12 av de beste 2019 freeware for Windows

2019 er her og mange PC-brukere vil uten tvil være på utkikk etter fersk ny programvare. Programvare er en av de få bransjene der mange ting kommer gratis, så vi kan like godt få mest mulig ut av freeware.

Det er noen kjempefint freeware-pakker for nesten alle programkategorier. Dette er 12 av de beste freeware-programmene for 2019 som du kan kjøre på Windows 10 og andre plattformer.

Windows freeware å installere i 2019 på din PC

1. CCleaner - beste registret renere

CCleaner er blant de mest populære system vedlikehold programvare for Windows som Piriform kan skryte av har hatt mer enn to milliard nedlastinger. Selv om CCleaner-freeware kan mangle defragmentering, planlagt rengjøring og filgjenoppretting i pro og pluss versjoner, pakker den seg fortsatt i mange praktiske systemoptimaliseringsalternativer. Du kan legge til CCleaner til Windows ved å klikke på Gratis nedlasting nedenfor eller ved å kjøpe Professional-versjonen .

 • Last ned CCleaner gratis utgave
 • Last ned CCleaner Professional Edition

En registret renere er en ting Windows mangler, og CCleaner fyller det ugyldige med det fleksible registerverktøyet. Registry Cleaner gjør det mulig for brukere å tilpasse skanninger ved å velge ulike registerkategorier og kan fikse mange programvareproblemer. Programvarens filrengjøringsverktøy inneholder omfattende filkategorier for brukere å velge for system-, Windows Utforsker-, Internet Explorer-, Edge- og tredjepartsprogrammer.

Videre inkluderer CCleaner en oppstartshåndterer (som også viser kontekstmenyoppføringer), duplikatfiler, en nettleserplugin-administrator og diskanalysator.

2. Speccy - beste systeminfo verktøyet

Speccy er et annet Piriform-program som også er kombinert med CCleaner Plus. Dette er en av de mest detaljerte systeminfoverktøyene som gir opplysninger du kanskje ikke finner oppført på Windows System Information-app.

Speccy er en ganske viktig freeware-pakke for alle som planlegger å oppgradere maskinvare i 2018, og du kan legge den til Windows fra Pririforms offisielle nettside.

 • Last ned nå Speccy Gratis utgave
 • Kjøp nå Speccy Professional edition (Lifetime License)

Speccy gir en av de mest omfattende systemoversikten. Programvaren gir deg detaljert rapportering for RAM, CPU, OS, hovedkort, grafikkort, lagring, stasjoner, lyd og mer dessuten. Speccy-brukere kan eksportere systemdetaljer til TXT- eller XML-dokumenter for utskrift. Programvaren lar deg også kopiere systemdetaljer til utklippstavlen.

3. World of Tanks - største tankgamesamfunnet

World of Tanks er ikke et nytt Windows-spill, men dette er fortsatt en av de beste MMO-spillerne (Massively Multiplayer Online). Når spillet var på topp, satte det en verdensrekord for antall spillere på nettet på en enkelt MOG-server. Så hvis du ikke allerede har spilt World of Tanks, må du sjekke det ut i 2019.

Dette freeware spillet kjører på Windows-plattformer fra XP til 10, og du kan lagre installasjonsprogrammet ved å klikke på Last ned spill- knappen på deres offisielle nettside.

 • Last ned en installasjons World of Tanks gratis fra den offisielle nettsiden

Alle som er eksternt interessert i mobil krigføring, vil elske World of Tanks. Spillet satser tungvektstanker fra første verdenskrig til tidlig krigskrigstid i en-mot-en- eller lagkamp.

World of Tanks har seks spillmoduser som inkluderer tilfeldig, tank-selskap, historisk, høyborg og lagslag.

Men kanskje det beste med spillet er dets tech tree og mengden tank tilpasning det gir for spillere. Spillerne starter med grunnleggende tanker og kan deretter bygge dem opp i formidable pansrede monstre. Tilpassing av tankene er avgjørende for seier i multiplayer-kampene, og å bygge dem opp er halvt morsomt i World of Tanks.

