5 adressebokprogramvare for PC for å administrere kontaktene dine i 2019

I dag vurderer vi noen av de beste adressebokprogramvaren for Windows 10. Kontakt / adressebokadministrasjon har gått utover bare å lagre / hente kontaktinformasjon fra datamaskiner (og mobile enheter). Og med adventen av adressebokprogramvaren, har prosessen blitt sterkt forbedret.

En adressebokprogramvare er i utgangspunktet en digital database for lagring av personlige data (spesielt navn og adresse) til venner, bekjente, lagmedlemmer / kolleger, familiemedlemmer og så videre. Det er spesielt viktig for personer med stort antall venner / samarbeidspartnere / kolleger.

Mens du håndterer et bredt spekter av kontakter i en adressebok, kan det være overveldende, ved å vedta en varig adressebokprogramvare vil du spare mye tid og energi.

I hovedsak synkroniserer en standard adressebokprogramvare alle kontaktdetaljer i en adressebok, og sørger for at hver eneste detalj er tilgjengelig med bare ett eller få klikk med knapper.

Det er flere adressebokprogrammer i markedet, og vi har samlet de beste 5 for Windows 10.

Hva er den beste adressebokprogramvaren for Windows 10?

1

Efficcess

Efficcess er en altomfattende kraftig adressebokprogramvare, med en plattformsstøtte for alle Windows-datamaskiner mellom Vista og Windows 10, samt mobile iOS- og Android-plattformer.

Denne programvaren er bygget for allsidighet, dvs. dets funksjoner strekker seg langt utover å administrere en kontaktbok. Den er vert for et bredt spekter av funksjonalitet, alt fra kontaktadministrasjon til planlegging / avtaleadministrasjon. Faktisk er de fleste av funksjonene automatisert, slik at du kan holde oversikt over din daglige tidsplan.

Noen av hovedtrekkene til Efficcess inkluderer påminnelse, kontaktgruppeadministrator, synkronisering på tvers av plattformen (mellom PC og smarttelefon), dagboknotater, passordbehandling, et klikkkontaktssøk, avansert dokumentredigerer, papirkurv (for data / filgjenoppretting), data import / eksport, filutskrift og mer.

Også, som en fremtredende PIM / adressebokprogramvare, har Efficcess en stor kundebase som spenner over mange land; Derfor tilbyr det flere språkalternativer til sine kulturelt mangfoldige brukere.

I figurer støtter Efficcess over 30 språk, inkludert engelsk, fransk, arabisk, kinesisk, portugisisk, polsk, armensk og mer.

Efficcess tilbyr 30-dagers gratis prøveversjon til nye brukere. Og etter utløpet (av prøveperioden) kan de fortsette å nyte tjenesten ved å betale engangsavgift på $ 23, 96.

 • Last ned Efficcess gratis versjon
 • Få Efficcess Pro

- LES OGSÅ: 5 programvare for oppføring av bøker for å organisere lesesamlingen din

2

C-Organiserer

C-Organizer er en annen populær adressebok programvare for Windows 10, designet av "CSoftLab". Den tilbyr et omfattende sett med funksjoner for å administrere, ikke bare kontakter, men også daglig personlig / arbeidsplan.

C-Arrangørens omfattende funksjoner er klassifisert i følgende kategorier, med hver kategori som utfører spesifikt sett med funksjoner. Disse kategoriene inkluderer:

 • Generell
 • I dag
 • Kalender
 • oppgaver
 • Passord
 • Merknader
 • arrangementer

Spesielt er imidlertid noen av hovedtrekkene til C-Organizer adressebokprogramvaren: passordgenerator, kontaktsynkronisering (med Google-kontakt og andre), dagplanlegger (med kalender), avansert søkemotor, multi-format filstøtte (HTML, TXT, XML, CSV og mer), flerspråklig støtte, tekstredigerer og mer.

C-Organizer er tilgjengelig i tre hovedvarianter: C-Organizer Professional, C-Organizer Lite og Advanced Diary. C-Organizer Lite og Advanced Diary tilbys på $ 29, 95 hver, mens Professional-utgaven er tilgjengelig for $ 39, 95.

Det er en første 30-dagers gratis prøveversjon for hver fersk nedlasting, samt en 30-dagers pengene tilbake, garanti for hver betaling.

 • Få nå C-Organizer
3

Min personlige adressebok

Min personlige adressebok er uten tvil den mest brukte adressebokprogramvaren for Windows. Det er den utpekte adresseboken programvare for Windows-PCer som er offisielt designet av Stembridge Software og lisensiert av Microsoft. Programvaren er kompatibel med Windows 10 / 8.1 og Xbox One.

Min personlige adressebok er intuitivt utformet, noe som gjør det ganske enkelt å bruke til å lagre kontaktoppføringer, holde styr på adresser, administrere tidsplan, skrive ut data og mer. Dens allsidige sett med funksjoner gjør det skiller seg ut som en av de beste adressebokprogramvaren for Windows 10-datamaskiner.

