5 beste e-postprogramvare for 2019

E-post er fortsatt en viktig metode for å nå og kommunisere i denne dag og alder, selv med eksistensen av sosiale medier og andre nyere former for å komme i kontakt.

En enkel e-post kan utsette deg for en verden av muligheter, eller til og med ny virksomhet - liten eller stor - ettersom du raskt og enkelt e-post en kontakt du har til hensikt å nå med hvilken melding det er for henvendelse, prospektering, salg eller annen informasjon.

Det er også enkelt å bruke og når mottakeren raskere og lettere. Blant metodene, folk som bruker for å finne e-post, er enten hurtige søk eller ved hjelp av et e-postprogram .

Vi sjekket ut noen av de beste og populære e-postprogramvarene som brukes av enkeltpersoner og forretningsfolk, spesielt markedsførere, for å finne en persons e-postadresse, om du møtte på en nettverksbegivenhet med en potensiell bedriftsklient eller -partner, eller noen du er interessert i. i å gjennomføre en samtale med og du glemte å få kontaktene sine.

Her er topp 5 email finder programvare du kan bruke i 2019 for å finne nesten alle e-postadresser.

Her er den beste e-postprogramvaren for 2019

1

LeadGibbon (anbefalt)

Denne e-postprogramvaren hjelper deg med å finne verifiserte e-postadresser med bare ett klikk. Prosessen er like enkel som å kjøre blysøk direkte fra salgsnavigatoren, som lar deg søke etter titler, bransje, sted, bedriftsstørrelse eller andre kategorier. Når du har funnet det du trenger, klikker du på LeadGibbon sidebjelke og genererer verifiserte e-postadresser.

Du kan eksportere dataene fra søket ditt til Google Sheets, komplett med personens navn, tittel, e-post, firma, sted, bransje og mye mer.

Søkeprosessen er muliggjort på grunn av LeadGibbons utvidelse, og stor database, som gir den beste matchen (vist med grønn signifikant 99 prosent sannsynlighet for å være korrekt), samt en gul markering hvis den er 75 prosent korrekt.

Denne programvaren kan trekke ut ubegrenset antall blyrekorder gjennom Sales Navigator, så du har alt du trenger, og mer, pluss sende e-postene dine rett fra salgsnavigatoren, i sanntid.

LeadGibbon bruker standard e-postapp, og åpner komposervinduet slik at du kan sende e-postene til de verifiserte adressene fra søkeprosessen, og få koblet til belastningene dine.

Det er imidlertid bare tilgjengelig for Google Chrome, og det identifiserer og gir bare e-postadresser til brukere, slik at du ikke kan få personlige e-postadresser.

Verktøyet lar deg lagre et ubegrenset antall kundeemner, men antall e-postmeldinger du finner er begrenset til abonnementsplanen din, mens antall profiler du kan besøke daglig på salgsnavigatoren, avhenger av kontotypen din.

  • Last ned nå LeadGibbon email finder
2

Jeger

Hunter, tidligere Email Hunter, er en populær e-postprogramvare som lar deg finne og få tilgang til en persons e-postadresse på den enkleste måten.

Dette verktøyet gjennomsøker interwebs for å finne all informasjon som er offentlig tilgjengelig, enten de er e-post eller annen kontaktinformasjon, og lagrer den, og kontrollerer domenene til det identifiserte målet.

Finderen vender da tilbake til databasen og samsvarer med søket ditt med det nærmeste mønsteret til det som mest brukes av selskapet, og gjennomgår også Simple Mail Transfer Protocol for å bekrefte at det er en legitim e-postadresse.

Hunter har også en Chrome-utvidelse som hjelper deg med å finne en bestemt e-postadresse, og gir deg en selvtillitssum for det samme, relatert til informasjonen som er offentlig tilgjengelig på e-postadressen til domenet du sammenligner med.

Det viser kildene til dataene som er tilgjengelige på nettet, og lar deg finne en annen person fra samme firma med det sterkeste brukte mønsteret.

Funksjoner inkluderer en e-post verifier, massesøk, tillegg for Google-ark, tilkobling til apper som Zapier, Hubspot, Zoho og Pipe Drive, blant annet, posttracker som viser deg hvem som åpner e-postene dine, og 150 gratis prøvepoeng for månedlig søk.

