4 beste Bitcoin gruveprogramvare som du kan bruke til å tjene penger

Bitcoin er den mest populære kryptokurrency i verden. I motsetning til tradisjonelle pengesystemer, er dette digitale betalingssystemet helt desentralisert og fungerer uten administrator eller mellommann.

Alle kan tjene Bitcoins ved hjelp av en Bitcoin gruveprogramvare . Bitcoins er laget av datamaskiner som en belønning for gruvedrift.

Dette betyr at systemet kan bruke datamaskinens ressurser for å løse de komplekse ligningene som fører til etableringen av nye Bitcoins.

Du kan da bruke dine Bitcoins i virkelige transaksjoner. Som en rask påminnelse er en Bitcoin verdt rundt $ 6.500.

Hvis du vil gå inn i cryptocurrency verden eller bare min flere Bitcoins, anbefaler vi sterkt at du sjekker ut noen av de beste Bitcoin-gruveverktøyene til din Windows-PC.

Bitcoin mining programvare for å installere på din PC

1. Bitcoin Miner

Bitcoin Miner er kanskje den mest populære Bitcoin mining app tilgjengelig i Microsoft Store. Med hjelp av dette verktøyet tjener datamaskinen deg virtuelle penger som du kan bytte ut for valuta i sann valuta.

Denne Bitcoin-gruveapplikasjonen har et veldig intuitivt, brukervennlig grensesnitt, samt en rekke funksjoner som lar deg spore gruveoppgangen din, for eksempel lønnsomhetsrapporter.

Andre funksjoner inkluderer gruvebassengstøtte, rask deling av innsending, DirectX 10 og 11 GPU-gruvedrift og mer.

Bitcoin Miner tar godt vare på datamaskinen din, og inkluderer også en nattmodus og strømsparingsmodus som du kan slå av for bedre å kontrollere CPU og GPU-belastning.

Det er verdt å nevne at dette verktøyet bare kjører i et åpent vindu, hvis du minimerer eller låser skjermen din PC, vil gruveprosessen stoppe. Bitcoin Miner inkluderer også annonser, men det er prisen å betale for nedlasting av appen gratis.

Datamaskinen kan noen ganger varme opp mens du kjører Bitcoin Miner. Sørg for å bruke kjølepute eller installere kjøleprogramvare.

Last ned Bitcoin Miner gratis fra Microsoft Store.

2. MultiMiner app

MultiMiner er et gratis skrivebordsprogram som du kan bruke til gruvedrift og overvåking av Bitcoins.

Det har også en veldig interessant funksjon som lar deg bytte individuelle enheter mellom kryptokurver, noe som betyr at den er kompatibel med andre kryptokurverter og godt.

MultiMiner har et veldig enkelt, grei brukergrensesnitt. Det oppdager all tilgjengelig mining maskinvare og deretter lister opp mynter som du kan min.

Programvaren er perfekt for både nye gruvearbeidere og strømbrukere. Faktisk, mange av de avanserte funksjonene i krever ingen konfigurasjon.

Viktigst er MultiMiner et åpen kildekode-prosjekt, noe som betyr at brukerne kan bidra til å utvikle verktøyet med funksjoner, feilrettinger og mer.

Her er et par nyttige tips når du bruker denne gratis gruveapplikasjonen på din PC:

  • Klikk på Daglig kolonneoverskrift for å bytte mellom kryptokurrency og USD
  • Klikk på Kolonne kolonneoverskrift for å vise porten sammen med domenet

Du kan laste ned MultiMiner fra appens offisielle nettside.

3. BFGMiner

BFGMiner er en interessant Bitcoin mining programvare som du bør prøve ut.

Dette multi-threaded og multi-blockchain verktøyet er et ganske allsidig program. Den støtter dynamisk klokke, fan kontroll, kryptermining for både CPU og OpenCL (GPU).

I motsetning til andre cryptocurrency mining verktøy, fokuserer ikke BFGMiner primært på GPU.

Du kan laste ned BFGMiner gratis fra GitHub.

4. EasyMiner

EasyMiner kan brukes til både solo og pooled gruvedrift.

Dette verktøyet lar deg kontinuerlig overvåke gruvedriften din takket være de konfigurerbare ytelsesgrafer. Den viser hash rate, antall aksjer akseptert / ugyldig, og totalt antall aksjer i den siste timen som sikrer maksimal gjennomsiktighet.

Du kan bruke EasyMiner til å min Bitcoin, Litecoin eller andre cryptocurrencies.

Programvaren er gratis og åpen kildekode, slik at du kan tilpasse den etter dine behov. Den er svært optimalisert for x86, x86-64 maskiner og støtter nettverksminingprotokollen, samt Stratum mining protokollen.

Du kan laste ned EasyMiner gratis fra programvarens offisielle nettside.

Dette bringer oss til slutten av vår liste. Husk at du bare kan installere en Bitcoin-gruveprogramvare på datamaskinen din om gangen.

Husk at gruvedrift er mulig med hvilken som helst gammel datamaskin. Selv om jo tregere datamaskinen er, desto mindre er sjansen for faktisk å få en belønning. Derfor vurder bassenget å bli med og få en egnet datamaskin for gruvedrift.

Her er 2 beste minedatamaskiner for nybegynnere .

Cryptocurrency er fremtidens penger, så det er en veldig god beslutning å investere i slike verktøy. Last ned Bitcoin gruveprogrammet som passer best til dine behov og begynn å tjene penger i dag.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.