5 beste DJ-programvare til bruk uten ekstern kontroller

Tidligere har DJs brukt til å bære store kasser med vinylposter og brukt timer på arkivbutikken og valgte sin musikk en vinyl om gangen. Deretter kom DJ-en som brukte CD-er og USB-pinner til å lagre musikken sin.

I dag, med økningen av digital teknologi og den økte kraften og bærbarheten til bærbare datamaskiner, bruker DJs spesialisert programvare for å spille og blande sangene sine - dette har raskt blitt normen.

DJ-programvare lar deg blande og utføre musikk på samme måte som den tradisjonelle vinyl-DJ-en, men til en lavere pris og med mye mer bekvemmelighet og fleksibilitet.

I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste alternativene til DJ PC-programvare som kan brukes uten en kontroller eller annen ekstern enhet.

5 DJ-programvare for å blande musikk uten en kontroller

1

Zulu DJ Software fra NCH (anbefalt)

Zulu DJ er en komplett DJ blender programvare som bruker intense elementer i et brukervennlig grensesnitt, slik at du enkelt kan blande musikken din. Du kan blande musikken din mens du bruker effekter på farten.

Musikken din forblir innstilt på beat, på grunn av den programmerte beatidentifikasjonsfunksjonen. Når du har lastet et spor på den virtuelle dekk, kontrollerer Zulu DJ automatisk for banens takt (BPM) for å synkronisere det med resten av blandingen.

Zulu DJ kan krysse mellom spor og lar deg høre sporene ved å bruke øretelefoner. Dette programmet har også programmert beat recognition, kontinuerlig tonehøyde, rytme kontroll og konsoll hurtigtaster.

Zulu DJ fra NCH er ideell for nybegynnere på grunn av sitt enkle grensesnitt og fungerer perfekt med ulike konfigurasjoner, inkludert WAV, MP3, WMA.

Viktige funksjoner og evner inkluderer:

  • Lett kryssfla mellom sporene
  • Real-time tonehøyde og tempojustering
  • Automatisk avspillingsmodus for håndfri, sømløs musikkblanding
  • Beat synkronisering mellom dekkene
  • Bruk effekter i sanntid, inkluderer alle populære effekter som forvrengning og reverb
  • Record DJ blander og lagrer som en lydfil
  • Loop seksjoner i et spor og synkroniser til BPM
  • VST-plugin-støtte for tilleggseffekter
  • Legg til looper og prøver til utvalgsbanken
  • Sikker levemodus forhindrer ulykker for feilfrie show

- Last ned nå Zulu DJ Software gratis

2

VirtualDJ

VirtualDJ er en alt i en DJ-løsning for lydblanding. Den moderne teknologien som er innkapslet i dette programmet, gjør det mulig for DJ å konsentrere seg om kunstens kunstneriske side.

Det gir spesielle kontroller som crossfaders, looper, effekter og mange flere for å blande sangen på noen måte du vil. Brukergrensesnittet er designet for å se ut som en ekte DJ-oppsett med en blender og to plater - som også kan utvides til fire.

VirtualDJs brede spekter av funksjoner inkluderer standard kontroller som spill, forsinkelse, stopp, etc. Det har også programmert BPM og KEY-telle, en 3-bånds equalizer, tonehøydekontroll og andre gode muligheter.

Dette programmet lar deg ordne spillelistens spor på en enkel måte, og kan også finne passende melodier, med perfekt BPM eller nøkkel. En av de beste funksjonene er at Virtual DJ vil streame et manglende spor fra Internett, slik at du kan spille musikk sømløst (krever ekstra medlemskap).

Last ned VirtualDJ

3

Traktor Pro

Traktor Pro er et annet flott programvarealternativ designet for å bli brukt av fagfolk. Dette verktøyet kan enkelt redigere og lage nye lyder. Kanskje noen av de to beste egenskapene til Traktor er det kreative blandesystemet, og de kraftige loopingsverktøyene.

Brukergrensesnittet til Traktor er designet for å være enkelt å bruke, noe som gir deg et bedre fokus på oppgaven ved hånden og ikke kaster bort tid på å lete etter effektene du trenger.

Dette DJ-programmet lar deg zoome inn på din bølgeform, og husk at sluttmålet er så nøyaktig som det kan forventes under omstendighetene. Traktor Pro programmering har et remix dekk, eller testpakken inneholder, det er bemerkelsesverdig.

Eksemplet dekkene har fire åpninger hver og er ment å håndtere størstedelen av kretsene dine og en-skuddprøver ved å spille dem i en harmonisk tilstand med de grunnleggende spordekkene dine.

Last ned Traktor Pro

4

Mixmeister Fusion

Mixmeister Fusion er et annet flott verktøy som lar deg lage tilpasset fest og DJ musikk. I tillegg til å lage mashups eller blande sanger, kan du også brenne CDer.

Du kan bruke Mixmeister til å blande, mashups eller å streame over nettsteder og bruke den til liveopptredener også.

Dette programmet bruker sine automatiske synkroniseringsevner for å sikre en jevn avspilling, samtidig som du gir mulighet til å kombinere opptil åtte melodier og kapasiteten til å stable tester og lydpåvirkning over det.

Last ned Mixmeister Fusion

5

DJ Mixer Pro

DJ Mixer Pro er et flott verktøy for bruk for din DJ-blanding, uansett hva ditt ferdighetsnivå er. Den enkle brukergrensesnittet har virtuelle blandingsenheter som lar deg kontrollere alle aspekter av sangen din til de minste detaljene.

Dette programmet har fire dekk, og det koordinerer automatisk dine beats. Det har også sanntidseffekter, sampler, konsekvente sirkler, nøkkellås, tonehøyde, MIDI-kontroller, vinylgjengivelse, blanding, i tillegg til mange flere fantastiske elementer.

Last ned DJ Mixer Pro

Konklusjon

I denne listen har vi utforsket noen av de beste DJ-programvarealternativene på markedet akkurat nå. Programvaren som presenteres her, dekker alle dine DJ-ing-oppgaver, uansett om du bare har startet eller hvis du er en profesjonell DJ.

Det brede spekteret av funksjoner som støttes av disse verktøyene, vil sikkert ta din DJ-ing-opplevelse til neste nivå.

Gi oss beskjed hvilken programvare du valgte i kommentarfeltet nedenfor.