5 beste programvaren for å overføre musikk fra iPod til PC

Den stadig populære Apple iPod har utviklet seg til en fullverdig medieenhet fra å være bare en musikkspiller. Den nyeste generasjonen av iPod kommer med en kraftig A8-chip, Touch ID, bak- og front-kamera, en berøringsskjerm og kjører på iOS. Det mobile operativsystemet betyr at du kan spille favorittspillene dine og se multimediainnhold på iPod.

Dette er alt bra til du vil overføre musikk fra iPod til en datamaskin eller omvendt. Apple-enhetene er ikke de mest brukervennlige når det gjelder å jobbe med ikke-Apple-enheter.

Nå, hvis du sammenligner det med Android-enhetene, trenger du bare å koble telefonen til datamaskinen, velge Filoverføringsmodus og begynne å flytte filer fra og til datamaskinen.

For filoverføring fra iPod til datamaskinen anbefaler Apple iTunes. Men, hva hvis du ikke vil bruke iTunes? Det er her alternativene fra tredjepart kommer til nytte.

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste programvaren for å overføre musikk fra iPod til datamaskin uten å bruke iTunes.

Beste programvare for å overføre musikk fra iPod til PC

1

IOTransfer 3

 • Pris - Gratis prøvebegrensning / IOTransfer 3 Pro $ 26.99 / IOTransfer 3 Lifetime $ 29.95

IOTransfer 3 er et iTunes-alternativ og en ultimate iPhone og iPad-leder. Programvaren tilbyr en-klikks overføring av filer, trådløs filoverføring, dyp telefonskanning og renhet, videoomformer og en innebygd videooverføringsprogramvare.

IOTransfer 3 tilbyr en gratis 7-dagers prøveversjon, men med begrensede funksjoner. De to andre premiumversjonene har liknende egenskaper bortsett fra forskjellen i lisensgyldighet.

IOTransfer 3 er nyttig for overføring av filer mellom iPod, iPhone og PC. Du kan sikkerhetskopiere alle bildene fra din iPod med ett enkelt klikk til en PC. Albumene kan administreres fra dashbordet, og du kan også slette dupliserte bilder i bulk.

IOTransfer 3 tillater også overføring av musikk og videoer fra iPod til en datamaskin. Dette er også nyttig hvis du vil administrere flere iOS-enheter og overføre filer mellom enhetene.

Sikkerhetsfunksjonen sikkerhetskopierer effektivt alle dataene, inkludert musikk, videoer, bilder, kontakter, ebøker, podcaster og stemmememoer til PC.

AirTrans lar deg overføre filer lokalt via Wi-Fi-nettverket. Det har også en video converter funksjon som lar deg konvertere video til vanlige formater som MP4, AVI, FLV og MP3. En annen interessant funksjon er muligheten til å laste ned videoer fra streaming nettsteder som YouTube, Vimeo og Vine.

Last ned IOTransfer 3

 • Les også: OneCast iOS app lar deg streame Xbox One-spill til iPhones
2

SynciOS Manager

 • Pris - Gratis begrenset versjon / Ultimate $ 29.99

SynciOS Manager er en iPod-administrator som lar deg overføre musikkfiler fra iPod til en datamaskin. Bortsett fra musikken, kan den også brukes til å overføre videofiler, bilder, apper, ebook og kontakter mellom enhetene.

Hvis du eier en Android-enhet sammen med en iPod og ønsker å overføre data mellom enhetene, støtter SynciOS overføring mellom både iOS og Android-enheter.

Du kan sikkerhetskopiere, redigere, overføre og administrere mediefiler. Lag en unik ringetone for iPhone og Android-enheter. Overfør lyd- og videofiler mellom iOS- og Android-enheter.

Den kraftige kontaktadministratoren sletter dupliserte kontakter automatisk, og lar deg også legge til nye kontakter og redigere dem på datamaskinen. Du kan også sikkerhetskopiere og gjenopprette WhatsApp-meldinger, men funksjonene er bare tilgjengelige for iOS-brukere.

I likhet med IOTransfer lar SynciOS deg også laste ned YouTube-videoer på iPod og Android-enheter for offline bruk. Du kan laste ned videoer fra over 100 + nettsteder i 4K HD-oppløsning. Videofilene kan konverteres til støttet videoformat eller lydfiler direkte.

Alternativet for sikkerhetskopiering og gjenoppretting med ett klikk lager en sikkerhetskopi av personlige data, inkludert kontakter, apper, anropshistorikk, spilleliste, ebook, osv. Til datamaskinen. Du kan gjenopprette alle dataene til en ny enhet eller samme enhet med ett klikk også.

Hvis du vil konfigurere en ny enhet, bruker du installasjonsfunksjonen for batchapps for å installere flere apper samtidig.

SynciOS kommer i to versjoner. Last ned den gratis versjonen for eksperiment og, om nødvendig, kjøp pro-versjonen som følger med flere funksjoner.

Last ned SynciOS Manager

 • Les også: Beste apper for å overføre Android / IOS-filer til Windows 10, 8
3

Xilisoft iPhone Transfer

 • Pris - Gratis versjon begrenset / $ 29.99

Xilisoft iPhone Transfer er en smart iPod-leder for å synkronisere din iPod til datamaskinen. Det er en iPhone-leder og kommer i både gratis, men begrenset og betalt premium-versjoner.

I motsetning til SynciOS fungerer Xilisoft iPhone Transfer kun med iOS-enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod som kjører på iOS 12 og tidligere. Den er tilgjengelig for Windows og Mac-plattform.

