5 beste programvare for autotune å endre tonehøyde i vokal

Hvis musikk er din lidenskap og du føler deg ønsket om å skape et unikt stykke musikk eller en personlig blanding, har du kommet til rett sted. Leter du etter informasjon om dette, har du oppdaget at alle disse tingene kan gjøres ved hjelp av spesialiserte programvareløsninger. Men du vet ikke hvilke verktøy du skal velge.

Vi ønsker å hjelpe deg og i denne veiledningen, viser vi den beste autotune-programvaren som skal brukes på Windows 10.

Hva er de beste autotuneverktøyene for PC?

1

FL Studio

FL Studio er en semi-profesjonell programvare for DAW (Digital Audio Workstation) tilgjengelig for både Windows og MacOS. Det lar deg lage sanger fra grunnen, takket være en rekke lydprøver og integrerte instrumenter. Du kan også lage ekte blandinger ut fra allerede eksisterende stykker.

Det er et betalt program, men i versjoner dedikert til datamaskinen kan du fortsatt dra nytte av en gratis prøveversjon som varer 30 dager, noe som gjør at du kan teste funksjonene fullt ut.

Etter mer enn 20 års innovasjon og utvikling har Image-Line inkludert alle funksjonene du trenger for å komponere, arrangere, registrere, redigere, mikse og brenne spor på profesjonelt nivå.

FL Studio 20 kan lastes ned fra Image-Line-programvarehuset. For å laste ned den digitale versjonen, koble til nettsiden dedikert til å laste ned FL Studio 20. Om noen få minutter vil du ha programvaren tilgjengelig på vår datamaskin klar til bruk.

Husk at tidspunktet for nedlastinger endres i henhold til hastigheten på ADSL-tilkoblingen du bruker. For ikke å glemme den forrige Image-Line har det godt tenkt å gjøre tilgjengelig en boksversjon, eller "fysisk" i en boks. Denne versjonen har litt høyere kostnader, og du kan ikke laste den ned fra Image-Line-nettstedet. Faktisk selger kun autoriserte forhandlere som midi-musikk det.

Funksjonene som ble introdusert i versjon 20 er ganske mange. De er detaljert i FL Studio guide. I denne anmeldelsen bestemte vi oss for å oppsummere hva vi anser som den viktigste, slik at du kanskje vet hva som har endret seg.

Key FL Studio 20 funksjoner

 • FL Studio 20 er også fullt kompatibel med Mac OSx operativsystemer (tidligere var programvaren installabel på Mac, men var ikke fullt kompatibel). Dessuten ble plugin-støtten også utvidet i formatet AUcomponents (den som ble brukt for VST- og Logic Pro X-plugins).
 • Sprettingen lar deg konsolidere i midi-regioner uten å måtte eksportere og importere dem til prosjektet. Denne funksjonen lar deg også konvertere separate regioner til et enkelt lydspor.
 • I Arrangement-delen (hvor stykket er konstruert med seksjoner, automatiseringer etc.) er de forskjellige mønstrene som er opprettet i mønstervinduet (det klassiske rutenettet klart å være klart) tydelig synlige. Dette kan tillate deg å bygge og styre sporene mye raskere og mer intuitivt enn tidligere.
 • FL Studio 20 lar deg helt tilpasse den øverste delen av programvaren som er delvis revidert. Faktisk finnes det en ny verktøylinje (øverste del dedikert til verktøyverktøy, Windows-samtale osv.)
 • Hvis i noen programvare / DAW er opptaket en av styrken. Vi kan ikke si det samme av FL Studio som, etter å ha lagt merke til noen hull, vil versjonen etter versjon forsøke å oppdatere seg selv. I versjon 20 har den levende bølgeformen blitt introdusert, eller bedre, den grafiske funksjonen takket være, under opptak, kan vi se bølgeformen.
 • Image-Line vet godt hva som venter på oss i fremtiden. For å gå videre har det forbedret kompatibiliteten til programvare med berøringsstøtte og har lansert en ny versjon for smarttelefonen "FL Studio Mobile". Sistnevnte hjelper deg med å lage prosjekter på telefonen og deretter fullføre dem på datamaskinen.
2

ACID Pro

ACID Pro er en veteran når det gjelder musikkproduksjon. Den første versjonen av denne programvaren ble utgitt for 20 år siden. Den nye versjonen tilbyr et nytt og elegant brukergrensesnitt og en kraftig 64-biters motor. I tillegg er støtte for 24-bits, 192 kHz multitrack-opptak tilgjengelig.