Merkbare funksjoner i Min personlige adressebok inkluderer: ubegrenset adressebøker, forenklet utskrift (opptil 5 standardstørrelser), Integrasjon (Windows Map, OneDrive, e-post og Skype), datakryptering, annonseblokkering, automatisk e-poststart, dagtimer og mer .

Programvarens integrasjon gjør det enkelt å bruke, da du enkelt kan navigere på tvers av plattformer for å utføre bestemte oppgaver. Vanligvis lanserer programmet automatisk e-postappen din (Gmail, Yahoo Mail, Outlook etc.) og sender en e-post til en mål-e-postadresse. Det bruker også Windows Map til å generere veibeskrivelse for en måladresse (på forespørsel).

Min personlige adressebok er tilgjengelig i to lisensavgivelser - Standard og Premium. Standardversjonen er tilgjengelig gratis, mens Premium-versjonen er betalt.

Få min personlige adressebok

4

Gratis adressebok

Gratis adressebok er en av de beste adressebokprogramvaren for Windows 10, designet av GAS Softwares. Det er en standard adressebokløsning som er utstyrt for å lagre og synkronisere utallige kontaktnavn, adresser (gatenummer, by og land), telefonnumre, e-postkontakter og så videre.

Programvaren er utelukkende bygget for Windows, med støtte for Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP-datamaskiner.

Dessuten er Free Address Book utstyrt med et sett av allsidige verktøy, for opptak og sporing av kontaktadresser med bekvemmelighet. Dette er gjort mulig ved sitt intuitive brukervennlige grensesnitt, som er veldig enkelt å navigere. Derfor blir oppgaver som opptak / kontaktdetaljer, søker etter en adresse eller administrerende database, utført uten problemer.

Noen av hovedtrekkene i Free Address Book inkluderer søkefilter, adressebøker, CSV-import / eksport, kontaktsynkronisering, utskriftsinnstillinger (tilpasses) segmentering, salgsledningsadministrasjon, bildevedlegg, egendefinerte felt, enkel PIM, utskrivbar kontaktliste, blysporing / ledelse, påminnelser, kontaktgruppe, enkel utskrift, gratis kunde / teknisk støtte og mer.

Gratis adressebok, som navnet antyder, er en gratis adressebokprogramvare, både for personlig og forretningsmessig bruk. Det finnes imidlertid ulike lisensieringsplaner for spesialpris.

Last ned gratis adressebok

5

Pobuca Connect

Pobuca Connect er en avansert, skybasert kontaktadministrasjon og adressebokprogramvare, som er spesielt bygget for forretningsmessige og kommersielle formål. Programvaren støttes både på skrivebordet (Windows) og i mobile enheter.

Pobuca Connect er vertskap for et kraftig sett med funksjoner som er bedre egnet for å organisere adressebøker og kontaktdetaljer på organisasjonsnivå. Den er utstyrt for å koble en organisasjons kunders / kunders adressebok, og sender automatisk oppdateringer til dem, etter behov.

Programvaren kan også brukes til å strømline medarbeiderens kontaktdetaljer, og automatisk ombord på nye inntak. Hver kontaktdetaljer er sikker, og kan bare nås med tillatelse fra administrasjonen, som vanligvis er leder eller arbeidsgiver.

Noen av hovedtrekkene til Pobuca Connect inkluderer: Pobuca Bot (innebygd virtuell assistent), Admin panel, E-post signaturopptak, Interne notater, Påminnelser, Ring ut, Frakoblet tilgang, Brukertillatelser, Tilpasset anrops-ID, Kontakt import / eksport, Tilpasset sikkerhetskopiering, Synkronisering på tvers av plattformen (skrivebord og smarttelefon), Standardfelt, Delt kontaktlister, Skann visittkort, Kontaktfusjon, Aktivitetslogg og mer.

Pobuca Connect er utstyrt med Zapier-integrasjon, som letter sin sømløse integrering med relevante kommunikasjons- og kontorverktøy, som Gmail, Zoho Mail, Hubspot, MS Excel, Google Kontakter, Microsoft Active Directory, PBX, Asana, Pipedrive, Google-ark, Agile CRM og over 1000 flere.

Pobuca Connect tilbyr tre store prissettingspakker til sine abonnenter. Disse er:

 • Gratis: Gratis avgift
 • Pro: $ 3 per bruker per måned (årlig fakturering)
 • Bedrift: $ 5 per bruker per måned (årlig fakturering)

Få Pobuca Connect

Konklusjon

En adressebokprogramvare er et viktig verktøy for å forbedre kommunikasjonen mellom venner, medarbeidere, lagmedlemmer og så videre. Men å velge en varig adressebok programvare kan være vanskelig, i utgangspunktet på grunn av kompatibilitetsforskjeller, samt variasjon i holdbarhet.

Likevel har vi samlet 5 av den beste adresseboken programvare for Windows 10, for bedre å informere din beslutning om hvilken som passer best for deg.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 10 beste online planlegging verktøy for å holde dagsorden organisert
 • Den 6 beste Windows-programstartprogramvaren for å organisere spillbiblioteket ditt
 • 5 beste familie arrangør apps for Windows-brukere