5 beste antivirusverktøy for din gamle PC som ikke vil bremse den ned

Vil du ha et antivirusprogram for din gamle PC? Nå, i dag diskuterer vi det beste antivirusprogrammet for gamle PCer.

Antivirusprogramvare har blitt viktig i denne alderen av nettsurfing, da datamaskiner trenger beskyttelse mot Internettbasert malware og andre offline trusler. Dette kan forårsake problemer med PC-brukere av eldre Windows-operativsystemer, for eksempel Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows NT, etc.

Noen ganger blir folk festet til PC tettere enn andre enheter med år med data lagret og holdt i sine gamle PCer; Derfor bør det åpenbare valget være å erstatte slike PCer.

Imidlertid kan de fleste av de nyeste utgavene av populært antivirus ikke kjøre riktig på grunn av PC-utdaterte spesifikasjoner. I mellomtiden har vi samlet noen av de beste antivirusene som kjører effektivt på eldre PCer med fokus på funksjonalitet og effektivitet.

Beste antivirus for gamle PCer å bruke i 2018

1

Avast Antivirus (anbefalt)

Avast Antivirus er en verdensomspennende gigant i antivirusindustrien med hundrevis av millioner brukere over hele verden. Hvis du vil ha et effektivt antivirusprogram for din gamle PC, kan du ikke lete videre med Avast Antivirus. Dessuten er den kompatibel med alle Windows OS.

Dette verktøyet kommer med funksjoner som filskanner, Windows Explorer kontekstmenyintegrasjon, Rescue Disk, passordbehandling, søppelpostrenser, Wi-Fi-inspektør, spillmodus og nettleserens renere. I tillegg kommer Avast Free Antivirus med web, atferd, post og webskjerm.

Du kan laste ned Avast Antivirus-programvare fra verktøyets offisielle nettside.

- Få Avast Antivirus nå

5

Webroot Secure Anywhere antivirus

Sist, men ikke minst; Webroot Secure Anywhere er et nettbasert antivirusprogram for din gamle PC. Dette antivirusprogrammet inneholder premium sikkerhetsfunksjoner i en liten, liten pakke; Dermed benyttes små datamaskiner mens du gir utmerket beskyttelse til den gamle datamaskinen.

Webroot Secure Anywhere er et unikt sikkerhetsprogramvare som integrerer brannmur, webfiltrering og Internett-sikkerhet i en pakke. Aktiveringen legger til passordbehandling også. I tillegg har dette verktøyet svært gode gjenkjenningssatser for skadelig programvare og virustrusler med anti-phishing-funksjoner.

Last ned Webroot fra den offisielle nettsiden

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noe av antivirusprogrammet for gammel PC som vi nevnte ovenfor. Vi setter pris på tilbakemeldingene dine når du kommenterer nedenfor.