5+ beste ordboksprogramvare for Windows 10

Det er mange fordeler med å installere en ordlisteapp på din PC. Det finnes både online og offline ordbøker, og noen av dem støtter også flere språk. Avansert ordbokssoftware støtter også oversettelsesoppgaver, ikke bare klare definisjoner av ord.

Å ha en online ordbok med deg til enhver tid, er en god bekvemmelighet. Googles "definere" søkefunksjon er sannsynligvis en av de raskeste og mest praktiske måtene å slå opp et ord på, men det er bare gunstig når du har en Internett-tilkobling til din disposisjon. Heldigvis er det mange apper som lar deg slå opp definisjoner selv når du er offline.

Fordeler med å ha en ordboks programvare

Denne typen apper vil forbedre arbeidets effektivitet og strømning til det maksimale punktet. Det er mange ordlisteapper som anses 100% nøyaktige. Dette betyr at det ikke blir noen upassende resultater for noen ord som brukerne legger inn i appene. På den annen side vil enkelte apper ofte forby visse ord.

Når du trenger å finne den nøyaktige betydningen av et bestemt ord, kommer et ordboksverktøy veldig praktisk. I dag kan disse verktøyene brukes til elektroniske formål, men også når du er frakoblet. Når du har lastet ned og installert ordboksprogramvaren, vil du alltid finne ordene du vil uten å måtte koble til Internett.

Noen ordboksprogrammer tilbyr også eksempel setninger eller ekstra innhold, for eksempel grammatikk, tips, setninger, idiomer, slang ordbok og mer.

Det finnes også ordboksapplikasjoner som støtter tekst til tale hvis du ikke er sikker på hvordan du uttaler et bestemt ord på riktig måte. Ordlisteapplikasjoner er også nyttige for folk som prøver å skaffe seg nye vokabulære ferdigheter, eller for engelskspråklige studenter.

Her er fem av de beste og mest nyttige ordboksprogramvarene som du enkelt kan laste ned og bruke på din Windows 10-PC.

Den beste ordboken programvare for PC

Ultralingua engelsk ordbok og tesaurus (anbefalt)

Ultralingua Engelsk Dictionary & Thesaurus er mer enn en enkel ordbok. Foruten enkle definisjoner, kan denne ekstraordinære ordboken konjugere verber, tillate deg å velge synonymer og antonymer og har spesielle verktøy som vil veilede deg klokt mens du bruker dette verktøyet. Her er noen av de viktigste funksjonene i denne ordlisten:

- klikk på et hvilket som helst ord i en definisjon slik at du kan studere det

- konjuger alle engelske verb

- Lag hurtigtaster for å definere engelske ord i e-post, PDF-filer, nettleser

- Lag flashkort for å huske ordforrådslister, verbformer osv.

Du kan prøve det gratis fra den offisielle nettsiden, da den har en full prøveperiode i 10 dager. Ved å bruke det, vil du bla gjennom 85000 oppføringer, mer enn 300000 definisjoner og 65000 synonymer. Ordboken gir deg også muligheten til å surfe gjennom eksempelfraser, idiomer og uttrykk i henhold til geografiske spesifisiteter. Prøv dette verktøyet og gi oss beskjed i kommentarseksjonen hvis dette er en må-ha ordbok.

  • Last ned nå Engelsk Dictionary & Thesaurus av Ultralingua gratis
  • Kjøp nå engelsk ordbok og tesaurus fra den offisielle butikken

Ordbok av Farlex

Dette verktøyet lover å være verdens mest omfattende ordbok. Ved å bruke det kan du søke i flere engelske ordbøker, og du vil kunne finne forskjellige omfattende definisjoner, lyd- og fonetiske uttaler, etymologier, brukssetninger og mye mer.

Dette er også en offline engelsk ordbok og tesaurus, men du må være oppmerksom på at offline innholdet må lastes ned separat ved hjelp av en Internett-tilkobling før offline-modusen vil være tilgjengelig for tilgang.

Med dette verktøyet kan du få grundig info fra spesialordbøker som juridiske, medisinske, akronymer, økonomiske, idiomer og til og med Wikipedia. Du vil raskt og enkelt bytte mellom dem ved å bruke kildeikonene.

Du kan få tilgang til ordbøker på 13 flere språk, inkludert fransk, spansk, italiensk, tysk, portugisisk, kinesisk, norsk, nederlandsk, arabisk, gresk, polsk, tyrkisk og russisk.

Du kan oversette engelske ord til over 40 språk som spenner fra afrikaans og arabisk til urdu og vietnamesisk og dusinvis av andre oversettelsesalternativer.

Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne lære noe nytt hver dag takket være det friske daglige innholdet, inkludert følgende: Dagens Dag, Dag i Historien, Dagens Dagdi, Dagens Sitat og mye mer.

Du kan bla gjennom flere tesauruskilder, med synonymer, antonymer, relaterte ord og også bilder. Du får muligheten til å bruke avanserte søkealternativer, inkludert "Starter med", "Endes med" og mer.

Appen lar deg dele dine favorittord og artikler via e-post og nettsider for sosiale nettverk som Twitter og Facebook.

Appens grensesnitt er flerspråklig, og du kan navigere på et dusin språk. Du kan også logge på for å synkronisere bokmerkene dine og spore din læring. Verktøyet lar deg spille spill på flere språk når du kjeder deg.

Du kan tilpasse hjemmesiden din, inkludert personlig horoskop, lokal vær og mer. Det lar deg legge til ubegrenset bokmerker, hoppe til Definisjoner, oversettelser og tesaurus med bare en knapp.

Du har muligheten til å slå opp definisjonen av et hvilket som helst ord på siden med høydepunktsfunksjonen, og du kan også lage fliser til hjemmesidens innhold som Dagens Dag og mye mer. Du kan vise den nyeste søkeloggen og fjerne alle annonser ved hjelp av alternativet Adfri ​​oppgradering.

TheSage engelsk ordbok og tesaurus

Dette er en omfattende engelsk ordbok og tesaurus som tilbyr brukere ulike nyttige og i noen tilfeller noen uvanlige søkeverktøy. Dette prosjektet er forankret i forskning, og dette verktøyet er et forskningsinstrument.

Utviklerne er språkbrukere med mange interesser i feltet. Blant disse interessene er ordkunnskap og også ordforrådskjøp. Verktøyets utviklere har først opprettet dette prosjektet for å betjene sine egne undersøkende bekymringer. Deres kollegaer spurte da om kopier, og det var slik at hele greia startet. Til slutt ble de kontaktet av komplette fremmede, og den første offentlige utgivelsen av verktøyet er over ti år gammel.

Programvaren arvet sitt kjerneomfattende omfang fra Princetons George Armitage Miller WordNet, som det allerede har blitt en filial. Verktøyet har kontinuerlig vokst med hopp og grenser etter egen vei og blir forskjellig fra sin stamfader på de fleste måter.

Omfanget av denne ordlisten er engelsk som et internasjonalt språk. Programvaren inneholder oppføringer fra dialekter fra hele verden, inkludert deres variantfølelser og stavemåte. Definisjonene av ordene er skrevet med amerikansk engelsk for mer konsistens.

Forespørslene og havnene har økt gjennom årene, og dette var en naturlig konsekvens av fragmenteringen av operativsystemlandskapet som ble bragt av mobilrevolusjonen.

En annen flott ting om dette verktøyet er at den er gitt gratis som det alltid har vært. De fleste engelskspråklige elskere og også tilfeldige brukere setter pris på verdien av dette prosjektet, og alle støtter sin fortsatte utvikling på Windows og flere plattformer.

The Sage består av to forskjellige systemer, inkludert et multi-verktøy grensesnitt og en kunnskapsdatabase.

Kunnskapsdatabasen består av en tett integrert engelsk ordbok og tesaurus. TheSage's indeks inneholder mer enn 250 000 ord, og ordlisten har ca. 315 000 sanser, 69 000 etymologier, 55 000 eksempler på bruk og 75 000 fonetiske transkripsjoner.

TheSages tesaurus inneholder omtrent 1.850.000 sammenhenger mellom ord og definisjoner, fra synonymer og antonymer til hypernymmer, hyponymer, koder, holonymer, etc.

Grensesnittet gir deg mulighet til å trekke ut og samle data fra kunnskapsdatabasen på en rekke måter. Dette oppnås med verktøyene som vises i det venstre navigasjonspanelet.

Programvaren ble opprettet for å bli brukt av alle slags språkforskere og pedagoger som ønsker å utføre visse språklige analyser.

LingoPad

Dette er en gratis offline ordbok for Windows, og den inneholder en tysk-engelsk ordbok og flere ordbøker, inkludert spansk, fransk, italiensk, japansk, kinesisk, kurdisk, tyrkisk, arabisk og norsk. Du kan også importere dine egne ordlister, og du kan da bruke dem parallelt med de allerede eksisterende ordbøkene. For hver ordbok finnes det en brukerordbok som kan defineres for å inkludere tilleggsordlister.

