5+ beste antivirus for Yahoo Mail for å beskytte e-postene dine

Virus og andre trusler som kommer ut av e-post er en stor bekymring spesielt for bedrifter, fordi de fører til tap av omdømme og kan være skadelig hvis dine ansatte ved et uhell sender ut infisert epost til kundene dine eller til og med partnere - noen ganger irreversible.

E-post sikkerhetsløsninger bør derfor motvirke trusler som utnytter e-postsystemet ditt til å formidle ondsinnede koder via vedlegg eller spam, phishing-forsøk og lekkasje av konfidensiell informasjon via e-post.

Hvis du er på Yahoo Mail, vet du allerede at den kommer med sin egen beskyttelse for å holde deg trygg online, og et skritt foran noen ubudne eller svindlere, men det finnes andre alternativer du kan velge mellom for e-postbeskyttelse.

Yahoo Mail leveres med SpamGuard som blokkerer tusenvis av spam daglig, bildeblokkering og beskyttelse mot skadelig programvare, ved hjelp av Norton-antivirusprogramvaren.

Fordi utbredelsen av e-posttrusler er mer virulent i dag, trenger du en løsning distribuert i nettverket ditt, og e-postserver for å redusere virkningen av skadelig programvare og beskytte selskapets kommunikasjon.

Hvis du trenger et annet eller ekstra antivirus for Yahoo Mail, her er de beste alternativene du kan prøve for e-postbeskyttelse.

 • Bitdefender
 • Emsisoft Anti-Malware
 • Panda
 • Bullguard
 • Kaspersky
 • Avast

Beste antivirus for Yahoo Mail å bruke i 2018

1

Bitdefender (anbefalt)

Med Bitdefenders Security for Mail Servers får du beskyttelse for kjente og ukjente sikkerhetstrusler med prisbelønte antispionprogrammer, antispam, antiphishing, innhold og vedleggsfiltreringsteknologi.

Bitdefender er et flott antivirusprogram for Yahoo Mail, da det sikrer e-postene dine og blokkerer spam, som du kan verifisere ved hjelp av bdconsole-verktøyet i antivirusprogrammet.

Når det finner infiserte elementer i e-postarkivene, kan det ikke rydde dem på grunn av at e-postmeldinger ikke kan ompakkes.

Den beste måten er å manuelt slette e-postmeldinger oppdaget av Bitdefender, da det gir detaljert informasjon om e-posten som inneholder et infisert vedlegg.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en eksklusiv pris

LES OGSÅ: Hvordan skjule din IP-adresse når du sender e-post

2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Det beste rådet om å beskytte datamaskinen mot phishing-svindel, er å bruke antivirusprogramvare med sanntidsbeskyttelse.

Emsisoft Anti-Malware beskytter deg på tre måter

 • Real-time beskyttelse, blokkering av skadelig programvare før den kan utføres ved hjelp av den kraftige dual-engine skanneren og atferdsanalyse
 • Forbedret surfingbeskyttelse som blokkerer tilgang til mange phishing-nettsteder når du prøver å få tilgang til dem
 • Behavioral Blocker

Denne pålitelige antivirusprogramvaren kan spille en avgjørende rolle i å beskytte deg mot skadelig programvare for skadelig e-postvedlegg. Bruk av oppførsel blokker teknologi vil identifisere mistenkelige aktivitetsmønstre og stoppe malware før den kan utføre.

Emsisoft vil skanne filene dine i øyeblikket de er opprettet, så når du lagrer eller åpner et vedlegg, vil det umiddelbart bli skannet. Dermed er dine eksisterende e-postmeldinger trygge.

Emsisoft Anti-Malware vil ikke skanne og slette e-post, noe som er ganske skadelig og må deaktiveres i enhver sikkerhetsløsning du bruker. Selv om alternativet er tilgjengelig på enkelte verktøy, står du overfor risikoen for å miste alle e-postene dine på grunn av det.

Selv om du tilfeldigvis åpner et skadelig e-postvedlegg, kan du være trygg på at du vil bli trygt beskyttet. Prøv det nå og hold systemet ditt trygt!

 • Last ned nå Emsisoft Anti-Malware fra den offisielle nettsiden

LES OGSÅ: Antivirusblokkerende e-post: Hvordan fikse det på mindre enn 5 minutter

3

Panda (foreslått)

Panda gir e-postbeskyttelse for å holde bedriftens e-posttrafikk trygt fra alle typer malware og spam, med en skybasert bedrifts e-postsikkerhet og -filtrering.

Med Panda-antivirus for Yahoo Mail, kan du holde medarbeiderens innboks virusfrie og spamfri, med garantert tilgjengelighet, selv om e-postserveren krasjer.