Med støtte for 64-bit arkitektur, kan du dra full nytte av PCen din når du bygger prosjekter. Når det gjelder prosjekter, har applikasjonen 16 verktøy tilgjengelig og 13 tilgjengelige effekter å velge mellom.

Åpenbart kommer ACID Pro 365 med 9 GB ACID-sløyfer som du kan bruke til å lage all slags musikk. Du kan enkelt endre tonehøyde, lengde og andre innstillinger for hver syklus for perfekte resultater.

I tillegg til løkker er ulike plugin-moduler tilgjengelige for å hjelpe deg med å lage profesjonelle musikkprosjekter. Programmet har også Beatmapper og Chopper verktøy tilgjengelig som lar deg remix musikken din med letthet.

Online redigering tilgjengelig

Programmet støtter on-line redigering som gjør at du enkelt kan endre MIDI-data ved hjelp av pianotrullen og trommelenettet. ACID Pro 365 har også Groove Mapping og Groove Cloning. De lar deg forandre følelsen av sløyfer eller MIDI-filer med bare ett klikk.

Selvfølgelig kan du også lage dine egne skreddersydde spor fra grunnen og bruke dem til løkker, filer eller spor. Det er også verdt å huske at dette verktøyet har ReWire-støtte. Så det kan fungere med andre ReWire-applikasjoner som Sonar, Reason, Cubase, Live eller Pro Tools.

Til slutt har programmet en CD-brenningsfunksjon. Det er imidlertid også mulig å lagre prosjekter i ulike lydformater, inkludert MP3, WMA, WMV, AAC, FLAC og mer.

Samlet er ACID Pro 365 en flott musikkproduksjonsprogramvare, og med 16 forskjellige verktøy tilgjengelig og 9 GB ACID-sløyfer. Du kan frigjøre din kreativitet til det fulle.

Når det gjelder priser, kommer ACID Pro 365 med et årlig eller kvartalsvis abonnement. Disse alternativene gjør det perfekt for både langsiktige og kortere prosjekter.

3

Ableton Live Music Software

Ableton Live er en kraftig programvare for musikkopprettelse som hjelper deg med å sette ideene dine i bruk. Dette verktøyet har alt du trenger for å lage hypnotiserende spor.

Live tilbyr avanserte MIDI-opptaksmuligheter, slik at du kan jobbe med maskinvaresyntetiserere, programvare, samplere og trommemaskiner. Lydopptaksfunksjonen lar deg fange alle lydene fra den virkelige verden.

Live inneholder også en musikalsk skissebrett som du kan bruke til å kombinere musikalske ideer uten stivhet av en tidslinje. Du er velkommen til å improvisere og spille med lydene.

Når du er fornøyd med resultatet, kan du bruke Live's Arrangement View til å ordne notatene og lage din egen sang. Du kan endre alle detaljer ved å flytte blokker med musikk eller tid.

Ableton Live tilbyr en unik deformasjonsfunksjon som lar deg endre tempoet og tiden i sanntid uten å forstyrre musikken. Hvis du ikke lenger har ideer, kan du bruke instrumentets lydinnsamling.

Det er over 3000 lyder du kan velge mellom, inkludert akustiske instrumenter, multikontrollert akustisk trommesett og mer.

Ableton Live systemkrav:

 • Windows 7, 8, 10
 • Multicore-prosessor
 • 4 GB RAM
 • Diskplass nødvendig for grunnleggende installasjon: 3 GB ledig diskplass.
 • Diskplass nødvendig hvis alle inkluderte lyder er installert: 6 GB ledig diskplass.
4

Cubase

Steinberg er synonym for kvalitet. Når du hører at en digital lyd arbeidsstasjon drives av Steinberg, vet du at den må være et høykvalitets instrument.

Selskapet sier stolt at Cubase musikkproduksjonsprogramvare er den beste digitale lyd arbeidsstasjonen noensinne. Instrumentet gir krystallklar lydkvalitet og mange avanserte funksjoner som tilfredsstiller selv de mest krevende musikerne.