4. Bitdefender Free Edition 2018 - Verdens beste Antivirus

Bitdefender er et kjent antivirusprogram for Windows. Anti-virus verktøyet leveres med hele pakken av skanning og gjenkjenning verktøy for å drepe malware og andre typer virus. Utgiveren har allerede gitt ut 2018-versjonen, så nå kan det være fint å legge til dette verktøyet til Windows 10, 8 eller 7. Trykk på Last ned nå- knappen på denne siden for å lagre programvarens installasjonsprogram. For en fullverdig versjon av Bitdefender foreslår vi at du velger en av de betalte alternativene som følger med en god teknisk støtte.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris

Bitdefender inkluderer antiphishing, USB autoscans, e-autoscans og ransomware beskyttelsesverktøy. Den inneholder en praktisk spillermodus som midlertidig suspenderer skanninger og varsler for å frigjøre systemressurser for spillet. Programvaren søker også etter utdatert programvare og hjelper deg med å oppdatere gamle programmer.

Videre er Bitdefenders generelle ressursutnyttelse minimal, selv når man skanner. Så det er ikke helt overraskende at Bitdefender har en brukerbasert eclipsing på over 500 millioner.

LES OGSÅ: Anmeldelse: Bitdefender Total Security 2018, det beste antivirusprogrammet for Windows PC

5. MailBird - den beste e-postklienten app på markedet

MailBird er e-postklientprogramvare kompatibel med Windows-plattformer fra XP til 10. Dette er et intuitivt og greit e-postprogram som er enkelt å konfigurere og konfigurere kontoer med. Freeware-versjonen er begrenset til tre e-postkontoer, men den har fortsatt et anstendig funksjonssett. Klikk på knappen Få Mailbird Free på denne nettsiden for å legge til denne e-postklientprogramvaren til Windows.

MailBird er e-postprogramvare som du kan åpne Yahoo, Gmail, Hotmail, iCloud og Outlook.com e-post blant andre. E-postklienten har en enhetlig innboks slik at du kan åpne e-post fra flere kontoer i en innboks. Programvaren har mange formateringsalternativer for e-post, og det inkluderer også tilpassbare temaer og layouter for innboksen.

En annen flott ting om MailBird er at den inneholder integrerte apper, som inkluderer Google Kalender, Dropbox, Todolist, Twitter, WhatsApp og mer i tillegg. Så Mailbird er et flott freeware-alternativ til Outlook 2016, og dette innlegget gir ytterligere detaljer for programvaren.

 • Last ned nå Mailbird gratis
 • Last ned og kjøp Mailbird Pro med 50% rabatt (vår spesialavtale)

LES OGSÅ: Beste Windows 10 e-postklienter og applikasjoner å bruke

6. Password Manager - en vennlig brukeradministrator

Icecream Password Manager er freeware passord manager som har fått rave vurderinger. Dette er ideell programvare for å lagre innloggingsdetaljer for nettstedet for 2018. Du kan legge til Passordbehandling til Windows-plattformer fra XP til 10 ved å klikke på Free Download på denne nettsiden.

Brukere av passordbehandling kan lagre innloggingsdetaljer for nettadresser, kredittkort og bankkontoer med programvaren, som har sitt eget hovedpassord. Imidlertid er denne programvaren litt mer enn en passordbehandling som det kommer med et skjemafiler som du kan fylle ut gjentatte nettsideformer.

Du kan også lagre notater, legge ved filer og sette opp automatiske sikkerhetskopier med Password Manager. I tillegg har programvaren en Chrome- og Firefox-utvidelse som du kan lagre nettsidekoder med.

7. Skjermopptaker - den mest kompatible skjermopptakeren

Screen Recorder er både screencaster og skjermdump programvare for opptak av video og fange statiske øyeblikksbilder i Windows. Programvaren har en freeware og pro-versjon som også lar deg planlegge og konvertere innspilte videoer til alternative formater.