Xilisoft iPhone Transfer lar deg bruke iPod som en flash-stasjon. Hvilket betyr at du ikke trenger å bruke Xilisoft iPhone Transfer-appen til å overføre filer. Du kan enkelt dra og slippe alt fra datamaskinen eller iPoden din direkte.

Denne iPod-administratoren lar deg administrere dokumenter for de støttede formatene. Du kan sikkerhetskopiere iPod-innhold som musikk, filmer, videoer, bilder, podcaster osv. Til datamaskinen.

Den støtter også appoverføring mellom din PC og iOS-enhet med en dra-og-slipp-funksjonalitet. Du kan sikkerhetskopiere meldinger og kontakter med letthet.

Filbehandleren lar deg søke og vise filer på iPod raskt. Du kan også bruke den til å opprette og redigere spilleliste og fotoalbum.

Du kan koble flere iOS-enheter og administrere dem alle fra ett sted samtidig. Hvis du ikke vil bruke USB-kabler, kan du overføre filene over Wi-Fi.

Last ned den gratis versjonen av Xilisoft iPhone Transfer for å se hvordan det fungerer. For flere funksjoner kan du velge premium-versjonen som koster 29, 99 dollar.

Last ned Xilisoft iPhone Transfer

 • LES OGSÅ: 5 av den beste programvaren for å overføre filer fra PC til iPhone med [+ bonus]
4

CopyTrans Manager

 • Pris - Gratis prøveversjon / CopyTrans $ 29.99

CopyTrans Manager er et enkelt iPhone / iPod-verktøy som lar deg overføre musikk, kontakt, bilder, opprette og gjenopprette sikkerhetskopier, administrere iTunes-bibliotek og iCloud-filer fra en enkelt programvare.

CopyTrans-pakken består av 6 pakker navn CopyTrans Cloudly, CopyTrans Kontakter, CopyTrans Shelbee, CopyTrans Photo, CopyTrans TuneSwift og bare CopyTrans som hjelper til med overføring av musikk fra iPod til datamaskin.

Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å bruke og ligner på iTunes-brukergrensesnitt. Hvis du bare vil overføre musikkfiler, får du CopyTrans-appen som koster 19, 99 dollar, men hele pakken koster 29, 99 dollar.

Det er flere alternativer tilgjengelig

 • CopyTrans Contact - Denne appen lar deg administrere iPod-kontakter, kalendere og meldinger sammen med notater.
 • CopyTrans Cloudy - Denne appen lar deg administrere iCloud-kontoen din for å laste ned, slette og redde filene.
 • CopyTrans Shelbee - Opprett og gjenopprett sikkerhetskopiering av hele iPhone eller utvalgte data, bruk Shelbee-funksjonen.
 • CopyTrans Photo - Denne appen er for å overføre musikk fra iPod til en datamaskin.
 • CopyTrans Tuneswift - Dette er en multi-purpose app som lar deg overføre filer, sikkerhetskopierer data og gjenoppretter iTunes-biblioteket.

CopyTrans-pakken er en enkel iPod-programvare som gjør det mulig å utføre viktige oppgaver som sikkerhetskopiering og filoverføring med letthet.

Last ned CopyTrans Manager

 • LES OGSÅ: 5+ beste iPhone og iPad emulatorer for Windows 10
5

iMobie AnyTrans

 • Pris - Gratis versjon begrenset / $ 39.99 Enkelt lisens / familie lisens $ 59.99

AnyTrans er en multi-platform iPhone content manager. Det lar deg overføre over iPhone, iPad, iPod, iTunes, iCloud og datamaskin. Du kan flytte alle dataene fra iPod til datamaskinen som du vil.

AnyTrans lar deg flytte musikken fra iPod til datamaskinen eller til og med gjenoppbygge iTunes-biblioteket. Du kan bare dra og slippe nye sanger til iOS-enheter uten noen begrensninger.

Du kan velge og sette hvilken som helst sang som ringetone på iPhone. Programvaren hjelper også med bilder og videooverføringer fra datamaskin til iPod og omvendt. Du kan til og med konvertere HEIC-bilder til JPG hvis nødvendig.

Opprydningsfunksjonen lar deg analysere alle kontaktmeldingene og fjerne dem i bulk basert på bruk av dem. Du kan også sikkerhetskopiere viktige meldinger og kontakter til datamaskinen.

I likhet med SynciOS lar AnyTrans deg også laste ned YouTube-videoer til iPod og iPhone. Du kan til og med importere eller eksportere video til datamaskinen. Videoene konverteres automatisk til iOS-kompatibelt format under overføring.

AnyTrans backupfunksjoner lager automatisk en sikkerhetskopi av dataene dine, for eksempel bilder, meldinger, appdata, etc. trådløst og sikrer det på datamaskinen din med din tillatelse.

AnyTrans er ikke den rimeligste iPod-styringsløsningen. Men det kommer med et ekstra sett med funksjoner som ikke er tilgjengelige på andre iOS-enhetsadministratorer.

Last ned AnyTrans iPhone Manager

Konklusjon

Enten du eier en iPhone, iPad eller iPhone, kan disse iOS-administratorer hjelpe deg med å administrere alle dataene på iOS-enheten din og flytte den til en datamaskin. Du kan lage egendefinerte ringetoner ved hjelp av ringetone cutters, konvertere videoer og flytte dem til iPod, last ned videoer og lydfiler fra streaming nettsteder som YouTube uten å bruke ekstern nedlastingsfilm og mer.

Disse iOS-enhetsadministratorene lar deg omgå de restriksjonene som iTunes har satt opp, og få mest mulig ut av iPod og iPhone.

Hva velger du? Bruker du fortsatt iTunes? Gi denne programvaren et skudd og gi oss beskjed om dine favoritt iOS-enhetsadministratorer i kommentarene nedenfor.