5 beste tale til tekstprogramvare for økt produktivitet

Folk bruker tale til tekstprogramvare av ulike årsaker. Brukere kan trenge slike verktøy som kommer med transkripsjon av tale til tekst for å skrive romaner, andre brukere kan trenge dem for akademisk transkripsjon, og det er også brukere som skriver forretningsdokumenter som notater og mer.

Hvis du leter etter den beste Windows-talen til tekstprogramvare, har du nådd det perfekte stedet. Vi samlet fem av de beste verktøyene som kan hjelpe deg med å forvandle tale til tekst, så sørg for at du sjekker ut deres sett med funksjoner og funksjoner fordi hver av dem er unik.

Etter å ha analysert funksjonssettene dine, vil du kunne ta den mest informerte beslutningen etter dine behov.

Her er den beste talen til tekstverktøy som skal brukes i 2018

1

Dragon Naturally Speaking (anbefalt)

Dragon Naturally Speaking er en av de beste alternativene som er tilgjengelige på markedet for tale til tekst-transkripsjon. Dette er også en av de bestselgende og mest nøyaktige talegjenkjenningssoftwareene du kan finne, og den brukes allerede av millioner av mennesker over hele verden.

Denne programvaren tillater brukere å diktere tre ganger raskere enn å skrive med opptil 99% nøyaktighet. Det er flere alternativer du kan velge mellom på programvarens offisielle nettside.

Ta en titt på dem og deres beste funksjoner:

 • Dragon NaturallySpeaking Home Edition vil få din til-dos ferdig med din stemme, og dette verktøyet er perfekt for studenter, foreldre, pensjonister, nybegynnere for talegjenkjenning og travle multi-oppdragsgivere.
 • Dragon NaturallySpeaking Premium Edition er perfekt for høyere produktivitet, og den er ideell for studenter, lærere, konsulenter, selvstendig næringsdrivende, professorer, fagfolk, forfattere og bloggere og for brukere som bruker mye tid på sine datamaskiner.
 • Dragon Professional Individual Edition er et verktøy som gir opptatt fagfolk.
 • Ved hjelp av alle disse verktøyene kan du lage dokumenter mye raskere enn å skrive, og du får en nøyaktighet på 99% som er bra.
 • Ordene vil vises på skjermen nesten umiddelbart, og alt du trenger å gjøre er å snakke naturlig, og verktøyet vet nøyaktig hva du sier.
 • Programvaren leveres også med støtte for Windows 10 berøringsskjerm-PCer.
 • Du vil kunne bruke stemmen din til å søke på Internett for videoer, informasjon, oppskrifter, veibeskrivelser og mer.
 • Du vil også kunne sende e-post til familie og venner ved å diktere, redigere og sende meldinger via Gmail og Hotmail og administrere avtaler i kalenderen ved hjelp av talekommandoer.
 • Du kan oppdatere statusen for sosial media og navigere uten å måtte trykke på tastaturet.
 • Dette verktøyet lar brukerne importere og eksportere egendefinerte ordlister og brukerprofiler også.

Vi anbefaler at du går over til Dragon Naturally Speaking sine offisielle nettsider og ser på den komplette listen over funksjoner og funksjoner som er inkludert i denne programvaren fordi det er mye mer å se der.

- Last ned nå Dragon Naturally Speaking

 • LES OGSÅ: Språklæringsprogramvare med talegjenkjenning
2

Temi

Temi er en tale til tekstverktøy som gir transkripsjon om fem minutter. Dette er en veldig avansert talegjenkjenningsprogramvare som vil være nyttig for brukere som trenger et slikt verktøy.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp en lyd- eller videofil, se gjennom transkripsjonen med tidsstempler og høyttalere, og lagre og eksporter sluttresultatet i MS Word, PDF og flere tilgjengelige formater.

Ta en titt på flere funksjoner som er inkludert i dette verktøyet nedenfor:

 • Utskriftskvaliteten er vanligvis avhengig av lydkvaliteten, så sørg for å laste opp innhold av høy kvalitet for å få de beste resultatene.
 • Hvis du laster opp god lyd, vil du kunne nyte 90-90% nøyaktighet.
 • Temi er bygget av maskinlæring og talegjenkjenning eksperter.
 • Redigeringsverktøyet er enkelt å bruke, og du vil kunne justere avspillingshastigheten og hoppe over uten problemer.
 • Temi kjente timingen til hvert ord, og du vil kunne legge til tidsstempler.
 • God lyd innebærer liten bakgrunnsstøy, klare høyttalere og minimal accenter.

Hvis du går over til den offisielle nettsiden til dette verktøyet, vil du se at du kan få en gratis prøveversjon som gir deg muligheten til å prøve et transkripsjon av en hvilken som helst lengde, tilgang til alle programvarens funksjoner og det kreves ikke noe kredittkort for dette.

Transkripsjonen kommer tilbake om noen få minutter, og de kortere filene blir levert mye raskere. Dette verktøyet er ideelt for journalister og journalister, podcastere, bloggere og forfattere og så videre. Transkripsjonene vil bli levert på bare noen få minutter til din epost.

