5 beste programvare for å spore salg og forbedre kontantstrømmen

Salgssporingsprogramvare hjelper også med prognoser, planlegging og optimalisering av arbeidsstyrken, og fastsettelse av pris- og strategiplaner for selskapet.

Det er en stor andel selskaper som fortsatt stoler på manuelle metoder for å spore salg som regneark eller papir, eller til og med whiteboards. Selv om dette kan fungere med kontorer som får svært lave salgsmengder, er det fortsatt ikke ideelt.

Bruke de tradisjonelle måtene å spore salg kan føre til dårlig ytelse, på grunn av dårlige kundeopplevelser, ineffektiv og ineffektiv bruk av salgspersonell og deres tid, færre avtaler stengt og lavere inntekt ved hver avtale.

Heldigvis har teknologien sortert ut alle disse problemene ved å levere programvare for å spore salg. Disse administrerer, sporer og styrer hvert aspekt av salgsprosessen med et sett arbeidsflyt som lar salgspersonalet vite hvor hvert prospekt er når som helst, og hvilke skritt de bør ta neste gang.

I dag, med bedre integrasjoner og maskinlæring, kan noen programvare for å spore salget anbefale de beste oppfølgingshandlingene, og salgsteamene kan få innsikt i status og helse i avdelingen deres generelt.

Noen funksjoner du finner med populære salgssporingsprogramvare inkluderer rørledning og syklusstyring, oversikter, neste beste handlinger, en pipeline-editor, web-til-led-funksjon, sosiale medierintegrasjoner, samarbeidsverktøy og grunnleggende innholdshåndteringsfunksjoner.

Her er topp 5-programvare for å spore salg for 2018.

Programvare løsninger for å holde oversikt over salg

1

Salesforce

Salesforce er en on-demand programvare for å spore salg som er tilgjengelig for bruk av små, mellomstore og bedriftsorganisasjoner. Fokus ligger på salg og support, med muligheter som salgsstyring, markedsautomatisering, kundeservice og relasjonsledelse blant partnere.

Det hjelper deg med å administrere kundekontoer, spore kundeemner, oppføre og overvåke kampanjer og leverandør etter salgstjeneste.

Når det brukes med Outlook, kan brukerne synkronisere kontakter, kalendere, e-post og oppgaver i både e-postprogrammet og Salesforce. Små bedrifter kan også administrere sine kontakter, spore salg og avtaler, administrere hendelser og egne salgsoppgaver, og få flere kundeemner mens man sporer ytelse.

Virksomhetsverktøyet inneholder flere funksjoner som teamsalg, forretningsflyt, installasjonsgodkjenning og automatisering, API-integrasjoner og samtalehandlinger blant andre.

Få Salesforce

2

Pipedrive

Pipedrive er en nettbasert programvare for å spore salg og administrere forretningsrørledningen ved å planlegge yoru salgsaktiviteter og overvåkingstilbud.

Den er bygget med aktivitetsbasert metodikk, og strømlinjeformerer hver salgsaksjon som går inn i å konvertere en ledelse eller prospekt til et vellykket salg.

Å være skybasert, kan salgsteamet og andre involverte ansatte få tilgang til den fra hvilken som helst plassering og når som helst, med hvilken som helst nettleser eller mobilapp dedikert til det samme. Det gir også full synlighet til de forskjellige rørledninger, gjennom sitt robuste grensesnitt som har detaljer om fremdriftsfasene per avtale og handlingspunkter.

En av sine sterke funksjoner er aktivitets- og målverktøyet som gjør at salgsteam kan følge ventende aktiviteter i rørledningen, og gir tilpassede salgsrapporter for å overvåke mål for enkelt- eller gruppemål, analysere salgsdata og generere rapporter som kan brukes til beslutningstaking.

Postsystemet er enkelt og sømløst integrert med mange e-postleverandører som blant annet Outlook, Gmail og Yahoo. Så teamet ditt kan sende og motta e-postmeldinger fra forskjellige kontoer ved hjelp av deres Pipedrive-konto.

