4 beste programvaren for å finne sangnøkler og lage vanedannende mashups

Leter du etter en sangnøkkelfinner programvare ? Vel, hvis svaret er ja, er du på rett sted. I denne artikkelen kommer vi til å liste noen av de beste verktøyene som lar deg identifisere sangnøkler, slik at du raskt kan komponere mashups.

Å være DJ er synonym for å være kreativ. På en måte er du som en musikkkokk, blander lyder og sanger, og rører i en gang i potten for å sikre at ingrediensene blandes perfekt.

Når du blander sanger, må du sørge for at lydene er i samme nøkler til at melodien lyder likt når du spilles sammen. Målet er å skape en ny sang ved å blande forskjellige sanger og gjøre dem harmonisk lyd som en.

Det er ganske utfordrende, og dette er hvor sang nøkkel anerkjenning programvare kan hjelpe deg.

Programvare for å identifisere hvilken nøkkel en sang er i

1

KeyFinder

KeyFinder er et veldig interessant verktøy som kan hjelpe deg med å virkelig frigjøre fantasien din som en DJ. Koden i seg selv er åpen kildekode og kan kjøre på flere plattformer.

Denne DJ-programvaren fokuserer bare på harmonisk og tonal blanding, og den støtter et bredt spekter av kodeker. Husk at dette verktøyet er minimalistisk: det har ikke biblioteksadministrasjonsalternativer eller en mediespiller.

Ifølge utvikleren er KeyFinders algoritme veldig bra, og legger den i samme liga som betalt nøkkel estimeringsprogramvare.

Det er verdt å nevne at utvikleren ikke lenger tilbyr KeyFinder-støtte for Windows, noe som betyr at du må laste ned en eldre versjon av verktøyet. Vi kan imidlertid bekrefte at det fortsatt fungerer på Microsofts plattform.

  • LES OGSÅ: Jazz programvareverktøy for Windows 10 å lytte til og komponere musikk
2

Lydnøkkelkjede

Hvis du ikke vil laste ned noe verktøy på datamaskinen din, kan du prøve Lydnøkkelkjede . Denne online musikknøkkelen og tempo estimeringsverktøyet lar deg raskt identifisere nøkkelen og tempoet til hele sangbiblioteket ditt for å finne kompatible spor for å lage dine mashups.

Bruke dette verktøyet er veldig enkelt: alt du trenger å gjøre er å dra og slippe sporene dine i dropzone og klikk deretter på "Last opp spor" -knappen. Vent til analyseprosessen er over, og du kan da dele resultatene med vennene dine, samt redigere spordataene. Du kan også lagre resultatene til Audio Key Chains offentlige samling.

Det er verdt å nevne at plattformen bare støtter MP3- og WAV-filer, og det er en grense på 15 MB for filstørrelsen for sporene du laster opp.

Test lydnøkkelkjede

3

Traktor DJ programvare

Traktor er en musikk programvare for fagfolk. Hvis du er en DJ, og du leter etter et kraftig verktøy som også raskt kan identifisere nøkler og støtte harmonisk blanding, kan du kanskje sjekke ut dette verktøyet.

Det finnes et bredt utvalg av Traktor-versjoner som du kan bruke, alt perfekt for forskjellige kategorier av brukere. For eksempel er TRAKTOR LE 2 DJ perfekt for nybegynnere, men tilbyr fremdeles alle funksjonene og alternativene du trenger for å blande lyder.

På den annen side, er Traktor Pro 2 et ekte monster med fire skrivebord og en mengde kreative funksjoner som du kan bruke til å løsne fantasien din.

Samtidig tilbyr Traktors utviklere brukere en rekke opplæringsprogrammer om hvordan man bedre kan dra nytte av alle funksjonene som støttes av verktøyet.

Når det gjelder sangnøkkelgjenkjenning, har de publisert en veiledning om dette emnet. For mer informasjon om nøkkelvarsling og harmonisk blanding, gå til Traktorens støtteside.

Du kan også se videoveiledningen nedenfor:

Ta en titt på Traktorens tilbud

  • LES OGSÅ: 10 beste musikkgjenkjenningssoftware for å installere på PCen
4

djay PRO

Denne DJ-programvaren tilbyr avanserte lydanalysegenskaper, slik at brukerne kan oppdage nøkkel, BPM og beat. For å gjøre ting enda mer interessant, presenteres informasjon som frekvensbaserte fargede bølgeformer.

Her er djay PRO-nøkkelegenskaper:

  • Spotify-integrasjon : Du kan få tilgang til et bibliotek med over 20 millioner sanger, opprett dine egne spillelister der du kan legge til de fengende sangene som stod tidstesten, samt legge til en rekke effekter på fluen.
  • Bygget for Windows 10 : djay PRO ble spesielt designet for Windows 10. Den tilbyr støtte for berøringsskjerm og skrivebord, innfødt UWP-app, samt forbedret støtte for Surface Studio og Surface Dial.
  • Avanserte lydbehandlingsfunksjoner som inkluderer avansert tidsstrekning på opptil ± 75%, toneforskyvning på opptil ± 1 oktav, lydblanding med justerbare kryssfarvekurver og mer.

Så, hvis du leter etter mer enn en sang nøkkel gjenkjenning programvare, kan du sjekke ut djay PROs offisielle nettside.

Som du kan se, inneholdt vi i denne artikkelen profesjonell DJ-programvare, samt enkle å bruke enkle verktøy som er perfekte for nybegynnere. Når du velger hvilket verktøy du skal bruke, husk at nybegynnere kan ha det vanskelig å bruke et avansert verktøy.

Så, hvis du planlegger å bruke en nøkkeldeteksjonsprogramvare fra tid til annen, er den beste løsningen å faktisk bruke et elektronisk verktøy som for eksempel Audio Key Chain. Hvis du er en pro og blander lyder er en del av jobben din, så bør du definitivt gå for en avansert sang nøkkel anerkjenning programvare.