5 beste påminnelsesprogramvare for å aldri glemme noe

Hvor bra ville det være hvis vi alle hadde en andre hjerne, en som organiserer, holder øye med aktiviteter, ser utførelsen av oppgaver, og minne oss om de kommende hendelsene? Så mye som jeg ville elske at det skulle skje, er det klart at cybernetikk ikke har nådd nivået av hjerneimplantat og er sikker på at det ikke skjer i nær fremtid. Men med den galopperende teknologiske utviklingen, kan du satse på at det er en løsning på dette. Vi har pålitelig påminnelsesprogramvare som holder oss i gang med alle kommende hendelser, og holder også våre liv organisert.

Påminnelsesprogramvare for Windows 10-brukere holder livet vårt organisert på ulike måter. De har innbygget kalender som gjør at vi kan planlegge effektivt. De har også et påminnelsessystem som informerer oss om alle kommende hendelser. En del av toppendas påminnelsesprogramvaren integrerer selv med datamaskinen og mobilenheter for å sende deg påminnelser via telefon eller e-post. Disse påminnelsestjenestene bidrar til å frigjøre tankene dine, slik at du kan konsentrere deg om hva som er til stede. Les videre for å finne de 5 beste påminnelsesprogramvaren for å holde deg på plan.

Relatert: Den 10 beste informasjon organisator programvare å bruke

Den beste 5 + beste påminnelsesprogramvaren for nedlasting

Effektiv påminnelse (anbefalt)

Effektiv Påminnelse er den første kalenderen programvare på vår liste fordi det er faktisk veldig allsidig. Med det kan du organisere mye flere datoer og hendelser enn andre kalendere. Du kan tilpasse alt, begynner med grensesnittet og fullføre med å importere dine kjære helligdager.

Effektiv Påminnelse har mange funksjoner, slik at du kan:

  • Du kan enkelt synkronisere planleggingen på de mobile enhetene dine.
  • Legg til vedlegg til hendelsene dine;
  • Kategoriser dine opplysninger og datoer;
  • Krypter data for maksimal sikkerhet;
  • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting;
  • Google-søkemotor;

Du kan velge mellom gratis og betalt versjon, men alle funksjonene kan låses opp i den betalte versjonen.

- Last ned nå Effektiv Påminnelse gratis versjon

- Kjøp nå Effektiv Påminnelse fullversjon

2 dag

Tilgjengelig for både Windows-telefon og PC, 2Day er en personlig organisator-app som er kombinert med tilpasningsalternativer og synkronisering av skyen. Det ordner oppgavene kronologisk og på en lett forståelig måte. Du finner 'Hva skyldes i dag på toppen' etterfulgt av 'hva som er på grunn av denne uka' hele veien til 'ferdige oppgaver' og 'oppgaver uten dato'. Du kan legge til påminnelser for hver oppgave for ikke å glemme noe, og synkronisere dem på tvers av enhetene dine.

2Day er ikke et freeware, men engangsprisen på $ 3, 99 er rimelig. Dessuten er det en universell app og leveres med synkroniseringsfunksjoner som du ikke finner i noen annen påminnelsesprogramvare. Den har mulighet til å synkronisere med Office 365, Exchange, Outlook, ToodleDo og 2Day Cloud. Andre attraktive funksjoner inkluderer live-fliser og en talefunksjon som lar deg bruke stemme til å lage oppgaver og påminnelser.

Få 2Day

Husk melken

Enten din metode for å motta påminnelser er via SMS, e-post eller direktemeldinger, husk at melken har dem alle. Når oppdatert med å utføre oppgaver, sender programmet påminnelser via tekst eller e-post til deg og til enhver annen person som er koblet til brukerkontoen. Appen lar deg også dele gjøremålslister, oppgaver og avtaler med enhver kontakt.

Et enkelt klikk på ku-ikonet i systemskuffen avslører alle oppgavene dine. I tillegg, for å sikre at du aldri glemmer en oppgave, viser appen alle skrivebordsvarsler i systemstatusfeltet (Windows 7 og Windows 8) og i Handlingssenteret i Windows 10.

Kom Husk Mælken

Minn meg på

Påminn meg er en enkel, men likevel kraftig kalender- og hendelsespåminnelsesapp for Windows. Den viser hendelser, helligdager, jubileer, fødselsdager eller andre planlagte arrangementer i et attraktivt listformat. Du kan angi programmet for å minne deg hver gang datamaskinen starter eller på et bestemt tidspunkt som er satt av deg.

Påminn meg har en innebygd støtte for sending av e-post når hendelser oppstår. Du kan til og med legge til en personlig lydmelding som er registrert av deg ved hjelp av datamaskinens mikrofon. Programvaren sikrer at du ikke kan gå glipp av en viktig dato eller begivenhet. Og den beste delen; det kan synkroniseres med Google Kalender, Outlook, samt med smarttelefonen eller nettbrettet.

Last ned påminnelse (gratis)

Wunderlist

Wunderlist er en praktisk app som holder ditt personlige og profesjonelle liv i sjakk ved å administrere prosjektene, oppgavelisten og innstillingen påminnelser for uferdige prosjekter og kommende hendelser. Det gjør at du kan planlegge for noe, organisere og dele din gjøremål, arbeid, filmer og til og med husholdningslister. Hvorvidt din gjøremålslister er for moro skyld eller arbeidsrelaterte, sikrer Wunderlists påminnelsessystem at du ikke savner noe.

Wunderlist gjør samarbeidet raskere og enklere. Du kan nå dele lister og samarbeide med kolleger, venner eller familier. Og du kan aldri gå glipp av et varsel siden det fungerer sømløst på mange enheter, inkludert mobiltelefoner. Alt du trenger å gjøre er å angi forfallsdatoer, og Wunderlist tar det derfra.

Last ned Wunderlist (gratis)

Les også: Topp 8 programvare for PC-tilpasning for Windows 10

Desktop påminnelse

Desktop Reminder er en allsidig oppgaveplanlegger for Windows som du kan bruke til å administrere oppgaven din på en enkel måte. Det definerer hver oppgave i hastighetstilstand med en tilsvarende alarm når oppgaven / hendelsen vil finne sted. Dens påminnelsessystem er veldig praktisk - det kan minne deg en måned tidligere om en viktig oppgave.

Desktop Reminder kommer med en 12 måneder kalender med kalender uker godt merket og dato navigator som dristige datoer for eksisterende oppgaver. Du trenger ikke å skrive inn tid på dagen for oppgaven eller varigheten av oppgaven. Men når tiden er definert, får du en alarmmelding på den angitte tiden. Det er også en tidsopprepende funksjon som lar deg sette ukentlig, månedlig eller årlig oppgave, f.eks. På mandager gjør XYX.

Les også: 5 beste Windows-oppgaveplanleggerprogramvare for nedlasting

Konklusjon

Når du ser etter en god påminnelsesprogramvare, er det viktig å faktorere i enkelhet, oppgaver og påminnelsesinnstillinger. Se etter en programvare som ikke krever ekstra hånd å betjene. Slike programmer inneholder ofte sterk støtte og hjelpeseksjon. Den riktige programvaren bør også inneholde verktøy for å angi oppgaver, tidsfrister, påminnelser og alternativer for prioritering av oppgavene. All programvaren som er omtalt ovenfor, har et svært effektivt påminnelsessystem. Håper du leser denne artikkelen finner du riktig påminnelsesprogramvare.