3 beste VPN for Bluestacks å kjøre Android apps og spill på PC

I dag vil vi vise de beste tre VPN-verktøyene for Bluestacks .

Bluestacks App Player er designet for å aktivere Android-applikasjoner å kjøre på PCer som kjører Microsoft Windows. Som den største mobile spillplattformen for PC, kan Bluestacks du kjøre Android-apper og spill på PCen din, med over 140 millioner brukere.

I tillegg er Bluestacks den mest populære programvaren for å spille Android-spill direkte på PC. Noen apps, spesielt streaming-apper, kan imidlertid gi geolokeringsfeil når de prøver å få tilgang til dem fra andre deler av verden.

Derfor er VPN nyttig siden den simulerer den riktige IP-adressen til nettstedet og gir brukerne tilgang til dette innholdet hvor som helst i verden.

Her er de beste VPNene for Bluestacks

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

CyberGhost VPN er et freemium VPN som tilbyr en rekke tjenester: som inkluderer surfing eller spenning anonymt, unblocking streaming og nettsteder, beskytter en internettforbindelse fra ulovlige hack.

 • Sikret med 256-bit kryptering
 • Automatisk drepbryter
 • OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP protokoller
 • Samtidige tilkoblinger på opptil 5 enheter
 • Streng Ingen logger politikk

CyberGhost VPN er en av de få alt-i-ett-personvernprogramvaren på Internett, med en forhåndsdefinert og dedikert profil for eventuelle VPN-nett du trenger. Brukere har tilgang til Access over 1800 servere over hele verden.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN

For mer informasjon om hvordan du installerer og bruker programvaren, sjekk ut denne veiledningen.

2

NordVPN (foreslått)

Denne VPN beskytter din informasjon fra å bli fanget, og holder deg også fra å bli servert med falske nettsteder. Med over 2000 servere over hele verden, med mange funksjoner, inkludert ad blokkering, og en robust, konsistent tjeneste.

Når det gjelder hastighet, vurderer NordVPN høyt på innenlandske servere, men ikke så godt på internasjonale tilkoblinger, noe som er bra fordi du bruker innenlandske servere for å få tilgang til innholdet som er begrenset.

Dette skyldes at bruk av et VPN øker fysisk avstand og andre faktorer som begrenser din normale internettforbindelse, noe som resulterer i en langsommere opplevelse, men med mer latens. Dette, vurderer at nettverk kan endres avhengig av hvor du er tilkoblet, slik at kjørelengde vil variere.

Som en av de raskeste VPNene for Windows 10, har NordVPN godt resultat på økt latens, og reduserer nedlastings- og opplastingshastigheter.

- Få NordVPN til Windows 10

Vi håper denne listen gjør det enklere for deg å velge det beste VPN for Bluestacks for å dekke dine behov. Ta gjerne med oss ​​din erfaring med å bruke noen av VPN-tjenesteleverandørene vi nevnte ovenfor, ved å kommentere nedenfor.

RELATERTE ARTIKLER:

 • 4 beste VPN-programvare for Skype å laste ned gratis i 2018
 • 5 beste VPN-er for ubegrenset tilgang til Sky Go
 • 5 beste VPN-programvare for ITV [2018 Liste]