Gå over til Temis offisielle nettside og prøv det praktiske verktøyet gratis bare for å se hvordan det fungerer.

 • LES OGSÅ: Programvare som automatisk transkriberer musikk for å gjøre jobben enklere
3

Google Dokumenter Stemmekoding

Dette er ikke en frittstående app, men det er verdt oppføring fordi det er den beste måten å komme i gang med tale til tekst. Google Docs Voice Typing krever Chrome Browser og også en mikrofon. Du vil også trenge en vedvarende Internett-tilkobling. Dette er trolig den enkleste måten å komme i gang med tale transkripsjon.

Du har kanskje brukt Google Dokumenter før, men du var ikke klar over det faktum at den inneholder en taletypefunksjon . Det er best å få en dynamisk mikrofon i stedet for en kondensator fordi dynamikken plukker opp mindre bakgrunnsstøy, og på denne måten vil ordene dine høres tydeligere, og stemmenesegistreringsprogramvaren blir mer nøyaktig.

Ta en titt på de beste funksjonene som er inkludert i Google Dokumenter-stemmekoding:

 • Du kan bruke dette verktøyet til å registrere notater og tanker mens du er på farten.
 • Google Docs Voice Typing er også fullpakket med nok funksjoner for å kunne skrive hele dokumenter.
 • Med bare stemmen din kan du kontrollere dokumentnavigering, tekstvalg, tekstredigering og formatering og mer.
 • Du kan deaktivere taletyping ved å bare snakke Stopp lytte, og funksjonen blir slått av.

For å begynne, må du besøke Google Dokumenter og logge på med Google-kontoen din. Som vi allerede har sagt, må du også sørge for at du har den nyeste versjonen av Chrome installert på datamaskinen.

 • LES OGSÅ: Google Smart Lock vs LastPass: De beste verktøyene for passordbehandling
4

Windows Speech Recognition

Windows Speech Recognition er også kjent som Speech Platform Runtime, og det er et gratis verktøy som krever et Windows 7 eller senere operativsystem for å kunne fungere. Dette er virkelig verdt å nevne i artikkelen på grunn av sine gode funksjoner, selv om det er litt annerledes sammenlignet med annen programvare som vi oppførte.

Du må sørge for at datamaskinen har en innebygd mikrofon, og hvis den ikke gjør det, må du koble til en ekstern mikrofon eller et hodesett som følger med en mikrofon. Det er best å bruke et headset med en mikrofon fordi dette ser ut til å gi de beste resultatene. Etter at du har koblet til mikrofonen, må du sette den opp.

Nå må du åpne talegjenkjenning ved å følge disse trinnene:

 • Klikk Start eller åpne Startskjermbildet. Skriv tale og velg Microsoft Speech Recognition.
 • Du kan også åpne kontrollpanelet og klikke på Ease of Access og Start Talegjenkjenning.
 • Windows Speech Recognition kan brukes til å skrive inn tekst eller utføre forskjellige kommandoer.
 • Denne funksjonen kan også brukes til å kontrollere hva du normalt ville gjøre ved hjelp av en mus.

Prøv Windows Tale Recognition og se hva mer du kan gjøre ved hjelp av denne flotte funksjonen.

 • LES OGSÅ: De 5 beste 360 ​​° USB-mikrofonene for eksepsjonell lyd
5

Braina

Braina er en annen fantastisk talegjenkjenningssoftware som du kan finne på markedet. Dette er en flerspråklig talegjenkjenningsprogramvare som også har mulighet til å fylle skjemaer på nettsteder.

Bortsett fra diktat, gir den også talekommandoer som lar deg søke på Internett, åpne filer, nettsteder og programmer, finne alle slags data, sette påminnelser, ta notater og mye mer.

Her er noen av de beste funksjonene som er inkludert i denne programvaren:

 • Du kan bruke stemmen din til å diktere tekst til en datamaskin, automatisere prosesser og forbedre din personlige og forretningsproduktivitet også.
 • Ved hjelp av denne programvaren vil du kunne kommunisere med datamaskinen som kjører Windows, og bruke ulike talekommandoer på engelsk og flere språk.
 • Braina gjør det mulig for deg å styre datamaskinen med stemmen din for å gjøre livet ditt mye mer behagelig.
 • Denne fantastiske talegjenkjennelsesprogramvaren er i stand til å konvertere stemmen din til tekst i hvilken som helst nettside og programvare, og den støtter mer enn 100 språk.
 • Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne bli mer produktiv enn noen gang før.
 • Du kan også lage dine egne tilpassede talekommandoer og svar, og du kan også definere hurtigtaster som automatisk utløser en egendefinert kommandohandling.

Vi anbefaler at du går over til Brainas offisielle nettside for å lære mer om funksjonene fordi det er mye mer som er verdt å sjekke ut.

Dette er de fem beste verktøyene for tale til tekst-transkripsjon som du kan bruke i disse dager, og uansett hvilken du bestemmer deg for å få / bruke, vil du definitivt være fornøyd med resultatet.