Panda's Email Protection gir beskyttelse med flere lag takket være avanserte skybaserte skanningsteknologier som ikke trenger ekstra infrastruktur for å starte drift.

Det er enkelt å bruke og vedlikeholde, krever ikke installasjon, kostnadsbesparelser, minimerer ressursbruk, og tillater sentralisert styring fra en webkonsoll. Plattformoppdateringer gjøres også automatisk og transparent.

Du får garantert tilgjengelighet og e-postlevering under midlertidige serverkrasj, da det har en sikkerhetskopieringstjeneste, med konstant systemovervåking.

Andre funksjoner inkluderer to anti-spam beskyttelsesmoduler - automatisk og garantert - som maksimerer effektiviteten, forhindrer falske positive og garanterer 100 prosent spam blokkering, samt e-post filtrering ved beskyttelse.

- Kjøp nå Panda Internet Security (eksklusiv 50% tilbud)

4

Bullguard

Dette antivirusprogrammet leveres med innebygd støtte for forskjellige vanlige typer e-postklienter.

Det er et flott antivirusprogram for Yahoo Mail, da det forbedrer Spamfilter effektiviteten, selv om Yahoo Mail allerede kommer med denne funksjonaliteten.

SpamGuard beskytter kontoen ved å identifisere spammeldinger og flytte dem til en nettsøppelmappe og sletter dem automatisk etter 30 dager, selv om du kan markere meldingen som Ikke spam.

BullGuard leser alle adressene du har i merkede mapper og lager en hviteliste av kontakter basert på ditt utvalg av e-postmeldinger som ikke er spam, og reduserer dermed den falske positive gjenkjenningen av legitime e-postadresser som spam.

Det analyserer også innholdet i mappene du velger for spam og ikke-spam-e-postmeldinger, og fyller deretter i hvitelisten eller svartelisten. Som standard legger det til e-postadresser du blokkerte ved hjelp av Ikke spamverktøy i verktøylinjen til Spamfilter-hvitelisten.

 • Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)
5

Kaspersky

Som en av de kjente antivirusmerkene kommer Kaspersky med Mail Antivirus, en komponent som søker etter farlige objekter i innkommende og utgående e-post.

Du kan bruke dette som ditt antivirusprogram for Yahoo Mail og nyte gode sikkerhetsnivåer med sin e-postskanning som sprer seg i posttrafikkbeskyttelse, heuristisk analyse, skanning av sammensatte filer og filtrering av vedlegg.

Kaspersky Mail Antivirus starter ved systemoppstart og ligger i datamaskinens minne, og som standard avskjærer den hver e-post, deler den i header, kropp og vedlegg, bruker deretter antivirusdatabaser og heuristikkanalysator til å skanne kropp og vedlegg for farlige objekter.

 • Få Kaspersky nå fra den offisielle nettsiden

Del med oss ​​ditt favoritt-antivirus for Yahoo Mail ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.

6

Avast

Avast leveres med Mail Shield, et ekstra lag med aktiv beskyttelse som skanner innkommende og utgående e-poster i sanntid for skadelig programvare.

Som et av de beste antivirusprogrammene for Yahoo Mail er Avasts Mail Shield konfigurert for å gi optimal beskyttelse når den er på, så det er best å holde skjoldet hele tiden, og bare konfigurere det hvis du har en avansert forståelse av skadelig programvarebeskyttelse prinsipper.

Den leveres med forskjellige skjermer, inkludert:

 • Hovedinnstillingsskjermbildet som lar deg spesifisere typen meldinger skannet av Mail Shield
 • Behavior skjerm for å aktivere eller deaktivere Avast e-signaturer som informerer deg og mottakerne av rene eller infiserte e-poster
 • SSL-skanning som gjør det mulig å skanne e-postmeldinger som sendes eller mottas ved hjelp av SSL / TLS-kryptert tilkobling
 • Handlinger skjerm som lar deg konfigurere automatiske svar på eventuelle oppdagede trusler
 • Packers-skjermbildet som angir komprimerte filtyper du vil ha Mail Shield å pakke ut når du sjekker malware som .zip og .rar, som Mail Shield analyserer filer bedre når de pakkes ut
 • Følsomhetsskjerm som lar deg definere innstillinger som Heuristics, Bruk Code Emulator, Følsomhet og andre innstillinger for Mail Shield
 • Rapporter filskjerm for å angi om du vil at Mail Shield skal generere rapporter for skanningsresultater

Få nå Avasts beste tilbud

Relaterte artikler å sjekke ut nå :

 • Beste Windows 10 e-postklienter og applikasjoner å bruke
 • Slik skjuler du din IP-adresse når du sender e-post
 • eM Client Review: En avansert e-postklient for Windows

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.

Vi forsøker å sikre at brukerne våre har en komplett liste over produkter å velge mellom.