt dyrere enn gjennomsnittlig VPN, selv om det gir en 7-dagers pengene tilbake-garanti ved abonnement.

IPVanish sikrer din internettrafikk fra online snoops, og selv om den ikke er så billig, er dens funksjoner kraftige nok til å forbedre din online spillopplevelse.

- Få nå IPVanish

4

ExpressVPN

Dette er en av de mest populære VPN-leverandørene i markedet, kjent for sin sikkerhet, pålitelighet og god forbindelse, samt å være best for mobilspill.

Den har over 1500 servere på 148 steder over hele verden, og støtter kun maksimalt tre enheter på farten.

Den gode tingen om denne VPN for GTA 5 Online er det omfattende servernettverket og -stedene, mobil mobilapp og solid hastighet, noe som betyr at den gir svært gode ytelsesnivåer.

Selv om det koster litt mer enn de fleste andre VPN-er, og det har ingen gratis prøveversjon for at du skal prøvekjøring, kan du velge å registrere deg for ettårsplanen og få en bonus tre måneder for å nyte VPN mens du spiller.

- Få ExpressVPN

5

VyprVPN

Dette er en av de raskeste VPN-ene du kan bruke til online spill, hva med over 700 servere på mer enn 70 steder globalt og over 200 000 IP-adresser å velge mellom. Det lar deg også bruke opptil 5 enheter med en enkelt tilkobling, samtidig.

Blant fordelene er rask hastighet, en gratis prøveversjon, og den er svært sikker, med et verdensomspennende servernettverk. Det har også en NAT-brannmur som blokkerer uønsket innkommende trafikk, og flotte, enkle å bruke programmer for nesten alle enheter du kan tenke på.

VyprVPN har imidlertid ingen refusjon, men det gir en tre-dagers gratis prøveperiode med en 500MB per måned (gratis plan), men for spill er dette svært lite.

Det er to planer du kan velge mellom - grunnleggende eller premium - eller du kan abonnere månedlig eller årlig. Grunnplanen har tre tilkoblinger, mens premien har fem, som ideelt sett er et bedre alternativ, spesielt å spille online.

Ellers støtter det en rekke plattformer, inkludert Windows, og avanserte funksjoner med sin robuste service. Det har også et vennlig grensesnitt, så du vil glede deg over å bruke den mens du spiller.

Andre funksjoner inkluderer en integrert Kill Switch for å blokkere tilkoblinger når tunneler blir kompromittert, og dermed forhindrer ukrypterte data å bli sendt, pluss en nulllogg av aktiviteten din.

Få VyprVPN

Har du et favoritt VPN for GTA 5 Online? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.