Cubase er et komplett verktøy som dekker alle faser av den kreative prosessen fra komposisjon, opptak, redigering og blanding. Programvaren har ingen stive grenser, lar deg sette kreativitet først og følge arbeidsflyten din.

Cubase-programvaren er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner, perfekt tilpasset dine erfaringer og dine behov. Enten du er nybegynner eller musikkveteran, om budsjettet ditt er lavt eller høyt, finner du en versjon som tilfredsstiller alle dine behov.

Cubase programvareversjoner

 1. Cubase Elements gjør bokstavelig talt datamaskinen din til et fullt utstyrt musikkproduksjonssystem. Du kan ta opp, redigere og mikse lyd- og MIDI-spor og få fram ditt kreative geni.
 2. Cubase Artist tilbyr ekstra redigering og sekvenseringsverktøy som musikere ofte bruker.
 3. Cubase Pro er det perfekte verktøyet for veteraner av musikk, produsenter og ekspertmusikere. Denne versjonen gir enestående lydkvalitet og et vell av ekstremt avanserte lyd- og MIDI-verktøy.

Før du trykker på nedlastningsknappen, må du kontrollere at PCen oppfyller kravene til å kjøre dette verktøyet riktig.

Systemkrav for Cubase-programvaren

 • 64-biters Windows 7, 8, 8.1, 10.
 • 64-bit Intel eller AMD multi-core prosessor (Intel i5 eller raskere anbefales).
 • 4 GB RAM (8 GB eller mer anbefales).
 • 18 GB ledig HD-plass.
 • Grafikkort med DirectX 10 og WDDM 1.1-støtte.
5

Avid Pro Tools 12

Avid Pro Tools 12 er et kraftig musikkproduksjonsverktøy som vil hjelpe ditt gratis kreative geni inni. Dette verktøyet tilbyr et bredt utvalg av alternativer som lar deg komponere, registrere, redigere, mikse og dele spor.

Avid Pro Tools 12 er tilgjengelig i tre versjoner, hver tilpasset ulike behov.

 1. Pro Tools First er ideell for sangere, sangskrivere og musikere som ikke kjenner lydopptak eller Pro Tools.
 2. Pro Tools Pro er egnet for profesjonelle som leter etter avanserte verktøy for å lage musikk.
 3. Pro Tools HD er ideell for lyd- og produksjonspersonell som trenger maksimal sportall, ytelse og surroundlyd.

Avid Pro Tools 12 tilbyr flere unike funksjoner som skiller det fra konkurransen.

 • Du kan jobbe med opptil 10 samarbeidspartnere i skyen på et enkelt prosjekt, inkludert brukere av Pro Tools First.
 • Project Revisions er en funksjon som holder all versjonshistorikk og data organisert for deg. Denne funksjonen lar deg utforske nye versjoner av et lydspor, ta notater og raskt gå tilbake til en hvilken som helst tidligere tilstand fra hvor som helst.
 • Track Freeze er en nyttig funksjon som lar deg raskt låse eller låse opp plugin-moduler på et spor for å frigjøre prosessorkraft.

Avid Pro Tools 12 systemkrav:

 • Windows 7 64-bit, Windows 8 / 8.1 64-bit eller Windows 10 64-bit.
 • Intel Core i5 prosessor (minimum).
 • 8 GB RAM (16 GB eller mer anbefales).
 • 15 GB diskplass for installasjon.
 • USB-port for iLok-autorisasjon (iLok 2 eller iLok 3 er nødvendig).
 • USB-port eller FireWire-port for lydenhet som støttes ASIO.

Velg din programvare

Hvis du er nybegynner, kan du bruke en gratis musikkproduksjonsprogramvareløsning. Men hvis din hobby for musikkopprettelse har utviklet seg og du vil ta den til neste nivå, bør du bruke musikkproduksjonsprogramvare av høy kvalitet.

Det endelige resultatet er absolutt verdt hver krone brukt på programvaren. Vær oppmerksom når du velger mellom en gratis og premium programvareversjon.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 beste musikkprogramvare for rappere som er kompatible med Windows 10
 • 10 beste musikk anerkjennelse programvare å installere på din PC
 • 7 av det beste albumet cover maker programvare for Windows 10