Det er raskt, enkelt, brukervennlig og bra for domenespesifikke e-postmeldinger, men det er gratis å bruke, og det er heller ikke nyttig når du søker etter personlige e-postadresser fra leverandører som Gmail, Yahoo og andre.

Få Hunter email finder

3

Rapportiv / Salgsnavigator

Dette er en liten, men kraftig e-postprogramvare som fungerer sammen med Gmail og har en Chrome-utvidelse.

Når du har installert det, kan du til og med åpne et komposjonsvindu ved å skrive e-postadressen i feltet Til, og send deretter e-posten din i sanntid. De aktive e-postadressene knyttet til LinkedIn-profiler vises på høyre side av vinduet.

Selv om dette verktøyet ikke vil vise foreslåtte e-postadresser, kan det gi deg tips om e-postadresser som ikke er nøyaktig koblet til sosiale data som [email protected], og prøv å skrive det inn i feltet Til i en ny Gmail-meldingsmelding, og det kan vise meldingen for å bekrefte at den er rollebasert. Hvis det ikke viser noe i høyre kolonne, er det sannsynligvis ikke gyldig.

Fordelene ved Rapportive er at hvis du vet at personen du vil nå er på LinkedIn, kan du bruke den som et komplementært verktøy. Ulempen er det fungerer bare med Gmail.

Få rapportiv e-postfinder

4

Lusha

Denne e-postprogramvaren er ikke bare rask, men også personlig og gir deg profesjonell kontaktinformasjon på fingertuppene.

Chrome-utvidelsen forbedrer profilen din med direkte kontakter som telefonnumre og e-postmeldinger, samt å berikke dine sosiale nettverksprofiler.

Med Lusha kan du finne de riktige kandidatene og nå ut til dem umiddelbart. Det er en effektiv måte å koble til, da det sparer deg tid og ressurser, og øker engasjementet, ved å gi deg all relevant informasjon du trenger på bare ett klikk.

De mest utfordrende engasjementene er utgående, da du trenger riktig kontaktinformasjon og en relevant åpningserklæring, men dette verktøyet hjelper deg med å bli produktiv raskt. Det viser deg dine ledere og kandidater, slik at du kan kjenne dem, og enkelt bygge rapport med dem.

Du kan også berike salgsstyrken din sømløst, ved å legge til premiumkontakt og bedriftsinformasjon fra salgskonto, og konvertere ledere mye raskere.

Det holder også forretningsprofiler oppdatert med bekreftet informasjon og kontaktdetaljer, slik at du kan fokusere på å øke din bedrift og kundebase. Du får også direkte tilgang til kontaktinformasjon, og nå den rette kontakten, med ditt første forsøk - hver gang.

Lusha avslører også komplette bedriftsprofiler som logo, bedriftsoversikt, antall ansatte, sosiale medier, trafikkrangering og mye mer. Integrasjonen med Zapier lar deg styre over 750 forskjellige produkter, umiddelbart og automatisk.

Få Lusha e-postfinder

5

FindThat.Email

FindThat.Email beskrives som de gule sidene av e-post siden det er så enkelt å bruke. For å finne en bestemt e-post, trenger du bare å skrive inn personens fulle navn og e-postdomene, og du er god til å gå. Denne tjenesten har sin egen Chrome-utvidelse, og ved å bruke den utvidelsen kan du finne e-post fra ulike sosiale nettverk.

En annen flott funksjon er e-postfinderen, så du kan søke etter e-postadresser ved hjelp av flere navn, firmaer eller domener. Det finnes også en e-verifikatorfunksjon, så du er sikker på at du finner den riktige e-post hver gang.

Det er verdt å nevne at denne tjenesten fungerer fullt ut med over 500 online-applikasjoner takket være Zapier. Totalt er FindThat.Email en god tjeneste, og du kan prøve det gratis, men hvis du vil fortsette å bruke det, må du kjøpe en abonnementsplan.

Oversikt:

  • Lett å bruke
  • Bulk søk
  • Chrome-utvidelse som fungerer med sosiale nettverk
  • Kompatibel med over 500 online apps
  • Begynn å bruke FindThat.Email nå

Har din favoritt e-postprogramvare gjort listen? Gi oss beskjed om hva du bruker ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i april 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.

Relaterte historier å sjekke ut

  • 5 best e-signatur programvare for å hjelpe deg med å skille seg ut i mengden
  • 4 av de beste e-arkivering programvarepakker
  • 5 best-kryptert e-programvare for å beskytte dataene dine