4 vakre Valentinsdag temaer å installere på din PC

Windows-datamaskinen din bør også feire Valentinsdag. Av denne grunn foreslår vi at du installerer et dedikert Valentinsdagstema og dekorere appikonene og skrivebordet med kjærlighetssymboler.

Valentinsdag temaer for din PC

Windows Valentine tema

Microsoft tilbyr deg et dedikert Valentinsdag tema som du kan laste ned og installere på Windows 7, 8.1 og 10 datamaskinen. Installer det, og hver app og ikon vil bli rosa. Temaet legger også til 4 vakre bakgrunnsbilder på skrivebordet ditt, som skildrer vakkert dekorerte hjerter, som den nedenfor.

Du kan laste ned Microsofts Valentine tema fra denne støttesiden.

Windows Animal Affection tema

Hva kan være mer romantisk enn å installere et søtt dyr tema på datamaskinen din? Microsoft gir deg et fantastisk tema som viser dyrefølelse som du kan bruke på Valentinsdag. Det tapetet med den søte valpen som kutter en liten katt, beskriver perfekt hvordan du og din partner føler når du er sammen.

Hvis du er nysgjerrig, kan du laste ned Microsofts Animal Affection dem fra denne støttesiden.

Roser: Symbol for kjærlighet

Ja, du må definitivt installere Roses-temaet på Windows-datamaskinen. Roser er symbolet på evig kjærlighet, samt skjønnhet og balanse, både nødvendige for et godt forhold.

Dette temaet vil bringe de vakreste rosene rett til skrivebordet ditt, fra mørkerøde roser til hvite roser. Du kan laste ned Roses-temaet fra denne støttesiden.

Elsker fugler

Dette temaet har 5 fuglbilder som er alle symboler for kjærlighet. Som du kanskje har gjetninger, er den dominerende farge rosa. Hvis du liker sketchy bilder med skyggevarianter, vil du definitivt elske dette temaet. Installer den på datamaskinen og få maskinen klar til Valentinsdag.

Last ned Love Birds fra Microsoft

Der du går, håper vi at du vil laste ned og installere disse Valentinsdagens temaer på Windows-datamaskinen din. Og ikke glem, når du elsker, hver dag er Valentinsdag, så du kan godt holde dem på datamaskinen hele året.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.