5 beste programvaren for å vise FPS i Windows-spill

FPS (rammer per sekund) er antall bilder som vises per sekund i spill. Et spillets bildefrekvens har en viss betydning, da en høyere FPS vil sikre jevnere spill. Et spill med en lavere bildefrekvens vil generelt ha hakkede actionsekvenser.

Som sådan øker bildefrekvensen med bedre grafikkort eller ved å redusere grafiske innstillinger, en av de beste måtene å optimalisere spill.

Hvis du er nysgjerrig på hva den bærbare datamaskinens eller skrivebordets nåværende bildefrekvens er, trenger du en FPS-teller. En ramme pr. Sekund overleggsteller viser hva rammeplassen er innenfor et spill. Noen få VDUer inkluderer bildefrekvensmodeller.

I tillegg er det også programvarepakker som inkluderer FPS-tellere. Dette er fem Windows-programmer som gir rammebeløpsteller for spill.

Hvis du har FPS-problemer, lags og slowdowns mens du spiller, anbefaler vi deg å laste ned Game Fire (gratis ). Det vil fokusere datamaskinens ressurser og prosesser på spillet uten å overklokke maskinvaren din.

Frame rate counter programvare for Windows 10

1

Fraps

Fraps er programvare for å fange spill skjermbilder og opptak av spill. Dette er imidlertid også benchmarking programvare som du kan legge til en FPS-teller til DirectX eller OpenGL-spill.

Den registrerte versjonen av Fraps er detaljhandel på $ 37 på programvarens nettsted, men du kan også legge til freeware-versjonen til Windows-plattformer fra XP til 10 ved å klikke på Last ned Fraps på denne nettsiden. Du kan ikke spille inn videoer veldig lenge i den uregistrerte pakken, men den inneholder fortsatt alle FPS-kontrastinnstillingene.

Fraps inneholder en FPS-kategori, hvorfra du kan konfigurere tellerens innstillinger. Du kan velge å inkludere FPS-telleren i et hvilket som helst hjørne. Du bytter også FPS-kontrastoverlegget på / av med en tilpasset hurtigtast.

Videre kan Fraps-brukere fange i øyeblikksbilder i spillet som inkluderer FPS-telleren som vist nedenfor.

  • Last ned fraps

  • LES OGSÅ: Løs FPS-dråper i Windows 10 ved hjelp av disse raske løsningene
2

Dxtory

Dxtory er også programvare som du kan ta vare på i øyeblikksbilder og opptak med. Programvaren er flott for opptak av DirectX og OpenGL-spillklipp. Spillene vil også inkludere en FPS-teller i sine øverste venstre hjørner når Dxtory kjører.

Programvaren er detaljhandel på rundt $ 34, 5, men du kan også bruke den uregistrerte Dxtory ved å klikke Last ned på denne nettsiden.

Dxtory's Overlay Settings-fanen inneholder noen få tilpasningsinnstillinger for rammen per sekund-telleren. Du kan tilpasse fargene på overlegget for film (eller spill) og skjermbildeopptak.

Videre kan du bruke alternative statusfarger til opptak og ikke-innspilte overleggsrammer. I motsetning til Fraps fungerer Dxtory's FPS-teller også for Universal Windows Platform-spill.

3

Razer Cortex

Razer Cortex er freeware spillbooster programvare som du kan optimalisere og starte spill med. Programmet lukker automatisk ikke-essensiell bakgrunnssoftware for å frigjøre RAM. Det gir også optimaliseringsverktøy for å øke spillrammene med.

Du kan legge til programvaren til Windows 10, 8 og 7 ved å trykke på Last ned nå- knappen på denne nettsiden.

Du kan få øyeblikkelig bildefrekvens tilbakemelding for spill med Razer Cortex FPS-teller. Den gode tingen om Razer Cortex er at den også gir et FPS-diagram når du har sluttet å spille.

FPS-linjediagrammet viser deg maksimum, minimum og gjennomsnittlig bildefrekvens i løpet av spilletid. Som sådan kan du få en bedre ide om hva gjennomsnittsrammen for spill er med det ekstra FPS-diagrammet.

  • LES OGSÅ: Hvordan fikse lav FPS ved oppstart av spill
4

GeForce Experience

Hvis den bærbare datamaskinen eller skrivebordet inneholder et GeFore grafikkort, kan du optimalisere spillene dine med GeForce Experience.

Du kan bruke denne programvaren til å optimalisere spillets grafikk, spille spillvideoer, oppdatere GeForce-drivere og til og med legge til ekstra filtre til spill for metning, HDR, etc.

Selvfølgelig inneholder GeForce Experience også en overlegg FPS-teller for spill som du kan plassere i alle fire VDU-hjørner. Trykk på Last ned- knappen på denne nettsiden for å legge til programvaren til Windows 10, 8 og 7.

5

RadeonPro

RadeonPro er ekvivalent med GeForce Experience for stasjonære og bærbare datamaskiner med AMD grafikkort. Dette er flott programvare for å optimalisere spillernes grafikk og bildefrekvenser med. Det inkluderer også spillopptak, skjermdump og effekter etter behandling.

Klikk Last ned på denne nettsiden for å legge til freeware til Windows.

RadeonPro-brukere kan aktivere programvarens ramme per sekund-teller ved å velge FPS-teller-fanen i RadeonPro-innstillingsvinduet. Fra den kategorien kan du konfigurere tellerens displayhjørne og justere tellerens hurtigtaster.

Bortsett fra rammebeløpstelleren inneholder programvaren også noen praktiske FPS-innstillinger som Dynamic Frame Rate Control og Lock-rammeprisen opp til skjermens oppdateringsfrekvens, som låser rammeprisen ved VDUs oppdateringsfrekvens.

Du kan sjekke ut skrivebordets eller bærbarens rammepriser med en av disse programmenees rammer per sekund-tellere.

Vær oppmerksom på at noen spill inkluderer en FPS-kontrastinnstilling på deres menyer for grafikkalternativer, og Steam inneholder også et FPS-alternativ i spillet. Hvis en FPS-teller fremhever at rammefrekvensen din må øke, sjekk ut denne artikkelen.