4 av de beste antivirusprogramvarene for Windows 10 i India

Uansett hva som har en antivirusprogramvare på Windows 10 i India, er bare en forutsetning disse dager. Gitt at India allerede har blant de høyeste internettbrukerlistene i verden, er det bare en må-ha. Ja, surfing på Internett, selv om det er minst mulig, kan tiltrekke seg sikkerhetstrusler for datamaskinen din.

Cybertrusler er en økende bekymring over hele verden, og de vanligste truslene i India er malwareinfeksjoner, ransomware og spam. Nettverksangrep, phishing, kryptominere eller bots er blant de andre kjente globale truslene. Windows-PCer er standard avlsmulighet for feil (virus og skadelig programvare) og sårbar for hackere.

Dette krever behovet for et kraftig antivirus for å holde din Windows 10 PC og personlig informasjon trygg fra slike trusler. Jobben med et godt antivirusprogram er å identifisere og eliminere disse truslene fra din maskin. Men med utallige antivirus tilgjengelig i disse dager, kan det være ganske forvirrende å velge den rette.

For enkelhets skyld har vi opprettet denne listen over noen av de beste antivirusprogramvarene for å holde Windows 10 trygge.

Hvilket antivirus er best for Windows 10 i India?

1

Bitdefender Antivirus

Utviklet og lansert av Florin Talpes tilbake i 2001, tilbyr Bitdefender Antivirus noen av de beste funksjonene gratis. Selskapet er lokalisert i Romania, som spesialiserer seg på internett sikkerhetsverktøy og tilbyr produkter som er målrettet for hjemme- og forretningsbrukere.

Enten det er en liten enhet, et smart hjem, en liten bedrift eller et datasenter for bedrifter, gir det omfattende sikkerhet for alle. Programvaren er kjent for brukervennlighet og gir overlegen beskyttelse mot eksterne trusler med eksepsjonell ytelse.

Blant funksjonene i denne prisbelønte antivirusprogramvaren er:

 • Forhindre nettverkstrusler fra angrep før det kan nå og smitte;
 • Tilbyr en flerlags beskyttelse og korrigering mot ransomware som identifiserer eventuelle atferdsforskjeller for å forhindre blokkering av virus. Holder dine krypterte filer sikre fra ondsinnede angrep;
 • Fungerer foreldrekontroll som gir digital hjelp til foreldre og lagt til online beskyttelse for barn.

Bitdefender er også utstyrt med en anti-rootkit-funksjon som hjelper PCen eller datamaskinen til å starte trygt hver gang. Hva mer? Det gir også beskyttelse for online-transaksjoner ved hjelp av webfilterfunksjonen.

Selv om den gratis versjonen kan utføre sin del godt nok, kommer den betalte versjonen med mye mer inkludert. Brukere som kjøper en lisens kan få avanserte funksjoner som VPN-kryptering, bankbetalingsassistent, ransomware-beskyttelse, brannmur og mye mer.

Pris: Fra $ 39, spesialtilbud tilgjengelig her. Gratis versjon også tilgjengelig.

2

Avast Free Antivirus

Hvis du leter etter et gratis antivirus, kan det ikke være noe bedre alternativ enn Avast gratis antivirus. Avast er den mest populære antivirusprogramvaren for Windows 10 i India, og er fri for livet .

Programvaren skanner alle installerte applikasjoner mens du kjører den vanlige malware-skanning samtidig. Best av alt, det kjører på en rekke enheter.

