5 beste sikkerhetsprogramvare for Alienware-datamaskiner

Alienware-maskiner er spillcomputere eid av Dell, og de er favorittsystemene til spillentusiaster. Disse datamaskinene er fantastiske spillmaskiner, og de tjener deres formål til det maksimale. Alienware er gamerposisjonerte datamaskiner og bærbare datamaskiner med det primære målet å være den beste gameplayen.

Slike kraftige systemer, trenger også kraftig sikkerhetsprogramvare for å holde dem trygge. Derfor valgte vi fem av de beste sikkerhetsverktøyene som passer for Alienware-maskinen, for å gjøre valget ditt mye mer avslappet. Ta en titt på deres komplette sett med funksjoner og fordeler før du tar din endelige beslutning.

Hold Alienware-maskinen trygg med disse sikkerhetsverktøyene

1

Bitdefender Internet Security 2018 (anbefalt)

Bitdefender tilbyr et av de mest pålitelige sikkerhetsverktøyene på markedet, og dette gjør det til et ideelt valg for Alienware-datamaskiner og bærbare datamaskiner. Det står selvsagt at teamet bak Bitdefender har satt stor innsats i denne programvaren.

Med andre ord gir Bitdefender den beste beskyttelsen på alle fronter, og dette er viktig fordi det kan gjøre den store forskjellen mellom å være trygg og miste alle dine viktige data, spesielt hvis det er spillrelatert.

Ta en titt på de beste funksjonene som er pakket i Bitdefender Internet Security 2018, og det vil vise seg å være veldig nyttig for Alienware-maskinen din:

 • Antivirus er brukervennlig, og vedlikeholdskostnadene holdes på et minimum, så dette er ikke noe du burde være bekymret for.
 • Bitdefender Internet Security 2018 gir den mest pålitelige beskyttelsen mot Internett-trusler.
 • Multi-layer ransomware-beskyttelsen vil holde filene dine så trygge som mulig.
 • Det nyeste tillegget i settet med funksjoner som inngår i Bitdefender Internet Security 2018, er Bitdefender VPN som kan beskytte din online-tilstedeværelse, og dette vil vise seg bra for online spill, som du kan forestille deg.
 • Bitdefender Internet Security 2018 kan forhindre uautoriserte modifikasjoner som gjøres til de mest avgjørende filene dine.
 • En annen god ting om programvaren er at den lar deg kjøre sikkerhetsrutinen fra mobilenheten din eksternt.
 • Bitdefender Internet Security 2018 tilbyr streng Windows-beskyttelse og høye hastigheter som aldri vil påvirke Alienware's ytelse.
 • Noen av de beste beskyttelsesfunksjonene inkluderer databeskyttelse, avansert trusselforsvar, anti-phishing-evner, redningsmodus, sikker surfing, anti-svindelfunksjoner, sikre filer og mer.
 • Det er en utrolig funksjon som er inkludert i Bitdefender Internet Security 2018, kalt Bitdefender Autopilot, og når du slår på, kjører den hele cybersikkerheten av seg selv mens du har det morsomme spill. Du trenger ikke å sette noe opp og konfigurere irriterende innstillinger.

Bitdefender Photon nyskapende teknologi hjelper programvaren til å tilpasse seg maskinvare- og programvarekonfigurasjonen til Alienware-systemet, bare for å spare så mange datamaskiner som mulig og forbedre systemets ytelse og hastighet.

Det vil ta ytterligere ti sider for å beskrive det komplette settet av funksjoner pakket i Bitdefender Internet Security 2018, så sørg for å sjekke dem ut for dere selv ved å gå over til Bitdefenders offisielle nettside.

- Få nå Bitdefender Internet Security

2

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en annen perle for ditt Alienware-system som sørger for å holde alt trygt og sikkert. Denne programvaren er også fullpakket med mange praktiske funksjoner som du vil finne flotte, for eksempel gjemmer din IP-adresse som gir tilgang til begrensede nettsteder og mer.

Vi beskriver noen få ting om CyberGhosts viktigste funksjoner nedenfor, for bare å gi deg et glimt av hva du vil kunne nyte hvis du bestemmer deg for å bruke dette antivirusverktøyet:

 • CyberGhost kan gjemme din IP-adresse, og det vil gjøre dette ved å erstatte det med en annen fra CyberGhost-nettverket, slik at det blir umulig for tredjeparter å spore din onlineaktivitet.
 • Hvis censur var et problem, kan du nå være trygg på at disse dagene er borte, fordi CyberGhosts sikre servere gir deg tilgang til innhold fra hele verden.
 • Når du prøver å få tilgang til et nettsted, vil programvaren sørge for at den er trygg nok til Alienware-datamaskinen eller datamaskinen ved å kjøre en grundig sjekk på den spesifikke nettadressen i en database.
 • Når du bruker CyberGhost, vil ingen kunne snuse rundt samtalene dine, onlinetransaksjoner eller nettleserloggen, selv når du er på offentlig Wi-Fi.
 • Når du er online, blir hele aktiviteten kryptert med 256-AES-biteteknologien.

