5 beste gratis online spillplattformer for raske spill sesjoner i 2019

Vi elsker online spill fordi du ikke trenger å vente på at de skal laste ned og installere. Når vårt lag har et ekstra øyeblikk og ønsker å slappe av, spiller vi et par online spill fordi hvorfor ikke?

Vi elsker hvordan det er et bredt utvalg av online spill å velge mellom, og mange av dem er gratis. Du kan spille utfordrende rollespill, vanedannende strategispill eller spennende skyttere - så mange alternativer!

Nedenfor er en liste over de beste gratis online spillressursene, som alle bare trenger en nettleser og ikke krever noen påmelding. Bare sett inn Flash Player og klikk på avspillingsknappen!

Hvor kan jeg spille gratis online spill?

1. Miniclip Spill

Spillene som er tilgjengelige på Miniclip er utfordrende, vanedannende og variert. Vi er sikre på at du vil finne mange spill som vil trekke oppmerksomheten din og holde deg i spillet i flere timer. Det tilbyr hundrevis av spill organisert i kategorier, fra action og multiplayer til puslespill og empire spill og så videre.

Det er verdt å nevne at du kanskje må deaktivere adblockeren din hvis du bruker en for å spille bestemte spill. For noen spill må du fortsatt se noen annonser mellom ulike nivåer, men det er prisen å spille for å spille gratis spill.

Interessert i å sjekke ut Miniclips spill? Besøk Miniclip.com og klikk på avspillingsknappen.

2. Armor Games

ArmorGames er en utmerket ressurs for gratis online spill. Det er mange spilltyper du kan velge mellom, for eksempel action, eventyr, puslespill og dyktighet, strategi, sport og mange flere.

Som alle andre online spillplattformer, viser Armor Games forskjellige annonser fra tid til annen. Den gode nyheten er at du raskt kan bli kvitt dem alle ved å registrere deg.

Statistikk bekrefter at millioner av spillere over hele verden har brukt utallige timer på å spille sine favorittspill på plattformen. I dette tilfellet må vi advare deg: Armor Games 'plattform er så vanedannende at du ikke engang kommer merke til hvor fort tiden flyr.

Du kan se dette selv ved å besøke Armor Games nettsted.

3. Shockwave Games

Shockwave tilbyr et bredt spekter av spill for deg å spille. Spilltypene er streng filtrert, slik at du kan velge mellom å spille puslespill, ordspill, strategispill, matchende spill, tidsstyringsspill, eventyrspill, skytespill, motorsportspill, sportspill og mer.

Hvis du leter etter et bestemt spill, finner du det definitivt her.

4. Mind Games

Mind Games er en spillplattform med et minimalistisk grensesnitt. Som navnet antyder, fokuserer denne plattformen på spill som fokuserer på å utfordre hjernen i fem kategorier: logikk, matte, puslespill, ord og sudoku. Det er også en nedlastingsseksjon hvor du kan laste ned en serie spill.

For hvert spill er det en kort beskrivelse tilgjengelig, som forklarer spillerne hva de kan forvente. Mind Games skiller seg også ut i mengden med sin krystallklare grafikk.

Gå til Mind Games offisielle nettside

Interessert i å spille flere tankespill? Sjekk ut disse spillene som definitivt vil gjøre kunsten!

5. Kongregate gratis online spill

En annen nyttig plattform for å spille online spill gratis er Kongregate. Det er tusenvis av gratis web- og mobilspill du kan velge mellom. Alle disse spillene filtreres i flere kategorier: action, multiplayer, shooter, eventyr og RPG, sport, strategi og puslespill.

Så, hvis du liker en bestemt type spill, klikker du bare på den respektive kategorien og velger spillet du vil spille.

Det er også en opplæring og gå gjennom seksjon som veileder deg hvis du trenger hjelp med å spille bestemte spill.

Gå til Kongregates offisielle nettside og sjekk ut spillene sine.

Glad spill alle sammen!

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mai 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.