Det lar brukerne skjule sine onlineaktiviteter som spores av arbeidsgivere, internettleverandører. Det være seg en restaurant eller flyplassen, dette antivirusverktøyet dekker brukere hvor som helst, samtidig som de tillater dem å få tilgang til innhold til enhver tid, under full beskyttelse. Blant de andre funksjonene er:

 • Webcam Shield som holder det innebygde kameraet trygt fra spionprogramangrep.
 • Ransomware Shield for å beskytte eventuelle filer i systemet for å forhindre kryptering uten din bekreftelse. Dette beskytter brukere mot å bli holdt til løsepenge.
 • Real-time sikkerhet, intelligent sporing av trusler, og et ekstra lag med beskyttelse for dine filer, nettleser, nettverk og passord.
 • Komplett sikkerhet for virksomheten, uavhengig av størrelse, nettverk eller enheter.
 • Tilbyr mobilapper som holder transaksjonene dine, eller e-post privat og sikret. Det hjelper også med å frigjøre plass på telefonen din.
 • Brukervennlig og enkel å installere

Brukere kan også dra nytte av de avanserte funksjonene, for eksempel smart spillmodus, hjemmenettverkssikkerhet eller programvareoppdatering uten kostnad.

Pris: fra $ 47.99 - spesialtilbud tilgjengelig her. Gratis versjon også tilgjengelig.

3

Kaspersky Antivirus Software

Kaspersky er en programvare for cybersikkerhet som tilbyr støtte for alle enheter (PC, Mac, Android Tablet og Android Smartphone). Med gode resultater fra fire forskjellige testlaboratorier, er denne programvaren bedre kjent for sin utmerkede beskyttelse mot phishing.

Noen av de andre funksjonene i dette antivirusprogrammet blokkerer skadelig programvare og skadelige nettadresser, skanner for å identifisere skadelig programvare i filer, Internett eller i posten.

System Watcher er en annen flott funksjon som tilbys av denne programvaren som kan identifisere selv nulldagens ondsinnet programvare (skadelig programvare). Nettverksangrep-blokkeren som følger med Kaspersky, fungerer for å blokkere eventuelle truende nettverksaktiviteter. Videre optimaliserer programvaren optimal opprinnelig skanning for å akselerere følgende skanninger.

Den beste delen er, Kaspersky er perfekt for å beskytte systemet mot sikkerhetstrusler.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig, pris fra $ 26, 99 - spesialtilbud tilgjengelig her.

4

Symantec Norton Security

Norton Internet Security av Symantec har vært populær siden lanseringen i 1991. 25 år på og det er fortsatt mange feil å finne i denne programvaren.

Med et imponerende sett med verktøy som tilbys som er designet for å optimalisere sikkerheten til enhetene dine, er det fortsatt en av de beste i virksomheten. Noen av de viktigste funksjonene er:

 • Utstyrt med et anti-phishing-filter som flagg e-post med sikte på å bedra internettbrukere av deres personlige opplysninger ved å utgjøre som et respektabelt selskap.
 • Utmerket kjerne antivirus-motor som teller et bredt spekter av sikkerhetsproblemer, inkludert trusler som malware, virus og keyloggers.
 • Skanner millioner av nettsteder og utviser forsiktighet mot sannsynlige usikre sider ved bruk av funksjoner, for eksempel, Identity Safe Password Manager, Norton Toolbar og Norton Safe Web.
 • Tillater brukere å lage oppstartbar rednings-CD når enheten blir dødelig. Redningsmediet gjør det mulig for brukerne å få tilgang til den infiserte enheten, utføre en antivirusskanning og bringe den tilbake til en funksjonell tilstand.

Norton tilbyr sikkerhet ved å overføre de tvilsomme gjenstander fra fortiden til SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) der de undersøkes. For eventuelle skadelige gjenstander oppdages, opprettes spesielle signaturer mens push informerer brukerne over hele verden via LiveUpdate .

Pris: 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig. Pris starter med EUR 49, 99 - spesialtilbud tilgjengelig her.

Endelige ord

Hvis du vil lagre din Windows 10-PC fra skadelig programvare og intensjoner, kan det ikke være en bedre måte enn å bruke et anerkjent antivirusprogram (du kan også prøve åpen kildekode).

Selv om det er mange antivirusprogrammer tilgjengelig i India, er det nevnt at fire er noen av de beste i bransjen, som hjelper deg med å bekjempe cybertrussel, effektivt.