Programvaren er enkel å installere, og hvis du trenger hjelp, er det en installasjonsguide tilgjengelig på tjenestens nettsted. Brukerens dashboard er en av de enkleste du finner i et antivirusprogram.

Gå over til CyberGhosts offisielle nettside for å lære mer om de praktiske funksjonene og funksjonalitetene og laste ned gratis prøveversjon.

- Få nå CyberGhost VPN (71% AV)

3

BullGuard Internet Security (foreslått)

BullGuard Internet Security er et annet godt alternativ som er tilgjengelig for å beskytte din Alienware-maskin. Du ser at denne antiviruspakken inneholder noen praktiske funksjoner for datamaskinen eller datamaskinen:

 • BullGuard Internet Security funksjoner inkluderer forbedret flerlags beskyttelse.
 • En av de mest imponerende nye funksjonene som er lagt til i programvaren er Game Booster som definitivt vil gjøre spill på Alienware-maskinen morsomere.
 • Denne spillet Booster-funksjonen kan optimalisere CPU-ytelsen samtidig som du blokkerer popup-vinduer og mer irriterende forstyrrelser, slik at du kan glede seg over jevnere spillopplevelser uten lag på Alienware-maskinen din.
 • BullGuard gir intelligent trippelbeskyttelse, og det vil alltid gjenkjenne pålitelige apper og nettsteder.
 • Programvaren skanner kontinuerlig koder for signatur og ulike anomalier som vanligvis er knyttet til skadelig programvare.
 • Hjemmenettverksskannerfunksjonen kan vurdere hele nettverket og alle enhetene 24/7, og når en ny enhet er tilkoblet, vil programvaren også automatisk utføre en dyp skanning og statuskontroll.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

4

ESET NOD32 Antivirus

Du må ha hørt om ESET NOD32 Antivirus før, fordi dette er en legendarisk programvare som gir et viktig forsvar mot skadelig programvare. Den er bygget for å beskytte ditt onlineliv, og du vil finne det å være ekstremt nyttig for Alienware-maskinen din.

Ta en titt på noen av de beste funksjonene og funksjonalitetene som er inkludert i denne programvaren nedenfor:

 • ESET NOD32 Antivirus kan beskytte mot alle typer malware, ransomware, ormer, virus og spionprogrammer, slik at din dyrebare Alienware-datamaskin eller bærbar PC blir så trygg som mulig.
 • Personvernet ditt vil bli beskyttet mot phishing, og programmet vil gi deg bedre sikkerhet i løpet av tiden du bruker online.
 • Ved hjelp av ESET NOD32 Antivirus har du ingen sikkerhetsrelaterte bekymringer, og alt du har igjen å gjøre, vil være å nyte full kraft på Alienware-maskinen din.
 • Du får sjansen til å jobbe, spille og surfe på Internett uten noen avmatning.
 • Forskningsnettet sørger for at programvaren alltid er i toppen av cybersikkerhetsindustrien.
 • ESET NOD32 Antivirus gir høy hastighet, balanse og utmerket brukervennlighet for den beste online-opplevelsen.

Du kan velge mellom Premium Security, Advanced Security og Basic Antivirus, men du kan finne ut mer om disse planene på ESET NOD32 Antiviruss offisielle nettside.

5

Webroot

Programvaren er produsert av det amerikanske baserte selskapet, og den tekniske støtten er basert i Colorado. Webroot er et fullverdig antivirusprogram som kan sikre opptil tre Alienware-maskiner. Den klarer også å beskytte brukere mot identitetstyveri. En annen flott ting om denne programvaren er at du ikke trenger å håndtere langsom skanning eller tidkrevende oppdateringer.

Ta en titt på de mest spennende funksjonene som er inkludert i dette verktøyet nedenfor:

 • De gode tider da du måtte stirre på datamaskinens skjerm mens systemet kjører en skanning, er langt borte, og med Webroot tar det bare ca. 20 sekunder å skanne Alienware-maskinen. med andre ord, dette er 60 ganger raskere enn gjennomsnittsskanningstiden som kreves av konkurrentprodukter.
 • Webroot tar ikke for mye plass, og dette betyr at du vil få nok plass på Alienware-datamaskinen eller din bærbare datamaskin for dine dokumenter, filmer, bilder og musikk.
 • Denne programvaren er i stand til å kunne beskytte alle dine brukernavn, kontonummer og mer vitale data.
 • Webroot kan også gi brukerne sikker surfing og sanntid anti-phishing.
 • Det blokkerer falske nettsteder som kan lure deg inn i å skrive inn personlige data.
 • Webroot er utmerket for sine lyse skanninger, og du og din dyre Alienware-maskin vil aldri bli redusert mens du bruker dette antivirusprogrammet.
 • En annen flott funksjon er at den er i stand til å oppdage og blokkere webcam spioneringstrusler også.

Uansett kan du sjekke ut flere fordeler med å bruke Webroot for Alienware-maskinen ved å gå over til den offisielle nettsiden.

Dette er de fem beste antivirusverktøyene du kan bruke for Alienware-datamaskinen eller bærbar PC, og vi anbefaler at du sjekker ut de komplette settene med funksjoner og fordeler som er pakket inn i alle programmer før du tar den endelige avgjørelsen.