5 antivirus med høyest deteksjonsrate til nab sneaky malware

Deteksjonsraten for et antivirusprodukt er bare ett aspekt i hele sitt tilbud på sikkerhetsserier.

En god filvarslingsfrekvens hjelper deg med å bestemme påliteligheten og beskyttelsesnivået som et antivirusprogram leverer når du registrerer deg eller betaler for det.

De fleste antivirusprogramvareprodukter har funksjonalitet i det minste for å blokkere, slette og / eller varsle om muligheten for skadelig programvare og annen mistenkelig aktivitet i datamaskinen eller andre enheter på nettverket ditt, inkludert ruteren.

Det finnes annen sikkerhetsprogramvare som gir beskyttelse gjennom skyteknologi, som åpenbart krever en aktiv forbindelse til internett.

Selv om deteksjonstallene varierer, er det grunn til dette, på grunn av om det ble utført skanninger mens du var offline eller online, så de fleste av disse beste antivirusprogrammene med høyest gjenkjenningsfrekvenser som er oppført her, har bestått testen med fantastiske resultater.

Disse antivirusløsninger vil oppdage malware på kort tid

1

Bitdefender (anbefalt)

Dette antivirusprogrammet har scoret en pris etter en annen fortjeneste toppkarakter når det gjelder tester på antivirus med høyest deteksjonsrate i forhold til bransjens gjennomsnitt, som er om lag 99, 7 prosent.

Selv om enkelte uavhengige tester kan vise forskjellig score, gir Bitdefender en deteksjonsrate på 100 prosent.

En spotkontroll over noen av de beste uavhengige antivirusprogramvarene viser at Bitdefender scorer hvor som helst mellom 98 prosent og en nesten perfekt 99, 9 prosent.

Bitdefenders Antivirus Plus 2018 er en av de beste antimalware for Windows 10 i 2018, med en uslåelig oppdagelse av cyber-trussel, optimalisert ytelse for hastighet og batterilevetid, og flere lagers ransomware-beskyttelse for å holde filene dine trygge.

Dens GravityZone-funksjon - en adaptiv, lagdelt endepunkts sikkerhet designet for sky og virtualisering - beskytter mot avanserte målrettede angrep, gjennom overvåking og revolusjonerende hypervisor introspeksjonsarkitektur.

Det blokkerer effektivt angrep som det mest tradisjonelle sluttpunktet og neste generasjons antivirus-forsvar ikke gjør.

  • Få nå Bitdefender Antivirus
2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Emsisoft Anti-Malware anerkjenner ikke bare alle mulige trusler, men det er også høyt rangert av nesten alle testinstitusjoner. Dens fantastiske funksjoner og teknologier gjør det mulig å oppdage selv de ukjente truslene. Prisen holder den i toppene, så du har den beste kvalitets- og prisforholdet.

I klassifiseringen er Emsisoft Anti-Malware alltid under Bitdefender som vi har skrevet om ovenfor. Det betyr at dette verktøyet ikke ligger bak de største sikkerhetsleverandørene. Selv om noen giganter som Kaspersky og Avast holder brukerne meninger fokusert på dem, er dette verktøyet stadig bedre.

En permanent 4-lags sikkerhet og Behavior Blocking gjør det mulig å motvirke alt som kan angripe systemet fra utsiden, men også fra innsiden (bakdører, infiserte eller modifiserte filer). Vi må også nevne at dette verktøyet kjører på nesten alle PC-maskinvarekonfigurasjoner som det er godt optimalisert, og det er prisen akkurat nå, er $ 20.

Vi foreslår at du prøver det gratis (30-dagers prøveversjon) og se om det er verktøyet du leter etter.

  • Få nå Emsisoft Anti-Malware på den offisielle nettsiden
3

Bullguard

BullGuard skryter også en 100 prosent deteksjonsrate, og har blitt rangert høyt i uavhengige tester og inkorporerer innovative flerlagsforsvar som blokkerer alle former for ondsinnede trusler, slik at organisasjonen din opererer med optimal ytelse.

BullGuards Internett-sikkerhetsprogramvare har fått toppbeskyttelsesgrader i tester utført av uavhengige laboratorier som AV Test og AV Comparatives for å oppnå effektivitet.

Det gjorde konsistent høyt i disse testene, og slo flere høyproduserte merkevarer, og vitner dermed om at det er lagt vekt på å utvikle den beste beskyttelsen mulig med en brukervennlig programvare.

Funksjoner inkluderer oppførselbasert deteksjon, antispam-filtre, en sårbarhetsskanner for å oppdage utdatert programvare som lett utnyttes av hackere, og en funksjon som stopper uønskede apper fra å kapre nettleseren din.

