5 best shipping container hjemme design programvare for Windows 10

Det er en ganske komplisert prosess for å beholde styrken til den primære fraktbeholderens egenskaper og tilpasse dem til både en attraktiv og livlig shipping container hjemme plan. Dette kan ikke gjøres via en enkel YouTube-video eller i en videoopplæring.

Når det gjelder design og konstruksjonsarbeid som er involvert i å bygge en fraktbeholder hjemme, er detaljer avgjørende. Det er hundrevis av detaljer som inngår i denne prosessen for å lykkes med å gjøre en fraktbeholder levende. Her er tre av de beste shipping container design programmer sammen med deres sett med funksjoner.

Design din fraktbeholder hjemme med disse verktøyene [2018 Liste]

1

Live Home 3D Pro (anbefalt)

Live Home 3D Pro er en utmerket hjemmedesignapp som hjelper deg med å designe og bygge huset til drømmene dine. Ja, du kan også bruke den til å designe din fraktbeholder hjemme også.

Enten du er et hus som ønsker å fullstendig forny sitt hjem eller en profesjonell designer, er denne appen for dere begge.

Live Home 3D Pro tilbyr avanserte designverktøy og Elevation View-modus, slik at du kan vise helt alle detaljene i prosjektet.

Appen har et rikt objektbibliotek med tusenvis av 3D-modeller av møbler, peiser og til og med dyr og mennesker.

- Last ned nå Live Home 3D Pro fra Microsoft Store

Kjøp i app er også tilgjengelig. For eksempel kan du kjøpe over 150 tilleggsplaner og mer enn 600 ekstra materialer for å sikre at sluttresultatene ser ut akkurat som den digitale designen.

Her er noen viktige funksjoner i appen:

 • 2D-planer og 3D-rendering i sanntid støttes
 • Det er ingen grense for antall historier du kan designe
 • Du kan bruke bilder til å lage tilpassede materialer slik at du kan tilpasse designen fullt ut
 • Du kan automatisk justere naturlig lys ved å stille inn tid og geografisk plassering
 • Du kan eksportere utformingen av huset ditt til 3DS, FBX, OBJ, Collada, VRML og X3D-formater.

Live Home 3D Pro mottar vanlige oppdateringer som legger til nye funksjoner i tabellen og forbedrer appens stabilitet og ytelse.

Brukere elsker absolutt denne appen og denne anmeldelsen summerer det hele:

Dette programmet er ekstremt effektivt for å visualisere ideer før du planlegger å bygge dem. FØRST, dette produktet er flott for å prøve ideer for deg selv før du går på bekostning av bygningen. ANDRE Enhver med CAD-intuisjon på noe nivå eller bare en interesse i å skaffe seg noen CAD-erfaring, vil elske dette produktet.

2

packVol

packVol er en optimaliseringsprogramvare for lastplanlegging, og den er designet for å planlegge den beste plassutnyttelsen innenfor lastebiler og containere. Dette er en nyskapende programvare som er kompatibel med Windows, og den kommer med en rekke unike funksjoner som er veldig vanskelig å finne i andre lasteprogrammer.

Disse vil tillate deg å håndtere komplisert lastplanlegging uten problemer:

 • packVol kan hjelpe bedrifter med å redusere fraktkostnader og tidsavfall ved å sette opp kostnadseffektive lastplanforslag.
 • Dette programmet kan lett tilpasse seg ulike belastningsplaneringsbehov som rack, lastebiler, paller, jernbanevogner og containere.
 • Ved hjelp av dette verktøyet, vil du kunne forbedre plassutnyttelsen.
 • Du kan redusere transportkostnadene med 5 til 20%.
 • Du kan også redusere tid brukt på planlegging og utarbeidelse av bestillinger.
 • Dette verktøyet forbedrer effektiviteten ved å håndheve en streng politikk for lastingsprosedyrer.
 • Du kan forenkle informasjonsutvekslingen og forbedre lesbarheten i dokumentasjonen for lastplanlegging også.

Få en gratis prøveversjon av packVol fra den offisielle nettsiden og gi denne programvaren en tur for å se hvordan det fungerer på systemet som kjører Windows.