4 beste animasjonsprogramvare for anime å bruke på Windows-PCer

Hvis du elsker anime filmer, og du planlegger å lage anime selv, trenger du en dedikert animasjonsprogramvare for å gjøre det.

Heldigvis finnes det mange animasjonsverktøy for anime som tilbyr deg en rekke funksjoner som kommer veldig bra når du lager denne typen animasjon.

Windows Report gjorde leksene for deg og samlet en liste over de beste animasjonsprogrammene du kan bruke til å lage anime på Windows-datamaskiner.

Les beskrivelsen for hvert verktøy og installer den som best passer dine behov og tekniske ferdigheter.

Animasjonsprogramvare for å lage unik animasjon

1

Maya (anbefalt)

Maya er en kraftig animasjonsprogramvare som lar deg lage 3D-anime. Hvis oppmerksomhet på detaljer er en av dine sterke poeng som animator, så er dette det riktige verktøyet for deg.

Her er noen av Mayas viktigste funksjoner:

  • Interaktiv grooming workflow : Ved hjelp av disse brukervennlige penselbaserte pleieverktøyene kan du kontrollere figurens stil, posing, hår og pels.
  • After Effects Live Link : Du kan koble Maya og Adobe After Effects i sanntid og bruke endringer på karakterenes utseende.
  • Avansert dynamikk og effekter : Denne funksjonen lar deg generere komplekse miljøer med detaljer på høyt nivå. For eksempel kan du skape atmosfæriske effekter som røyk og tåke, gjengi fotorealistiske væsker og mer.
  • Forskjærende skulpturverktøy som lar brukerne skape og forme tegn mer kunstnerisk og intuitivt.

Vil du se Maya i aksjon? Sjekk ut videoen nedenfor for å se hvordan du kan bruke verktøyet til å lage anime:

Du kan prøve Maya gratis i 30 dager fra den offisielle nettsiden.

  • Få nå Autodesk Maya fra den offisielle nettsiden
3

Toonz

Toonz er en populær animasjonsprogramvare blant anime-skapere. Faktisk er et kjent anime-studio fra Japan en langvarig bruker av dette programmet og stolt på det for å skape Princess Mononoke (Hayao Miyazaki), Spirited Away og andre anime.

Hvis du vil holde produksjonsfasen enkel uten å ty til tredjepartsenheter, er Toonz det riktige verktøyet for deg. Mer spesifikt, Toonz Harlequin og Toonz Bravo støtter papirløs animasjons arbeidsflyt, noe som betyr at du ikke trenger å eksternisere tegning eller animasjon - på denne måten vil du kutte ned på kostnadene.

Toonz har en rekke alternativer som du kan bruke til å lage realistisk animasjon, for eksempel uskarphet, glød, fargekorrigeringer og mye mer.

Programvaren er egnet for profesjonelle brukere. Du kan kjøpe den fra Digital Video.

  • LES OGSÅ: 5 beste whiteboard animasjonsprogramvare for en flott presentasjon
4

Moho (tidligere kjent som Anime Studio)

Moho er en av de beste animasjonsprogramvarene du kan bruke til å lage anime i japansk stil. Enten du er en erfaren animator eller en komplett nybegynner, vil dette verktøyet gjøre etableringsprosessen enklere.

Programvaren kommer i to versjoner: Moho Debut og Moho Professional, som gir et vell av avanserte funksjoner som gjør det mulig å lage fantastisk animasjon. Begge versjonene blander med suksess med tradisjonelle animasjonsverktøy med moderne animasjonsfunksjoner.

Den nyeste versjonen av programvaren, Moho 12, forbedrer Smart Bones, funksjonen som lar brukerne kontrollere personbevegelser og ansiktsuttrykk.

Forvrengning rundt karossens ledd har blitt betydelig redusert, og du kan kontrollere ansiktsuttrykk og sving med enkle dreiebevegelser, slik at du ikke lenger trenger å berøre hvert beinpunkt. Dette gjør det mye enklere å gjenta komplekse bevegelser, slik at du kan fullføre animasjonsarbeidet ditt raskere.

Du kan laste ned programvaren og lese mer om de nyeste forbedringene og nye funksjonene på Mohos offisielle nettside.

I mellomtiden ta en titt på dette anime laget med Moho:

Vi avslutter listen vår her. Har du møtt noen andre verdt-å nevne anime-programvare for å lage fantastiske videoer? Du kan dele det i kommentarfeltet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble nylig oppdatert for å inkludere mer relevant animasjonsprogramvare som ville være til nytte for våre lesere.