BullGuards flerlagsbeskyttelse kombinerer tradisjonell signaturbasert beskyttelse med atferdsbasert beskyttelse for å beskytte mot kjente og nye malwareutbrudd, med bransjens ledende deteksjonshastigheter, noe som gjør det enkelt det beste.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

  • LES OGSÅ: Potensielt skadelig programvare oppdaget: Hvordan fjerne varselet i Windows 10
4

Panda (foreslått)

Panda har blitt anerkjent av uavhengig gjennomgang av laboratorier, nylig av Virus Bulletin, en global leder innen testing av sikkerhet for forebygging, oppdagelse og eliminering av skadelig programvare og spam.

For dette formål er det et av de beste antivirusene med høyest deteksjonsfrekvens, som rangert på 100 prosent, og tjener et VB100-sertifikat i sin mest sammenlignende test.

Det er det første og eneste antivirusprogrammet for bedrifter som kombinerer avanserte beskyttelsesteknologier, og gjenkjenningsfunksjoner, for å klassifisere 100 prosent av kjørende prosesser på alle sluttpunkter.

En unik funksjon er kontekstuell intelligens, som plattformen bruker for å avsløre mønstre av ondsinnet oppførsel, og generere defensive strategier for å motvirke både kjente og ukjente trusler mot systemet ditt.

Panda har mottatt høye karakterer, ikke bare fra et så krevende godkjenningsorgan som VB, men det har også blitt anerkjent i Real World Protection Test for riktig funksjon og effektivitet.

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

  • LES OGSÅ: 7 beste antimalwareverktøy for Windows 10 for å blokkere trusler i 2018
5

F-Secure

Hvis du så mye som får en 3 prosent forskjell i antivirusdeteksjonsfrekvensen, kan det åpne dører for mulige sikkerhetsbrudd på mer enn 10 000 infeksjoner på en månedlig basis.

Dette er grunnen til at F-Secure, det beste antivirusprogrammet med høyest deteksjonsgrad som nå står på 99, 9 prosent, gir deg best mulig beskyttelse mot trusler.

F-Secure bygger kontinuerlig den beste beskyttelsen, daglig, ukentlig, månedlig og årlig, for å tilby den beste endepunktsbeskyttelsen i verden.

AV-Test, en ledende internasjonal og uavhengig tjenesteleverandør innen IT-sikkerhet og AV-forskning, har vist seg unarguably, som ga F-Secure den beste beskyttelsesprisen i fire år på rad.

Funksjonene inkluderer beskyttelsestjeneste for bedrifter som gir omfattende, men fleksibel endepunktsikkerhet for alle enhetene dine, skybeskyttelse og hurtig deteksjonstjeneste som overvåker sikkerhetsstatusen din 24/7, varsler deg om brudd på minutter med en klar handlingsplan.

Det er et sikkert, innovativt og rettferdig antivirusprogramvare, med sømløs samarbeid, selv om nettbasert trussellandskap kontinuerlig utvikler seg og endres med trusler som blir mer komplekse i løpet av dagen.

Få F-Secure

  • LES OGSÅ: 5 beste IoT antivirus- og antimalware-løsninger
6

Avast

Avast er et av verdens ledende antivirusprogram med høyest gjenkjenningssats.

Den har også scoret mellom 99, 9 og 100 prosent i uavhengige virkelige verdenstester, basert på nyere AV-Comparative-tester.

I løpet av juli mottok Avast toppkarakter i å oppdage alle trusler med en 100 prosent deteksjonsrate. Den drives av Artificial Intelligence (AI), med over 400 millioner sensorer som fôrer den med store data, og maskinlæringsteknologi for å holde seg over de mest utviklede malware.

Resultatene av disse uavhengige testene viser at Avast leverer topp sikkerhet med sine gratis produkter, slik at du kan nyte trygghet og være trygg på at du vil få minimal forstyrrelse på PC-aktivitetene dine.

Avast er testet og godkjent av det mest prestisjetunge anti-malware-instituttet og er et prisbelønt antivirusverktøy, med 100 prosent sertifisert beskyttelse mot null dagstrusler.

Det er den ultimate sikkerheten for bedriften din, da den beskytter din IP, kundedata, forretningsstrategi og alt annet, inkludert serveren din, e-post og VPN.

Mest betalte løsninger kan i øyeblikket ikke gi den beskyttelsen du trenger, så denne kraftige sikkerhetsløsningen, men likevel gratis, er antivirusprogrammet akkurat det du trenger for systemet ditt.

Få Avast

Hvilke av disse antivirusene med høyest detekteringsfrekvens er du kløe for å få for 2018? Du er bortskjemt for valg, men gi oss beskjed om din favoritt i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.