5 beste antivirus for spill-PCer

Å kjøre systemet uten et antivirusprogram er ganske risikabelt, selv om du ikke er koblet til Internett. Du kan fortsatt få et virus via Steam, Origin eller Uplay utnytter. Også, hvis du laster ned spill fra mistenkelige kilder, er det stor risiko for at de kommer med injisert malware. De kan føre til at du legger til nye verktøylinjer i nettleseren din og noen ganger stjeler passordene dine fra dine sosiale medier.

Som du forventer, er det beste antivirusprogrammet for spill litt dyrt og freeware kommer vanligvis med noen begrensninger.

Merk : Hvis du allerede har et Antivirus på PCen, men du fortsatt er interessert i din nettverksbeskyttelse, anbefaler vi at du laster ned og installerer NordVPN (USAs Nr.1 ​​VPN). Den gjemmer din IP og holder dine personlige data unna tyver. Over 4000 servere over hele verden beskytter sine surfing og personlige data mot angrep ved bruk av NordVPN.

Her er de beste antivirusverktøyene for spill-PCer

Bitdefender (anbefalt)

Dette er det beste fullverdige sikkerhetsantiviruset i 2017, men du bør være oppmerksom på at et slikt høyt beskyttelsesnivå ikke kommer billig.

Dette er den robuste og stille typen beskyttelse, og etter installasjon går den automatisk i Autopilot-modus, og gjør alle sikkerhetsrelaterte beslutninger for deg mens du nyter favorittspillene dine. Programmet vil aldri plage deg med varsler og popup-vinduer, og det vil ikke be deg om å gå gjennom og konfigurere oppførselen.

Tusenvis av brukere stoler på dette antivirusprogrammet på grunn av erfaringen de har hatt med det gjennom årene. Alle tester har bevist at den kan oppdage hver eneste trussel, inkludert 213 nulldags malware prøver og mer enn 20.000 utbredt og utbredt malware oppdaget i det siste. Det er sant at det plukket opp noen få falske virus, men dette er ikke nok til å redusere bruksverdiene.

Bitdefender kan skanne etter sårbarheter som forældet programvare. Det kan også sjekke om du mangler Windows-oppdateringer, og analyserer styrken på passordene dine. Verktøyene gir deg en detaljert rapport om sikkerhetsproblemene og spesifikke sikkerhetstrusler det har oppdaget.

Bitdefender inkluderer også et Safepay-alternativ for å gjennomføre online-transaksjoner, noe som kommer veldig bra når du kjøper spill. Hvis du klikker på Safepay, vil dette åpne en unik nettleser i et sandkassemiljø. Du kan ringe opp Bitdefenders virtuelle tastatur for å beskytte systemet mot keyloggers.

Bitdefender tilbyr flere antiviruspakker, hver egnet til forskjellige behov.

 • Få Bitdefender nå

BullGuard (Antivirus 70% rabatt)

Det er mange antivirusløsninger tilgjengelige, og det er forståelig hvordan noen kan finne liten eller ingen forskjell mellom tilgjengelige alternativer. Men ser litt nærmere på, hjelper de som trenger det, ser at det finnes produkter som BullGuard Antivirus som skiller seg ut fra mengden. Det er ikke en enkel jobb heller, så det gjør det så mye mer interessant å se akkurat hvordan BullGuard klarer å komme ut på toppen.

 • Gaming-modus innlemmet: Du kan optimalisere PC-prosessene for å få maksimal effektivitet fra maskinvaren din
 • Det forhindrer problemer tidlig i stedet for å prøve å fikse dem etter det faktum, noe som gjør det til et godt forebyggingsverktøy;
 • Tjenesten leveres med kundeservice av høyeste rangering, som det er kjent i hele antivirussamfunnet at BullGuards kundesupport er topp hakk.
 • Den har støtte og verktøy for å håndtere alle slags problemer fra spionprogrammer til rootkits og trojanere og en rekke Windows-versjoner.

- Last ned nå Bullguard (nå 70% avslag)

Kaspersky Total Security (foreslått)

Kaspersky Total Security er fullpakket med noen nyttige verktøy, og det er verdt pengene. Den leveres med en rekke nyttige funksjoner, inkludert: en filtrimmer som overskriver slettede filer, så de er nesten umulig å gjenopprette, krypterte mapper, passordsynkronisering mellom flere enheter, og også PC-oppryddingverktøy. Selvfølgelig kan du også finne gratis alternativer til alle disse funksjonene, men å ha dem alle sammen på bare ett sted er mer enn praktisk.

Kaspersky Total Security utfører konsekvent blant de beste AV-programmene, både når det gjelder å identifisere og blokkere skadelig programvare og ha minimal innvirkning på systemytelsen.

