5 beste VPN-verktøy for Minecraft for å nyte en jevn spillesession

Det er mange spill i denne verden, men bare få har klart å oppleve en så lang utvikling som Minecraft. Fans har vært avhengige av det i årevis, og de likte gleden eller i noen tilfeller smakte horror av hosting sine egne servere.

En av hovedgrunnene til at det anbefales å bruke en VPN for Minecraft, er at du kanskje vil spille på et begrenset eller blokkert tilgangsnettverk.

En annen grunn er at du vil kunne lage en egen og sikker server av din egen. IP-forbud er åpenbart en annen faktor som krever en VPN for Minecraft.

Vi samlet de beste VPNene for Minecraft som for øyeblikket er tilgjengelige på markedet, bare for å gjøre ditt valg mye enklere. Sjekk ut deres sett med funksjoner og avgjøre hvilken som er best for dine egne behov.

Den beste VPN-programvaren for Minecraft [2018 List]

1

NordVPN (anbefalt)

Dette er en flott tjeneste som lar deg spille Minecraft-spill uten å ha noen problemer. Du kan få tilgang til mer enn 3299 servere fra hele verden ved hjelp av NordVPN, og du trenger ikke å håndtere alle slags loggeregler.

NordVPN er basert i Panama, og det er et populært valg for Minecraft-brukere. Denne tjenesten er også mottakeren av mye ros som kommer fra ulike eksperter.

Etter å ha sjekket ut det massive settet av funksjoner som er inkludert i NordVPN, kan du forstå hvorfor VPN er så verdsatt:

 • I tillegg til å kunne spille Minecraft uten omsorg i verden, kan du også se Netflix, og dette er ganske sjelden i disse dager,
 • Tjenestens grensesnitt er enkelt, men det er fullpakket med mange funksjoner og funksjoner.
 • Når du først starter NordVPN, konfronteres du med et verdenskart og også en markør for hvert land der det er en server eller mer.
 • Kartet er innstilt som standard, og dette er bra fordi det ellers ville være ganske vanskelig å velge mellom så mange servere som ligger over hele verden.
 • Du vil også kunne koble til nærmeste Minecraft-server, og alt du trenger å gjøre er å trykke på Connection Wizard-knappen.
 • Denne VPN-en lar deg også koble til opptil seks enheter samtidig, og du kan nyte høyhastighets ubegrenset båndbredde.

Det er best å gå over til NordVPNs offisielle nettside for å sjekke prisplanene og flere funksjoner som er pakket i denne tjenesten.

 • Få nå NordVPN fra den offisielle nettsiden
2

CyberGhost VPN (foreslått)

CyberGhost er en av de beste VPN-leverandørene i verden, og årsaken er enkel. Det gir et så stort utvalg av praktiske funksjoner som andre konkurrenter ikke kan håndtere kampen.

Funksjonene og funksjonene som tilbys av CyberGhost inkluderer fantastiske hastigheter og forbedret sikkerhet sammen med jevn ytelse.

Det er best å ta en titt på de viktigste funksjonene som er inkludert i denne VPN nedenfor:

 • Grensesnittet til denne VPN er enkelt å forstå og bruke av kundene med alle mulige ferdigheter.
 • Det er enkelt å installere klienten, og det tar ikke mer enn bare noen få minutter.
 • Det vil vise seg utrolig effektivt mens du spiller Minecraft fordi det gir kule funksjoner som anonym surfing, gjemmer din IP og mer.
 • Din opprinnelige IP-adresse vil bli erstattet med en annen fra CyberGhost-nettverket, og på den måten blir det umulig for tredjeparter å spore deg online.
 • Ved å koble til CyberGhosts servere får du tilgang til innhold fra hele verden.
 • Du kan også blokkere skadelig innhold og beskytte sikkerheten til systemet ditt ved hjelp av dette VPN.
 • Din onlineaktivitet blir kryptert med 256-AES-biteteknologien.
 • CyberGhost støtter alle de viktigste operativsystemene, inkludert Windows, og dette er flott for en VPN disse dager.
 • En annen kul funksjon av CyberGhost er at den gir mulighet til å velge og angi foretrukne Wi-Fi-tilkoblinger og legge dem til din beskyttede liste.
 • Hvis du kommer over eventuelle problemer med å installere klienten, eller hvis du ikke finner den nødvendige informasjonen du trenger, kan du alltid kontakte kundesupporten.

På VPNs offisielle nettside kan du sjekke ut flere spennende funksjoner i CyberGhost og prisplanene også. Nyt nettbasert spill og surfing uten å være redd for hackere, online oppførselsporing og massovervåking.

- Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)

 • LES OGSÅ: Kan ikke koble til VPN på PC
3

Hotspot Shield

Hotspot Shield er et annet smykke i form av Minecraft. Fra nå av vil du kunne låse opp spillet ved hjelp av en av de beste VPN-tjenestene der ute. Med Hotspot Shield kan du blokkere Minecraft, og alt du trenger å gjøre er å laste ned tjenesten uten noen risiko og deretter koble til en av tjenestens servere for å motta en annen IP-adresse.

Etter det vil du kunne spille Minecraft hele dagen og natten, samtidig som du holder din IP-adresse, identitet og plasseringshuler og alle sensitive data sikre.

Sjekk ut de beste funksjonene som kommer i Hotspot Shield for Minecraft-entusiaster å nyte:

 • Ved hjelp av denne VPN-en, vil du kunne omgå alle slags innholdsblokkere som er installert på jobben eller i skolen.
 • Du får muligheten til å endre IP-adressen for å fortsette å spille etter at du har blitt utestengt dersom det er tilfelle.
 • Hotspot Shield lar deg beskytte din verdifulle informasjon som går og kommer til og fra Internett til systemet ditt.
 • Denne VPN-en vil også gi deg mulighet til å bruke servere som er nær spillets server, og på denne måten brukerne med hell å redusere lagret.
 • Du vil kunne nyte Minecraft-spillet hvor som helst, inkludert på offentlig Wi-Fi eller i andre land.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Hotspot Shield VPN til å spille Minecraft på det stedet du ønsker, vil denne tjenesten definitivt gi deg trygghet og forbedret personvern. Det er også viktig å merke seg at VPN ikke holder oversikt over din onlineaktivitet, personlige data og IP-adresse i forhold til andre tjenester.

Sjekk ut flere kule funksjoner som er inkludert i Hotspot Shield ved å gå over til sitt offisielle nettsted. Hvis du tenker på en bedre sikkerhet, anbefaler vi sterkt at du velger den betalte planen som har forbedret sikkerhet, flere funksjoner og en bedre støtte.

- Få nå Hotspot Shield (45-dagers pengene tilbake garanti)

 • LES OGSÅ: Opera støtter nå gratis og ubegrenset VPN
4

AirVPN

AirVPN er basert på OpenVPN, og denne tjenesten drives av aktivister og hacktivister i henhold til den offisielle nettsiden for å forsvare nettneutralitet, privatliv og mot alle former for sensur. Ved å bruke AirVPN kan du sikkert spille Minecraft når du vil og fra hvilken som helst plassering.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne VPN-tjenesten nedenfor:

 • VPN-tunnelen vil kryptere forbindelsen til Internett, og denne ugjennomtrengelige tunnelen vil kunne forhindre kriminelle organisasjoner og til og med regjeringen å spionere på din onlineaktivitet.
 • Du vil kunne skjule din IP og velge en annen til å spille Minecraft, og ingen vil noensinne oppdage din sanne identitet.
 • Etter den første nøkkelforhandlingen, vil nynøkkelprosessen bli utført hvert 60 minutt, og du vil kunne endre denne verdien hvis du vil.
 • Du vil være i stand til å holde seg beskyttet med den høye sikkerheten som tilbys av kryptering på høyt nivå.

AirVPN gjør det umulig å identifisere hvilken type trafikk eller protokoll du bruker selv for Internett-leverandøren din. Sjekk ut flere flotte funksjoner som er inkludert i denne VPN og få AirVPN fra sitt offisielle nettsted for å prøve.

 • LES OGSÅ: VPN Error 619 på Windows 10, 7: Måter å håndtere det raskt
5

Privat Internett-tilgang

VPN for privat Internett-tilgang er vårt siste valg, men dette betyr ikke at det ikke er et utmerket VPN, slik at du kan spille Minecraft ubemannet.

Her er bare noen av de mange grunnene til at du bør definitivt gi denne VPN et forsøk også:

 • Din online sikkerhet mens du spiller er sikret, og Internett-trafikken din er beskyttet.
 • Din IP vil bli beskyttet hele tiden mens du spiller, og du vil motta en anonym VPN IP.
 • Ved hjelp av denne tjenesten, vil du kunne enkelt komme inn i mengden.
 • Du kan også si farvel til geografiske begrensninger, og krypteringen vil holde deg trygg selv når du spiller eller surfer på Internett på offentlig Wi-Fi.

Dette er bare noen få av de mange flotte funksjonene som kommer med VPN til privat internettilgang. For å sjekke ut flere kule funksjoner som vil hjelpe deg mens du spiller Minecraft, gå over til tjenestens offisielle nettside.

Dette er våre toppvalg for den beste VON for Minecraft, og hva ditt valg vil være, garanterer vi at spillingen din vil være bekymringsfri. Gjør din beslutning og begynn å spille.