5 beste bilde cartoonizer programvare for Windows 10 [2019 LIST]

Verden smilte mer når tegneserier kom til å bli. Ingen kunne motstå (ingen gjør det ennå) de intense morsomme tegnene som vises over våre skjermbilder og papirer. Sannsynligvis fordi de virker som kreasjoner i en annen verden fra vår. I virkeligheten er foto cartoonizer programvare for Windows 10 ansvarlig for fascinasjonen.

Dette har inspirert til å springe opp visse verktøy. Verktøy som gjør at en kan slå bildene til de ønskede animasjonene. En rekke funksjoner som er tilgjengelige i følgende dataprogrammer, gjør det mulig å manipulere morsomme bilder. Alt fra komforten til en personlig datamaskin.

5 av de beste bilde-tegneserieverktøyene for Windows 10

1

Cartoon.Pho.to.

Cartoon.Pho.to. har nylig satt en ny skala i foto til tegneserie transformasjon. Forsterket tegneseriegrafikk gjør det mulig å vise ekte følelser på et tegneserievert ansikt. Dette skjer gjennom justerbare funksjoner.

Brukere får et interessant utvalg av ansiktsendringer å velge mellom, når de laster opp bildet / bildet til tjenesten. Her begynner moroa. Man kan skape et godt uttrykk fra de tristeste ansikter. Filtre og modifikasjoner gjelder for alle typer bilder bortsett fra ansiktsmorfering som bare gjelder portretter.

Hovedtrekkene:

 • Endring av ansiktsuttrykk - Kinn, lepper, øyelokk og øyenbryn er endret for å bevege seg om noen sekunder for å avsløre en titt. For eksempel kan bevegelsen av utvidende lepper bety et smil.
 • Visning av følelser - Et utvalg av effekter eksisterer for å gi et tegneseriebilde et sorgende eller begeistret ansikt.
 • Karikatureffekten - Vil du gjøre bildet ditt til en troll? Kanskje en fremmed eller en tøff fyr. Her er funksjonen for den.

Send inn et bilde og utforsk de bemerkelsesverdige bildeffekter cartoon.pho.to har å tilby.

 • RELATERT: 10 beste tegneseriefremstillingsprogramvare for PC
2

Den BeFunky Cartoonizer

"En avenue for excellence". Dette er det som først kommer til å tenke når du bruker BeFunky Cartoonizer. Lansert i 2007, har verktøyet vært i tjeneste for sine kunder i 11 år.

Gjennom årene har programvarens utviklere jobbet med kreativitet for å oppnå sine standarder fra den eneste manuelle redaktøren, det var den raske og populære tegneserien det er i dag. En produsent av flotte og profesjonelle kvalitetsbilder. Sjekk ut noen av funksjonene nedenfor.

 • Fem klassiske cartoonizer-sett i artsy-delen av fotoredigeren. Enten av disse vil tegne et bilde / bilde av en hvilken som helst kategori.
 • Deluxe Edition Digital Art- delen inneholder et omfattende reformert cartoonizer DLX for et enda bedre utseende.
 • Det er ingen overraskelse at brukerne finner seg vedlagt på skjermen i timer. Flairer som hatter, smykker, skjegg, etc. gjør gode virtuelle leker. Smarte forbedringer som løser digitale lyder, dårlig belysning og fuzziness med bare et klikk, er enda mer engasjerende.
 • Kanskje den mest interessante tingen om BeFunky Cartoonizer er dens evne til å transformere bilder til Warhol-esque kunst. Dette er et bilde som ser ut som om det ble tatt av en av toppene i sokkelbøkene.

Programvareutviklerne har ikke benyttet hele søknaden for nedlasting. Brukerne kan imidlertid få tilgang til The BeFunky Cartoonizer online.

3

Tegneserie Generator

Konfigurasjonsalternativene for dette bildet cartoonizer programvare for Windows 10 er topp hakk. Konverter favorittartistens bilde med dette verktøyet, og du kan bare ha sitt neste albums dekselbilde. Den brønne forklarte programvaren gjør at brukerne enkelt kan engasjere verktøyet. De enkle retningslinjene og kontrollene er også et pluss.

For alle som vet, kan tegneseriegeneratoren bare være den mest varierte cartoonizer. Brukere kan konvertere bilder med BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF og andre formater.

Hovedtrekkene:

 • En rekke innstillinger som angir utseendet på et bilde. Noen av dem inkluderer Brush Width, Sketch Depth, Darkness, Dot Sensitivity, Color Sketch, Blur / Sharpen, etc.
 • Interfasen under innstillingsmenyen inneholder justerbare glidebrytere. Disse gjelder tegneserieeffekter på bilder.
 • På venstre panel kan man bruke det ønskede spekteret av effekter, blant annet, Pencil Sketch, Sketch, Sketch + Dot, Sepia + Dot, Color.
 • The Cartoon Generator har et Batch-alternativ for å utføre masse bilde til tegneserie konvertering.

Last ned dette enkle grensesnittet photo cartoonizer programvare for Windows 10 gratis.

4

Tegneserie Studio

Enkelheten som brukes i utformingen av Cartoon Studio, kan bare være den mest unike tingen om den. Programvaren er et alternativ for komplekse programmer som holder brukerne limt til dem i flere timer.

Selv om det er et beskjeden verktøy, gjør Cartoon Studio det som var ment å gjøre. Gjør det ene undre på den oppfinnsomheten som brukes til å utvikle sin hovedfunksjon.

Ved å dra et bilde til appen, bruker programvaren et tegneseriefilter og genererer fort sin tegneserieversjon. Navigere deg rundt programmet er enkelt. Alt er organisert og vises bredt på startskjermbildet.

Få dette forenklede verktøyet på Cartoon Studio for en enkel og lett å bruke opplevelse.

5

Image Cartoonizer Software

Synet av det nye bildet cartoonizer programvare på en desktop skjerm er ganske innbydende. Et enkelt klikk skiller bilder, store eller små, fra deres animerte selv.

Selv om programvaren fungerer bra i de fleste tilfeller, er feilstyringssystemet som ingen andre. Programmeringsprogramvaren for Windows 10 sorterer ved å bruke meningsfull informasjon for å løse problemer. Det retter enten problemene eller varsler de interesserte partene.

Hovedtrekkene:

 • Utviklere har utstyrt programvaren med over 100 effekter. Noen inkluderer; fargebalansen, lysstyrken / kontrast, klebrig mal, hårbryter, skisse og grå bare for å nevne noen få.
 • En røde øyefjerningsfunksjon for å kvitte seg med eventuelle røde øyefeil.
 • Innsatte bilder konverteres med lynhastighet, raskere enn man ville forvente når de jobbet med et offlineverktøy.
 • Jo større jo bedre, ikke sant? Billedkunstneren tar dette sitatet ganske bokstavelig talt, og leverer ofte de beste resultatene når man jobber med store bilder.
 • Konverter en serie bilder med bare ett klikk, en sanntidspakke.

Downoad gratis prøveversjon eller kjøp verktøyet fra Microsofts egen handlevogn for $ 19, 95.

Konklusjon

De ovennevnte programmene, inkludert Cartoon.pho.to, Cartoon Generator, The BeFunky Cartoonizer, Cartoon Studio og Image Cartoonizer Software 3.9.4 er unikt dynamiske online og offline verktøy med et enkelt og praktisk grensesnitt.

Deres ferdigheter i å skape blendende, høykvalitets tegneserier på et øyeblikk er bemerkelsesverdig. De er faktisk det beste bildet cartoonizer programvare for Windows 10.

Logg inn på sine respektive lenker nå og bli med på moroa!