13 PC-spill å spille denne julen før du unngår gaver

Når julen kommer nærmere, kan vi allerede føle eufori og glede av den største ferien det er. Juletre dekorere, presenterer, familie sammenkomst og jolly musikk som får deg i humør. Du kan ikke være likegyldig mens alt dette fargerike landskapet omgir deg.

Noen mennesker vil glede seg over å se på julefilmmaratonene, andre vil gå utenfor, tredje, og de er i hvert fall ikke minoriteten, ser frem til å spille noen videospill. Naturligvis, med felles styrker av familie og venner.

Derfor, mens du nyter alle velsignelsene til en hardt opptjent ferie, vil du kanskje forstørre den festlige ånden ved å spille noen av spillene vi har forberedt for deg. Primær, vi hadde i tankene noen jul-orienterte spill, men det er også noen spill som er verdt en stund. Hvis du er usikker på hvilket spill som er riktig for deg, kan du sjekke ut våre anmeldelser og velge selv.

Primær, vi hadde i tankene noen juleorienterte spill, men det er også noen spill som er verdt en stund. Hvis du er usikker på hvilket spill som er riktig for deg, sjekk ut våre vurderinger og velg selv.

Jul-tema spill for å spille denne julen

1. Julemannen i trøbbel

Gamle, men gull, som man ville si. Dette er en 3D-plattformspiller laget for lenge siden, men er fortsatt en av de mest spillte spillene når det gjelder jule-temaet. Som du antar, handler det om julemannen og hans mål til de tapt gaver. På 10 nivåer vil du prøve å få alle gaver du kan i den snødekte landsbyen. Det er 3 forskjellige fiender som vil gjøre sitt beste for å hindre deg i å lykkes i målet ditt: fugler, snømenn og voldsomme troll.

Mens Santa hopper fra fliser til fliser, blir han etterfulgt av 4 forskjellige julesanger. Sanger kan bli litt irriterende, men du kan dempe dem når som helst og spille ditt eget lydspor. Vanlig bedrager er at spill som dette er enkle å spille på grunn av sin barnlige oppførsel. Vel, det er ikke tilfelle. Spillet er ganske utfordrende.

  • Få den nå på Amazon

2. Sam og Max Ice Station Santa

Verdens favorittdyrdetektiver brakte mye latter og moro til vår barndom. Så, hvorfor gjenoppretter vi ikke minnet om Sam og Max denne julen? Men vent, det blir enda bedre, fordi Sam og Max egentlig star i en julemessig episode.

Sam og Max Ice Station Santa kombinerer serienes gjenkjennelige humor og gameplay med julematikk. Målet ditt er å konfrontere en paranoid santa, som låst seg inn i sitt verksted, og truer sine alver med en maskingevær. Høres ut som et gledelig juleventyr, gjør det ikke. Spillet har også puslespillet, hvor spillerne må løse flere mysterier, og noen få minispill.

Så, hvis du føler for å løse mysterier på julaften, og bli underholdt av spillets eksentriske humor, bør du definitivt spille Sam og Max Ice Station Santa. Og mens du er der, kan du også komme tilbake til noen av de andre episodene av spillet, de er alle like rare og morsomme.

3. Chicken Invaders Christmas Edition

Siden julen er den beste tiden til å gjenoppleve gamle minner, fortsetter vi å presentere deg vintage spill som vi elsket å leke som barn. Kylling Invaders er definitivt et av disse spillene (vel, de første par delene, fordi den siste avgiften ble utgitt i 2014).

Et berømt skyte dem opp spill tar deg på en reise gjennom rommet, mens du konfronterer fremmede kyllinger og ulike romobjekter. Hver eneste avtale av Chicken Invaders har en spesiell juleversjon, slik at vi ikke kunne motstå med å inkludere den til vår liste.

Vi gir valget av avdrag til deg, fordi alle ligner på hverandre, og hver av dem utforsker de samme temaene - å skyte så mange kyllinger og asteroider som mulig. Det er bare små forskjeller i spill og spillelementer.

4. NiGHTS Into Dreams: Christmas Nights

Mens vi er i tidsreiser, kan vi ikke hoppe over denne tittelen laget av Sega for 20 år siden. Christmas NIGHTS in Dreams er et frittstående nivå av et populært spill fra 90-tallet, Nights Into Dreams. I dette actionpumpede, fargerike spillet kan du spille med en av de to hovedpersonene - Clarice eller Elliot. De er tenåringer som går inn i Nightopia, Land of Dreams, for å hente manglende julestjerne. Målet ditt er å samle så mange mynter før alarmen ringer.

