5 beste verktøy for gratis samtaler og meldinger på PC

I motsetning til de gamle dager da vi måtte skille ut løsepenger for å ringe til familie og venner, er det ganske mye sortert nå. Bortsett fra de billigere anropshastighetene (i noen land) har vi også massevis av apps som Skype og WhatsApp som lar oss koble til vennene våre uten omkostninger. Vel, appene sikkert bruker data og er ikke gratis per si, men igjen kostnadene er ubetydelige, spesielt for taleanrop. I dette segmentet kan du se på noen av de beste appene for å ringe gratis og sende gratis meldinger fra PC.

Viber

Ja, det er den samme Viber som noen av oss bruker på våre smarttelefoner. Imidlertid er ikke mange av dem klar over at Viber har en PC-app som lar deg ringe noen ved å bruke PC. VoIP-samtaler er gratis for alle Viber-brukere. Men hvis du vil ringe lokale eller internasjonale telefonnumre Viber Out er veien å gå. Viber tilbyr også konkurransedyktige priser for samtaler til alle landene og ringekvaliteten har vært tilfredsstillende.

Etter at du har logget på Viber, synkroniseres automatisk kontaktene dine på telefonen og skiller også telefonkontakten fra PC-kontaktene. Bortsett fra stemme, kan man også sende et bilde, klistremerker og tekst fra PCen.

Last ned Viber fra Windows Store.

uTox

Redd for hackerne som lurer rundt og prøver å fange opp samtalen din? Vel, ikke hvis du er en personvernforesøker her er det beste alternativet for deg. Truslene fra Malware, Ransomware og snoopers er truende store og i slike tider er det alltid godt å bruke verktøy som tilbyr kryptering. uTox er proklamert for å være en av de mest sikre meldingsappene og det er gratis for livet, ja helt gratis!

Hjørnesteinen til Tox er at den går uten behov for sentraliserte servere, og dette eliminerer i seg selv en stor sikkerhetsrisiko. Tox fungerer på P2P-modellen og tilbyr end-to-end kryptering. Siden sikkerheten er området, er det ingen bytte for å bytte ut krypteringen.

Last ned uTox for Windows.

Linje

Line var en veldig populær meldingsapp, og selv i dag på steder som Japan er det en av de mest populære meldtjenestene. Jeg har personlig brukt Linje på min Android-smarttelefon en stund, og den eneste grunnen til at jeg sluttet å bruke, er at ikke mange av mine kontakter brukte Line. Den fra hverandre Line har også en kraftig Windows-app til sin kreditt, det er med denne appen at man kan gjøre gratis lyd- og videochats med sine kontakter.

Linjen var en av de første meldingstjenestene som skulle komme opp med klistremerker. Linjebrukerne kan dele bilder, andre medier. En ting jeg likte om linjen er at den lar deg være så uttrykksfulle som mulig med klistremerker og emoji-samlingen. Anropskvaliteten er ganske anstendig, men i motsetning til noen av de andre tjenestene som er oppført her, kan du ikke ringe direkte på mobilnettverket.

Last ned linje fra Windows Store.

Tango

Tango er en mindre kjent app som lar deg ringe og melding fra PC. Appen tilbyr gratis videosamtaler, taleanrop og lar deg også dele bilder. Tangoens standout-funksjoner inkluderer evnen til å dele sanger via Spotify, App tilbyr også gruppeklatt og gratis samtaler til mobil og fasttelefon. Så langt har Tango gått veldig bra når det gjelder kvaliteten på samtalene. Kvaliteten på samtalen på Tango er prisverdig, og anropet faller ikke spillespilsport.

Bortsett fra anropsfunksjonen tilbyr Tango også de vanlige klistremerkene, sosial deling og den fungerer på tvers av en rekke plattformer og enheter.

Bruk webversjonen av Tango.

Jitsi

Jitsi er et ganske kraftig program som tilbyr en rekke funksjoner. Første ting først Jitsi er åpen kildekode og er spesifikt bygget for lydsamtaler og videosamtaler. Det blir sagt at programmet i seg selv ikke er lett å bruke. Jitsi er end-to-end kryptert, støtter ekko kansellering, og den er også utstyrt med en skjerm deling funksjon. Jitsi støtter tredjeparts klienter, inkludert Facebook, Yahoo og Bonjour.

Prøv Jitsi her.