5 beste fondsstyringsprogramvare for PC

Investeringsforvaltningsindustrien står for mange kritiske utfordringer. Ved hjelp av en veldig god fondsstyringsprogramvare kan du fokusere på andre strenge problemer, mens verktøyet tar vare på resten.

Heldigvis finnes det mange fondsbestyringsverktøy som du kan bruke til å gjøre jobben enklere. De kan holde styr på bransjetrender, organisere informasjonen din, hjelpe deg med å vurdere hvordan du bruker pengene dine på en effektiv måte og ta korrigerende tiltak når det er nødvendig.

Hva skal jeg se etter i en fondsstyrings programvare?

Et optimalt fondsstyringsprogram forenkler identifisering, prognose og kategorisering av alle kildefond. Brukere kan modellere komplekse regler for å tildele midler fra flere finansieringskilder til mottakerbudsjett, operasjoner og prosjekter uten behov for kompliserte Excel-modeller eller til og med tilpasset programmering.

Hvis du leter etter en pålitelig programvare for fondsstyring, sjekk ut listen nedenfor.

Fund management programvare for suksess

V3 for investering

V3 er en kraftig programvare som du kan bruke til å styre hele livssyklusen til pengene dine. Dette verktøyet gir deg bedre mulighet til å organisere informasjonen som er relatert til dine investorer, til forskjellige kapitalkontoer. Hver konto inneholder grundige detaljer om fondkapitaltransaksjoner, gebyrer og inntekter / kostnader og annen investeringsinformasjon. Dine investorer kan når som helst lett få tilgang til all denne informasjonen.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • NAV-prosessering
 • Overføringer og utvekslinger
 • Administrasjons- og ytelseskostnader
 • Investor Reporting
 • Ledelsesrapportering
 • Prestasjonsanalyse

For mer informasjon om V3, gå til Vitechincs offisielle nettside.

FusionInvest

FusionInvest er en komplett investeringsadministrasjonsprogramvare egnet for et bredt spekter av aktiviteter, inkludert fondsstyring. Verktøyene er avhengige av en samarbeidsinvestering.

Denne programvaren tar sikte på å forenkle kompleksiteten i investeringsstyring. Den støtter alle forretningsfunksjoner fra frontkontoret og risiko for å levere nøyaktig informasjon om investeringsresultatene dine.

FusionInvest er utviklet av Misys, et pålitelig selskap med over 15 års erfaring i porteføljeadministrasjonsprogramvare. Mange selskaper, inkludert oppstart og etablerte hedgefond, stole på dette verktøyet for å styre sine midler.

For mer informasjon om FusionInvest, gå til Misys offisielle nettside.

Fondforvalter

Fund Manager er en porteføljeadministrasjonsprogramvare tilgjengelig i tre versjoner: Personlig, Profesjonell og Rådgiver. De er perfekte for individuelle investorer, profesjonell næringsdrivende, samt investeringsrådgivere.

Dette verktøyet gir nøyaktig og lett å forstå økonomiske bilder, slik at du kan analysere investeringsfremgangen din.

Selv om det kommer med et gammeldags brukergrensesnitt, er Fund Manager et komplekst verktøy som tilbyr et bredt spekter av funksjoner, blant annet:

 • Spore aksjer, midler, opsjoner, obligasjoner mv
 • Kraftig grafing
 • Omfattende rapporter
 • Kapitalgevinstberegninger
 • Eksporter til skatt programvare
 • Obligasjonsberegninger / inntektsplan
 • Multi-valuta støtte
 • Broker / forhandler grensesnitt, og mer.

Du kan kjøpe Fund Manager fra $ 99, 00.

EcoSys fondsstyringsprogramvare

EcoSys er en svært allsidig fondsstyringsprogramvare som gir deg den nødvendige infrastrukturen for å administrere organisasjonens midler og distribuere dem til programmer, prosjekter og operasjoner.

Dette verktøyet lar deg raskt identifisere, prognose og kategorisere alle kildefondene dine. Du kan også modellere komplekse regler for å tildele midler fra flere finansieringskilder til ulike prosjekter uten å bruke komplekse Excel-modeller.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • Automatiser finansieringsgodkjenninger gjennom arbeidsflyt og e-postvarsler
 • Modell kontantstrømmer og utfør hva-hvis analyse av investeringsscenarier
 • Rapporter / vis data etter skatteperiode, prosjektets livssyklus, finansieringskilde
 • Administrer og rapporter på tvers av prosjekter etter portefølje / programmer / prosjekttyper
 • Forsterke komplekse regler for tildeling av midler, inkludert strenge tidsbestemmelseskrav.

For mer informasjon og å kjøpe EcoSys, gå til programvarens offisielle nettside.

Altvia fondsstyringsprogramvare

Dette fondsstyringsverktøyet optimaliserer Salesforce-plattformen organisere data tydeligere for større operasjonell effektivitet og åpenhet.

Altvia-fondsstyringsprogramvaren lar deg enkelt administrere arbeidsflyt og data og spore kritisk informasjon gjennom alle stadier av investeringsprosessen. Du kan trekke ut dybdegående rapporter om investeringsresultatene og sende dem til investorer.

For mer informasjon om denne programvaren, gå til Altvia s offisielle nettside.

konklusjoner

En pålitelig fondsstyringsprogramvare følger dine investeringsresultater nøyaktig slik at du kan tilpasse strategien din i samsvar med dette. Verktøyene som er oppført ovenfor, gir deg nøyaktige rapports, slik at du kan ta de beste beslutningene om hvordan du skal administrere pengene dine.