Du trenger ikke å betale noe for dette verktøyet, da det er gratis. Det gir deg muligheten til å søke etter begynnelsen, slutten og midtdelen av et bestemt ord, og du kan også finne kollokasjoner. Aktiveringen er mulig med en tilpassbar Hotkey, og dette tilbyr automatisk søk ​​etter et merket ord eller et ord fra utklippstavlen. Programvaren gir også en liste over de siste søkene dine og muligheten til å laste ned på en minnepinne.

Du kan bruke verktøyet når du er offline også, og det gir deg muligheten til å skrive ut fonetisk mange engelske ord. Brukergrensesnittet er på tysk og på engelsk, og du har direkte linker for å slå opp ord i Wikipedia og mange søkemotorer.

LingoPad er en programvare som tar opp mindre lagringsplass enn mange programmer i delen Science & Education-programvare. Det er et program som er svært sterkt brukt i USA, Indonesia og Kamerun.

WordWeb Pro

Programvaren kan slå opp ord i stort sett hvilket som helst program med bare ett klikk, og alt du trenger å gjøre er å holde nede Ctrl-tasten og høyreklikk på ordet. I tilfelle du er online, med et ekstra klikk kan du også søke på webreferanser som for eksempel Wikipedia. Hurtigtasten kan tilpasses, eller du kan også bruke en hurtigtast. Hvis du slutter et dokument, kan du også velge et synonym og erstatte oppslaget. WrodWeb har muligheten til å markere de mye brukte synonymer, og dette er perfekt for å hjelpe deg med å skrive en korrekt og klar, lettforståelig engelsk.

Hvis du leter etter en bestemt del av tale, kan du klikke på Verb, Noun, Adjective eller Adverb-knappene for å vise bare de relevante synonymer og de relaterte ordene. For å se på en bestemt forstand kan du klikke på følelsesnummeret.

Bla gjennom de relaterte ordene er veldig enkelt, og alt du trenger å gjøre er å klikke på fanene for synonymer og antonymer, deler, anagrammer og så videre. Hvis du vil se definisjonen for et av de relaterte ordene, bare dobbeltklikk på det aktuelle ordet, du kan også bruke knappene bakover og fremover.

Beslektede ord har også - og + knappene slik at de kan være mer eller mindre spesifikke. For eksempel, hvis du ser på lignende ord, vil du kanskje se ord som er mer løst relatert. Du vil kunne gjøre akkurat dette ved å trykke på + -knappen.

Mer enn å bruke den omfattende engelsk ordboken og tesaurusen som leveres av dette kule verktøyet, i tilfelle du er online, kan du også søke på ditt valg av webreferanser. Hver referanse er på en egen faneblad for enkel kryssreferanse. Listen over faner kan tilpasses for å bruke favorittreferanser. Du bør vite at Wikipedia. Noen online ordbøker er installert som standard.

Du har også muligheten til å få ordlister fra tredjepart, inkludert ordene fra Oxford Chamber and Collins, og de vil bli vist på separate faner som webreferanser.

Perfekt ordbok fra Perfect Thumb

Dette er en av de mest omfattende offline ordbøkene på Windows Phone. Du kan søke flere ordbøker fra en massiv database på over 50 språk. Verktøyet inneholder automatiske ordforslag, for eksempel å aktivere ordbøker mens du skriver. Det gir deg også muligheten til å se historien til de tidligere søkte ordene dine, og å fjerne historien når som helst du vil. Du kan velge å markere ord som favoritt og pinne dem for å starte skjermen. Du kan spille lyduttaler av ord.

Når du først starter appen, vil din første rekkefølge være å velge en ordliste som skal brukes i oversettelsene eller søkene dine. Du må bare trykke på nedlastningsknappen for å dykke dypere inn i ting og velge språk. Verktøyet støtter mer enn 50 språk som kan oversettes fra eller til.

Hvert språk kan inneholde forskjellige ordbøker å velge mellom, og ordliste nedlastingsstørrelser er vanligvis i nærheten av en til 50 MB. Du vil kunne laste ned så mange ordbøker som Windows Phone-lagring tillater, og etter hvert som du søker etter et ord, blir hele ordbokdatabasen som ble lastet ned, skannet. Verktøyet gir deg også muligheten til å installere ordbøker fra ditt microSD-kort.

Når du har lastet ned en ordbokdatabase, vil det perfekte ordbokens grensesnitt være så enkelt som mulig. Øverst på hovedsiden finner du et ordsøkfelt som hjelper deg med å finne ordet du leter etter. Når du skriver, vises automatiske forslag under hver ordboksoverskrift, og etter at du ser ordet du leter etter, må du trykke på det for oversettelse. Hvis ordboken ikke har oversettelsen for det bestemte ordet du leter etter, blir det bare ikke vist.

Alle fem ordbøker som vi har presentert så langt, er kompatible med systemer som kjører Windows 10.