5 beste antivirusprogramvare for å hindre Petya / GoldenEye ransomware

Forebygging er bedre enn kur - dette bør være mottoet til alle PC-brukere når det gjelder angrep på malware. Dessverre bruker de fleste brukere bare minimal forebyggende tiltak mot trusler, noe som gjør hackers arbeid mye enklere.

Den nylige bølgen av Petya og GoldenEye ransomware-angrep har bevist igjen at malware kan slå når som helst. I stedet for å lete etter en løsning etter at du ble utsatt for hackere, er den beste løsningen å forhindre slike angrep ved å installere en pålitelig antivirusprogramvare.

Frekvensen av ransomware-angrep har intensivert i det siste. I denne artikkelen viser vi de beste antivirusløsninger du kan bruke for å hindre Petya og GoldenEye-angrep.

Hvilket antivirus vil holde datamaskinen trygg fra Petya og GoldenEye ransomware?

  1. Windows Defender
  2. Emsisoft Anti-malware
  3. Bitdefender
  4. Kaspersky Antivirus
  5. Avast

Blokker Petya / GoldenEye ransomware med disse antivirus løsningene

Windows Defender

Hvis du ikke vil kjøpe en tredjeparts antivirus løsning, kan du fortsette å bruke Windows Defender som hoved antivirus løsning. Windows Defender Advanced Threat Protection-funksjonen tilbyr dedikerte deteksjonsverktøy for Petya / GoldenEye.

Windows Defender er avhengig av maskininnlæringsdeteksjon for vanlige teknikker og verktøy for lateral bevegelse som brukes av disse to ransomware. Videre gjør Windows 10 Creators Update din PC ransomware-bevis takket være dens skybaserte kunstige intelligens avanserte beskyttelsesfunksjoner.

Windows Defender identifiserer og stopper ransomware mer nøyaktig og raskt enn noen gang før, og beskytter dine filer og penger. Oppdater antivirusprogrammet daglig for å sikre at du kjører de nyeste definisjonsoppdateringene.

Emsisoft Anti-malware

En av de beste i forhold til å holde tilfeldig organisert cyberangrep er Emsisoft Anti-malware. Sin adferdsblokkerende teknologi vil tillate det å stoppe ethvert angrep som andre antiviruser ikke vet om dem enda. Selv om virusdataene er store og mottar over 300 000 nye trusler om dagen, vil denne funksjonen holde deg trygg fra Petya / GoldenEye.

Dette verktøyet er designet for å kjøre på PC-er og bærbare datamaskiner, slik at vi kan forsikre deg om at det vil fungere på maskinen din også. Den støttes av x32 og x64 plattformer, og den leveres med en anstendig pris sammenlignet med andre antivirusser.

  • Få nå Emsisoft Antimalware fra den offisielle nettsiden

Bitdefender

Bitdefender er en kraftig antivirus løsning som kan holde Petya og GoldenEye ransomware i sjakk. Antivirusprogrammet kan blokkere alle de nåværende kjente prøvene av den nye GoldenEye-varianten.

Hvis du allerede kjører en Bitdefender-sikkerhetsløsning for forbruker eller virksomhet, kan du puste et sukk av lettelse da datamaskinen ikke er i fare.

Hvis du ikke har noen antivirusprogramvare installert på datamaskinen, eller du er usikker på at ditt gratis antivirus er kraftig nok til å beskytte PCen din fra ransomware, installer du Bitdefender.

Som en rask påminnelse kan du nå dra nytte av vårt eksklusive Bitdefender-tilbud - få den beste antivirusbeskyttelsen til 50% rabatt.

Kaspersky Antivirus

Kaspersky Lab tilbyr deg en rekke pålitelige antivirusløsninger for å blokkere Petya og GoldenEye ransomware-angrep. Selskapet var faktisk en av de første leverandørene av cybersecurity-løsninger for å advare brukere om det siste ransomware-utbruddet.

Kasperskys sikkerhetsløsninger er perfekt i stand til å beskytte datamaskinen mot Petya og GoldenEye, og holder alle filene dine trygge.

Antivirus hjelper deg med å beseire digitale farer enkelt, uten å senke PCen din nede. Du kan bruke den til å beskytte enheten mot virus, spionprogrammer, ransomware og andre trusler.

For mer informasjon om tilgjengelige Kaspersky-produkter, gå til selskapets offisielle nettside. Avhengig av dine behov, anbefaler vi deg en av følgende løsninger:

  • Kaspersky Antivirus
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Internet Security.

Avast

Avast antivirus registrerer og fjerner Petya ransomware, samt andre typer ransomware og malware. Antivirus kan lett oppdage Petya og GoldenEye ransomware, karantene det og ødelegge det.

Avast vil holde filene dine trygge ved å blokkere ransomware fra å komme inn. Hvis du er ute etter et kraftig anti-ransomware-forebyggingsverktøy, har Avast deg dekket - fra den gratis Antivirus-løsningen til den avanserte Avast Premier-løsningen.

  • Få nå det beste av Avasts tilbud.

Petya og GoldenEye krypterer hele harddisken, slik at du ikke får tilgang til datamaskinen din. I tillegg, etter at krypteringsprosessen er fullført, tvinger Petya datamaskinen til å krasje i omstartsløyfene.

Den verste delen er at ofrene ikke kan gjenopprette sine filer, selv om de betaler løsepenge. Nok en gang er den beste løsningen å forhindre ransomware-angrep ved å installere en av antivirusløsninger nevnt ovenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.