Etter at du har samlet inn alle mynter, kjemper du mot hovedantagonisten, Gilwing, det onde monsteret som gjemte stjernen i hans lair. Etter at du har fullført spillet, kan du leke med Sonic, et opplåsbart tegn.

Dette spillet er virkelig flott for alle aldre, og det er enda bedre innstilling for hyggelig juletid.

5. Vinterklokker

Winter Bells er en enkel, zenlignende vertikal platformer, for de som bare vil slappe av i fritiden under en travel juletid. Den gamle gaming cliche, "lett å spille, vanskelig å mestre" beskriver perfekt dette spillet. Du spiller som en søt liten kanin som hopper oppover ved å hoppe av juleklokker.

Og det er det. Alt du trenger å gjøre i dette spillet er å score så høyt som mulig, ved å hoppe av klokkene. Du styrer kaninen ved å flytte musemarkøren. Igjen, ekstremt enkel, ikke så lett, og noen ganger avslappende (avhengig av din nåværende stemning). Også vakker musikk spiller under spillingen. Og ikke bekymre deg, så høyt som du hopper, når du faller ned, kan kaninen lande sikkert i snøen.

Winter Bells er et nettbasert spill, og du kan spille om så mye du liker på denne linken.

6. Christmas Wonderland 6

Hvis du ikke har hørt om Christmas Wonderland, gå til Microsoft Store og få spillet.

Dette er et must-have-spill i høytiden. Vi spilte det og vi likte Mini-puslespillene. De er veldig vanedannende og morsomme å spille. Den beste delen er at Christmas Wonderland 6 er egnet for spillere i alle aldre.

Som en spiller, er noen av oppgavene dine å finne gaver, få belønninger, flyr med julemann på julaften og mer.

Bonusspill: Holy, A Christmas Tale

Ta en kopp kakao, sett på din favoritt Yuletide-musikk og spill Holly: A Christmas Tale, et fantastisk nytt skjult objektspill som garanterer å fylle deg med årets ånd!

  • Last ned den nå

Finn ut mer Julespill på Alawar offisielle nettside.

Ikke-julespill for å spille denne julen

Vi presenterte deg våre toppspill av Christmas-themed-spillene for Windows. Det er imidlertid mange spill som ikke har noen egentlig forbindelse med jul, men er fortsatt egnet til å spille i løpet av denne tiden av året. Så hold deg til oss, da vi skal presentere deg våre toppvalg for de beste spillene som ikke er juletemaer for å spille denne julen.

1. Minecraft

Du kan knytte Minecraft sammen med, vel, omtrent alt. Denne sandkassebyggingsspillet lar deg bygge noe som kommer til hjernen din ved hjelp av blokker. Så hvorfor ikke bygge ditt eget juletre, eller hvis du har mer tid i ferien, hele vinterunderlandet.

Siden Minecraft også har en multiplayer-modus, kan du samarbeide med vennene dine for å designe din egen jule-tema verden. Siden Microsoft overtok, gjorde det spillet kompatibelt med plattformen. Dette betyr at du kan begynne å jobbe med den enormt store snømannen, eller Santa's verksted med noen, uavhengig av plattformen.

Så alt du trenger er en ide, og du kan begynne å bygge fantastiske ferie-inspirerte kreasjoner med en gang. Enten du jobber i et lag, eller helt alene, er det moro garantert.

2. Sportssimulasjoner

En annen flott type spill å spille i ferier er idrettsimuleringer. Vi tror at forklaringen på dette er ganske åpenbart. Sportssimuleringsspill stimulerer bare for å henge ut med venner og familie. Har du feriebesøk fra din kjære? Flott, spill litt FIFA eller NBA 2K med din fetter.

Hvis du føler deg nostalgisk i ferier, kan du alltid laste ned ett av spillene fra tidligere år. Hver stor sportsimuleringsspill franchise har et enkelt spill for hver sesong, fra 90 til dette året. Det være seg FIFA, NBA 2K, NFL, PES, valget er ditt.

Alle nyere sportsimuleringsspill har en multiplayer-modus. Så kan du til og med spille noen kamper med vennene dine i vinterferien.

3. MOBA / MMO spill

Hvis du noen gang har spilt et MOBA- eller MMO-spill, er du sikkert kjent med vanlige oppdateringer. Utviklere oppdaterer sine spill i feriesesongen hvert år. Frisk julrelatert innhold er lagt til, grensesnittet er endret, sammen med noen nye funksjoner.

