5 beste programvare for å kvantifisere lyd [2019 Liste]

Quantizing lyd innebærer å stramme opp følelsen av et lydspor. Vanligvis er det to forskjellige tilnærminger til lydkvantisering, og du kan også finne en kombinasjon av de to: med eller uten tidstrekning.

De beste resultatene avhenger av materialet du endrer. Time stretching innebærer å kutte et stykke lyd og sette det et annet sted.

Kvantisering uten tidsstrekning vil vanligvis fungere bedre med perkusjon, og med tiden strekker, fungerer det best med lyder med mer betydelig forfall. Det er mange programmer som kvantiserer lyd, og vi valgte fire av de beste, så sørg for at du sjekker ut deres sett med funksjoner før du tar din endelige beslutning.

Kvantiser lydprogramvare for Windows 10

1

Cakewalk AudioSnap

AudioSnap gir noen måter å kvantisere lyd, og dette programmet er ganske enkelt å bruke selv for nybegynnere.

Ta en titt på det utvidede settet av funksjoner som er inkludert i denne programvaren nedenfor:

  • Du vil kunne kvantisere lyd til prosjektets tidsregler, og dette er flott for å stramme opp en ytelse i et prosjekt som allerede kommer med et fast tempo eller et varierende tempo.
  • Du vil også kunne kopiere følelsen til ett spor og bruke det til en annen melodi, og det er flere måter du kan oppnå dette ved hjelp av programvaren.
  • Det er viktig å merke seg at du kun kan kvantisere til en rytmisk verdi om gangen.
  • Hvis du ikke vil kvantifisere alle beats fra en sang, kan du midlertidig deaktivere eventuelle forbigående markører som du ikke vil kvantisere.
  • Det er også Groove Quantize-kommandoen inkludert i programvaren, og dette justerer transienter med et spor som er på Utklippstavlen eller en tidligere opprettet sporfil.
  • Du har muligheten til å hente sporet fra ett klipp og bruke det til en annen, og du kan følge trinnene som er beskrevet på AudioSnaps offisielle nettside.
  • Det er muligheten til å kvantisere flersporede trommer uten å strekke lyd, og alle nødvendige trinn beskrives også på programvarens nettside.

Kjøp nå Cakewalk Sonar

På Cakewalks offisielle nettside finner du mye mer informasjon om programmets funksjoner, og det er også alle nødvendige trinn for å kjøre AudioSnap så effektivt som mulig. Få programvaren og begynn å teste hvordan det fungerer.

Dette er fire av de beste programmene for kvantisering av lydspor, og de kommer alle med sine fantastiske sett med funksjoner, så sørg for å analysere dem før du velger den beste programvaren for dine musikalske behov.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.