5 av de beste VPNene for Internet Explorer

Hvis du vil ha en VPN for din Internet Explorer nettleser, har Windows Report samlet de beste VPNene for deg.

Internet Explorer er standard nettleseren som finnes i alle Windows-operativsystem, selv om den vanligvis blir tømt til fordel for andre populære nettlesere som Google Chrome og Mozilla Firefox, blir den fortsatt brukt som en sekundær nettleser.

Mens du bruker hele VPN-tjenesten, får du mange fordeler med forbindelser som krypteres, sikker IP-adresse og tilgang til forskjellige nettsteder. Det kommer også med noen ulemper; bruk av VPN reduserer vanligvis internetthastigheten din og kan være i konflikt med noen programmer og programmer i systemet.

Fullskala VPN-er kommer vanligvis med mye kost- og sidekost som kan være dyrt for en gjennomsnittlig bruker. Imidlertid inkluderer fordelene deres full kryptering av tilkobling med skjulingen av nettleserens IP-adresse og dreperbryteralternativer.

Beste VPN-programvare for Internet Explorer

1

CyberGhost (anbefalt)

Hvis du vil spoof din plassering på nettet mens du surfer på nettet gjennom IE fra hvor som helst i verden, er CyberGhost det beste VPN for Internet Explorer. Denne VPN erstatter din IP-adresse med en hvilken som helst tilgjengelig IP-adresse fra CyberGhost-nettverket, derfor kan ikke din onlineaktivitet spores.

Her er hva du bør forvente av CyberGhost:

 • AES 256-BIT kryptering
 • Samtidige tilkoblinger på opptil 5 enheter
 • DNS og IP lekkasje beskyttelse
 • Ingen logger politikk
 • OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP protokoller
 • Ubegrenset båndbredde og ubegrenset trafikk
 • Anti-fingeravtrykkssystem
 • Vennlig støtte via chat eller e-post
 • 30-dagers pengene tilbake garanti

I tillegg, når du prøver å få tilgang til et nettsted, kjører CyberGhost en grundig sjekk på nettadressen i en dedikert database for å sikre at nettstedet er trygt.

Videre kan du laste ned CyberGhost gratis og bruke det i prøvemodus i 7 dager.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield er en kjent VPN-tjenesteleverandør. Denne VPN-tjenesteleverandøren har også nettleserutvidelse for Internet Explorer og Chrome som kan lastes ned gratis.

I tillegg oppfordrer Hotspot Shield ikke brukere til å skrive inn e-postadressen eller personlig informasjon som er kult.

I mellomtiden er utvidelsen enkel å bruke med et enkelt klikk som kobler deg til den raskeste serveren for din plassering. Den gratis planen inkluderer ikke amerikanske og britiske servere, men du kan få tilgang til frankrike, tyskland, india, nederlandsk og spansk servere.

Hotspot Shield-utvalg av plasseringsserver og brukervennlig grensesnitt gjør det til et verdig valg å bruke som internett explorer VPN-utvidelse. Selv om det er gratis å bruke, kan du oppgradere til eliteplanen som fjerner annonser og gir mer funksjonalitet. Brukere kan også betale $ 120 for livstidsbruk.

- Last ned nå Hotspot Shield

 • RELATERTE: 10 + beste VPN-programvareklienter for Windows 10
3

ExpressVPN

Express VPN er kjent for sin toppnytte VPN-tjeneste og en utmerket VPN-programvareklient. VPN har kule funksjoner som en drepebryter, og et DNS-lekkasjeforebyggende verktøy som tar seg av IPv6 lekkasjer. VPN-klientprogramvaren har også et enkelt brukergrensesnitt.

I tillegg kan ExpressVPN-utvidelse gjemme din sanne plassering fra nettsteder som bruker HTML5-geolokasjon, statlige trackers og din internettleverandør.

Du kan få tilgang til over 1400 servere i 94 land. ExpressVPN opprettholder en ingen logging brukeraktivitet. Deres servere er kryptert med 256-bits krypteringsteknologi.

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti som gir deg mulighet til å prøve å kjøre disse funksjonene.

Last ned ExpressVPN

4

ZenMate

ZenMate er den mest brukte VPN-tjenesten i Tyskland. Den tyskbaserte VPN-leverandøren har over 35 millioner brukere. ZenMate gir gratis funksjonalitet til annonser, men unikt er det ingen grenser for dataoverføring, og du har tilgang til bare fire serverlokasjoner.

VPN er enkelt å bruke med brukere som velger ønskede steder fra rullegardinlisten, og forbindelsen oppnås umiddelbart. Oppdateringslinjen for adressefeltet vises for å vise tilkoblingsstatus.

ZenMate gir god Internett-hastighet med hver av de fire gratis serverplassene som gir tilstrekkelige hastighetsnivåer på testing.

Oppgradering til hele VPN-klienten gir deg flere funksjoner og bedre ytelse med mer enn 35 tilgjengelige steder. Den fulle versjonen tillater også kompatibilitet med andre programmer på PCen din og kommer med malware-deteksjon.

ZenMate fullversjon er priset til $ 5 i måneden som betales årlig.

Last ned ZenMate

5

Windscribe

Når det gjelder gratis nettbaserte VPN-utvidelser, er Windscribe uten tvil det beste med færre grenser og gode funksjoner. Windscribe gir deg 2 GB datagrense en måned gratis for bare å velge et brukernavn. Selv om e-postregistrering ikke er obligatorisk, får du en massiv 10 GB gratis dataregning hvis du registrerer din e-post.

Windscribe har en unik funksjon som kalles cruise control som automatisk velger den raskeste serveren for deg. Det som gjør det annerledes enn andre rivaler, er å slå på en blokkert ressurs eller et nettsted som endrer serveren slik at du kan omgå disse blokkene som er kult.

Du kan også manuelt velge ønsket serverplassering hvilke tilgjengelige alternativer som f.eks. Frankrike, Tyskland, Luxembourg, Nederland, Hong Kong, USA Sentral, USA Øst, USA Vest, Canada Øst, Canada Vest og Storbritannia. Hver av serverne gir god surfing og nedlastingshastigheter for testing.

I mellomtiden, etter oppgradering til premieplanen, får du ubegrenset båndbredde og tilgang til 50 serversteder. Premieplanen koster 4, 20 dollar per måned som faktureres årlig.

Last ned Windscribe

Har du brukt noen av de beste VPN-ene for Internet Explorer vi nevnte ovenfor? Vi vil virkelig anbefale deg å sjekke ut disse VPNene. Del med oss ​​hvilken du bruker eller har prøvd før med IE, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.