Den integrerer også med andre ledende salgssporing og verktøy for kundeledelsehåndtering for enkel overføring og deling av kontakter, kommunikasjonshistorikk og annen viktig informasjon, pluss integrert med MailChimp, Zapier, Trello og Google Maps.

Få Pipedrive

3

Zoho CRM-programvare

Zoho er et velkjent merkevare innen forretningssoftware, og denne spesielle programvaren til å spore salg er en skybasert CRM skreddersydd for små og mellomstore bedrifter.

Dets grensesnitt inkluderer verktøy som kundesupport, salgssporing og markedsautomatisering, produktkonfigurasjon, rapportering og kundeanalyse.

Med denne programvaren kan du bruke flerkanalsupporten til å koble til dine kunder og potensielle kunder via e-post, live chat, telefon eller til og med sosiale medier. den har også en gamifieringsfunksjon som gjør at du kan utnytte salgsprosessen mens du belønner aktiv og oppnår salgspersonell som møtes og / eller overgår sine mål.

Mobilappen lar deg få tilgang til salgsaktiviteter og informasjon om kunder fra alle iOS- eller Android-enheter, mens Blueprint-funksjonen hjelper deg med å automatisere salgsprosesser gjennom arbeidsflyt og makrodefinisjon for vanlige oppgaver.

Den integreres med eksisterende programvare, for eksempel Google Dokumenter, Microsoft Office og Sharepoint, med tilleggsprogrammer for spesialiserte virksomheter, samarbeid og produktivitetskrav.

Få Zoho CRM-programvare

4

Hubspot CRM-programvare

Hubspot er en annen populær markedsførings- og CRM-programvare løsning, men denne ene er skybasert og hjelper bedrifter med å spore og nærme potensielle kunder, og utføre forretningsmetrisk analyse.

Den er tilgjengelig gratis og passer for enhver bedriftstype i ulike segmenter som regnskap, konstruksjon og andre, og tilbyr en sanntidsvisning av hele salgstratten mens du sporer kundeinteraksjoner automatisk via e-post, sosiale medier eller telefon.

Med denne programvaren for å spore salg kan du opprette og administrere e-postmaler og spore resultatene sine, samt sende ut sanntidsvarsler på hendelser som når en kontakt åpner e-posten eller laster ned eventuelle vedlegg.

Du kan legge til opptil en million kontakter, med ubegrensede brukere og gratis tilgang har ingen tidsbegrensning, men kontaktene som legges til, kan legges til Hubspot Marketing Hub hvis de brukes sammen.

Når du begynner å bruke det, finner du også noen gratis versjoner tilgjengelig i betalte markedsførings- og salgsprogrammer, slik at dette verktøyet går ut over hva en typisk CRM gjør, slik at du kan forbedre salgsprosessene.

Den integreres med e-postleverandører som Gmail, GSuite og mange Outlook-versjoner.

Få Hubspot CRM-programvare

5

Infusionsoft

Dette er en annen skybasert salgs- og markedsføringsløsning som tilbyr CRM, e-handel og markedsføringsautomatisering i en enkelt suite, og hjelper små bedrifter i ulike bransjer å levere på sine salgsmengder og kundestøtteopplevelser.

Med denne programvaren for å spore salg kan du segmentere kontakter, spore kundeinteraksjoner, sende e-postmeldinger, kjøre markedsføringskampanjer basert på e-poståpninger, klikk og andre variabler, administrer e-handel fra lager, betalinger og kjøp, samt installering av nettbutikk vognene mens du sporer aktivitet fra nettbutikken.

Den har rapporterings- og analysverktøy som hjelper deg med å analysere variabler som e-post og kampanjer, salg, inntekter og andre for å spore avkastningen på investeringer i salgsaktiviteten din.

Du kan også bruke den eksternt ettersom den er skybasert, med Android og IOS-smarttelefonen eller nettbrettet, og den integreres med apper som QuickBooks, Salesforce, Outlook og Gmail.

Få InfusionSoft

Er det en programvare for å spore salg som du finner svært nyttig og det er ikke nevnt her? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.