Programvaren er perfekt for å beskytte spill-PCer. De fleste brukere vil oppdage at Kasperskys standardinnstillinger er tilstrekkelige, men hvis du er ute etter fin kornkontroll, vil du finne mange av dem i sine ulike undermenyer.

Du kan også grave dypere ved å klikke på Avanserte innstillinger for å hente enda flere alternativer. Den eneste ulempen er at det kan ta flere klikk å grave deg til en bestemt innstilling.

 • Få nå Kaspersky Total Security fra den offisielle nettsiden

Avira Free Antivirus for Windows

Avira er en av de beste gratis AV-programvarene du finner. Dens nivå av tilpasning er svært høy, slik at du kan tilpasse mange alternativer.

Du kan konfigurere hvordan Avira skanner for null dagstrusler. Men hvis du velger et høyt deteksjonsnivå øker risikoen for å få falske positive rapporter.

Mer enn 400 millioner mennesker har allerede lastet ned Avira, og dette faktum alene bekrefter at dette verktøyet er et kraftig og pålitelig antivirusprogram.

Den eneste tingen du ikke får fra den gratis versjonen av Avira er en spillmodus. Vi anbefaler på det sterkeste at du går til Avira Pro, og betal litt ekstra penger for å sikre spillopplevelsen.

Webroot Secure Anywhere

Webroot Secure Anywhere installerer på under ett minutt og bruker svært lite RAM eller lagringsplass. Faktisk bruker den bare 5 MB RAM når det er tomgang, og mindre enn 15% CPU når det skanner systemet. Hvis du leter etter et lett antivirusprogram for spill, er Secure Anywhere det perfekte valget for deg.

Faktisk er det en spesiell versjon av Secure Anywhere for spillere. Denne antivirusversjonen kommer med en dedikert systemoptimaliserer som oppdager systemproblemer i sanntid, og tørker bort alle spor av onlineaktivitet som gjør slettede filer uopprettelige.

Programvaren er skybasert, så det fungerer best når det er en internettforbindelse involvert. Secure Anywhere har en rekke justerbare innstillinger som du kan tilpasse, avhengig av dine behov.

Maks sikker Internett-sikkerhet

Programvaren gir en enkel og rask installasjonsprosess, og du får umiddelbar beskyttelse for nye trusler. Det er den mest effektive beskyttelsen mot Spyware, Malware, Adware, Key Logger og Rootkit, og den tilbyr rask skanneteknologi.

Advanced Monitoring-funksjonen ber om å varsle deg om et hvilket som helst program gjør ulovlige oppføringer i kritiske registreringssteder.

Den tilbyr komplett USB-blokk for total sikkerhet fra eksterne enheter og uavbrutt ekstern stasjonssøk og varsling, automatisk fjerning av skadelig programvare.

Flere av programmets funksjoner inkluderer følgende:

 • Automatisk kjøre- og kortsiktig opprettelsesbeskyttelse for å minimere virusoverføring til andre PCer.
 • Avansert emuleringsteknologi
 • Avansert emuleringsteknologi inkluderer detekterer polymorfe virus, pakkede filer og komplisert malware.
 • Heuristisk skanning for null-dagers virusdeteksjon
 • Enkel gjenoppretting av noen karantene i tilfelle du trenger det
 • Virkelig aktiv beskyttelse for virus og rootkit i minnet
 • Manuelt kan logger sendes via Submit Log-knappen for videre analyse av vårt forskningsteam tilgjengelig for sikker modus skanning, opprett deg ved å laste den ned fra vår nettside.
 • Sentraliserte oppdateringer og overvåking for alle PCene fra 1 PC i et nettverk.
 • Multispråk Støtte
 • Automatisk selvoppdatering av trusselsdefinisjon Database

Systemfilbeskyttelse beskytter enhver infeksjon i Windows-operativsystemfiler. Den innsendte prøven lar deg manuelt sende mistenkelige prøver til selskapets Lab for analyse ved hjelp av skyteknologi.

Med denne programvaren vil du også ha glede av sikker bank og online shopping. Det vil forhindre at nettsider blir surfet, og i tillegg til farlige nettsidedatabaser som tilbys av programmet, kan du også legge til lister og blokkere nettsteder som du ikke vil ha rundt.

Å finne det rette nivået av AV-beskyttelse for PCen er ganske personlig. Det er selvfølgelig løsninger som er mye bedre enn andre, men når du klarer å skille det gode fra det dårlige, vil det hele komme ned til funksjoner, pris og andre kriterier som er viktige for deg.

Det er også spørsmålet om du virkelig trenger å bruke et tredjeparts AV-program så lenge du har fordelene med Windows Defender, som er gratis og innebygd i Windows 10. Fordelen med å kjøre en sikkerhetspakke er at den gir en mer omfattende løsning inn i en ryddig pakke.