Å spille et online multiplayer-spill kan være en god måte å føle julen ånd i den virtuelle verden. Innrøm det, hvis du for øyeblikket spiller et online multiplayer-spill, kan du bare ikke vente på at julinnholdet blir lagt til.

I tillegg, akkurat som det er tilfelle med tidligere to spill fra ikke-julen, spiller du online multiplayer spill med vennene dine. Så, å spille et MOBA / MMO-spill i høytiden, er en fin måte å holde kontakten med vennene dine i løpet av vinterferien. Og følg ferien ånd samtidig.

4. Eldste Scrolls V: Skyrim

Skyrim er et flott spill å spille hele året. Det kvalifiserer helt sikkert ikke Skyrim som jule-passende tittel. Det er imidlertid noen andre elementer i dette spillet som gjør det til et perfekt valg for ferien til noen mennesker.

Vi legger bort episke kamper, drager, monstre, giganter og andre funksjoner i dette spillet, og vi sier bare ett ord - snø. Skyring er definitivt det snøste spillet i franchisen. Legg til det en enorm verden for å utforske, og du får en perfekt vintermoro for alt du vandrer der ute.

Hvis du har lyst til å gå i villmarken i løpet av disse ferien, men du kan ikke, kan du "simulere" hele eventyret i Skyrim. Og enda bedre, du vil møte noen skapninger du ikke kan støte på i virkeligheten.

Spillet er enda bedre hvis du legger opp noen mods. Du kan lete etter en jule-relatert modus, for å faktisk gi Skyrim en dose ferieånd. Men vær oppmerksom på, hvis du liker å konkurrere om prestasjoner, tenk to ganger før du installerer noen mod.

5. Den lange mørken

Årsaken til at vi har bestemt oss for å sette The Long Dark på denne listen, ligner årsaken til å sette Skyrim. Så noen av dere kan si at vi burde ha plukket bare ett spill, men stol på oss, begge spillene fortjener å være på denne listen.

Hvis et vintervandrende eventyr egentlig er det du leter etter, kan du ikke velge bedre enn The Long Dark. Dette open-world overlevelses spillet setter deg i den frosne villeskogen, hvor ditt eneste mål er å holde seg så lenge som mulig. Det er ingen magiske skapninger, farlige motstandere, og ting som det. Din eneste fiende er naturen, og alle truslene det kan produsere.

  • Få den nå fra Amazon

Spillet tilbyr mange muligheter, så du kan bli overrasket når du finner ut at du kan gjøre noe. Du jakter på ledetråder, verktøy og ulike andre ting å lage, for å overleve den frosne villmarken. Det er tre spillmoduser, hvor du bestemmer deg for om du vil bli angrepet av dyrelivet eller ikke. Så, hvis du vil gjøre livet ditt i den snødekte skogen vanskeligere enn det du er for øyeblikket, sørg for å spille i den modusen der ulvene skal jage deg til døden.

6. PlayerUnknown's Battlefields

PlayerUnknown's Battlegrounds er det mest populære spillet utgitt i år. Hvis du ikke har spilt det allerede, dra fordel av juletilbudet og ta dette fantastiske spillet.

Har du det som trengs for å overleve det tøffe miljøet som dette spillet kaster deg i? Mottoet for å lede dine handlinger er overlevelse av de mest fete - drepe eller bli drept.

  • Kjøp PlayerUnknown's Battlegrounds fra Amazon.

7. Gears of War 4

Hvert år gir Gear on War 4 nytt spill for jule-tema til spillernes glede. Gearsmas lar spillerne nyte voldsomme snøballkampe og utstyre favorittkarakterene sine med noen glade jule-tema hagler.

Vi vet fortsatt ikke hva Gearmas 2018 vil bringe, men vi holder øye med TCs offisielle nettside, og vi oppdaterer denne håndboken så snart ny informasjon er tilgjengelig.

Få Gears of War 4 fra Amazon .

Vår liste er nå fullført. Vi håper du nå har en bedre ide om hva du skal spille på disse ferien. Være det et julelatert spill med Santa og alver, eller spillet som bare føles riktig for å leke rundt julen. Vi lar deg velge.

Det er jul, du kan spille hva du vil, vi ga deg bare et par forslag. Taler du om det, er du enig med vår liste, eller føler du at vi burde ha lagt noen andre spill her? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.