Screen Recorder er et flott alternativ til Windows 'innebygde klippverktøy for å fange øyeblikksbilder, og du kan laste ned prøveversjonen gratis.

 • Last ned Icecream Screen Recorder Pro Trial

Skjermopptaker inkluderer et fleksibelt verktøy for å ta opp video og stillbilder som brukerne kan fange både fullskjermsproduksjon og utvalgte områder. Den inneholder omfattende tegnealternativer som du kan annotere videoer eller skjermbilder ved å legge til tekst, trinnnumre, former og piler til dem.

Programvaren har mange tilpassbare hurtigtaster for sine ulike verktøy og alternativer. De som oppgraderer til pro-versjonen kan også vise hurtigtaster i videoer, legge til vannmerker til opptak og trimklipp.

8. Advanced SystemCare 11 Free - beste PC Optimizer

Advanced SystemCare 11 Free er systemoptimaliseringsprogramvare for å gi Windows bærbar PC eller skrivebord 2018 vårrengjøring med. Dette er faktisk fem IObit-applikasjoner som er pakket inn i en enkelt pakke.

Det er en merkbar forskjell mellom Advanced SystemCare 11s gratis og pro-versjoner, men freeware-pakken gir fortsatt stor verdi.

 • Last ned nå Advanced System Care 11 gratis

Programvaren inneholder IObit's Uninstaller, Driver Booster, malware og harddisk defragment programvare. Du kan også skanne etter tomme mapper, slette dokumenter, fjerne startprogrammer og fikse ugyldige snarveier med programvaren.

Det beste med Advanced SystemCare 11 er alt-i-ett Clean & Optimize skanning som vil slette søppelfiler, rydde registret, optimalisere Windows-oppstart og fikse snarveier i ett feie, noe som ikke er noe du får i CCleaner . Denne Avanserte SystemCare-gjennomgangen gir ytterligere detaljer for systemoptimerer.

9. Android Emulator - beste gratis android emulator

Du kan spille alle de heteste Android-spillene i 2018, og kjøre andre apps, med Android Emulator-emulatoren . Android Emulator er ikke bare en emulator som kjører apps, den emulerer hele Android-plattformen i Windows. Dermed kan du oppdage Android OS uten et håndsett med denne freeware-programvaren.

Emulatoren har ganske store systemkrav, og det trenger minst 10 GB ledig harddiskplass, men det er fortsatt verdt å legge til i Windows 10, 8 og 7. Klikk på Last ned på denne hjemmesiden for å lagre Android Emulators installasjonsveiviser.

 • Last ned nå Android Emulator gratis

Android Emulator er det nærmeste til Android i Windows. Programvarens brukergrensesnitt emulerer Android OS, slik at du kan konfigurere Android Emulator via Innstillinger, endre kontakter, legge til widgets, sette opp påminnelser og mer dessuten. Denne programvaren integreres også med Windows, slik at du kan åpne Android-apper med Windows-snarveier. I tillegg kan Android Emulator-brukere bruke mobilene sine som fjernkontrollere for spill som er åpne i emulatoren.

Sjekk ut dette innlegget for ytterligere detaljer om Android Emulator og andre Android emulatorer.

10. WPS Office Free - beste Microsoft Office-alternativ

Kontorsuiter er blant de grunnleggende programvarene. Det er mange freeware kontorsuiter, og WPS Office Free er en verd å merke seg i 2018. WPS Office inneholder et tekstbehandlingsprogram, regneark og presentasjonsprogram.

Denne kontorsuiten har også premium og profesjonelle versjoner som inkluderer ekstra splitt og flettealternativer for PDF-filer. Du kan legge til WPS Office Free til Windows-plattformer fra XP til 10 ved å klikke på Last neddenne siden . For flere funksjoner kan du vurdere den betalte versjonen. Det er ikke så dyrt, men det vil være verdt hver krone.

 • Kjøp nå WPS Office 1 Year License
 • Kjøp nå WPS Office Lifetime License

WPS Office Free har et intuitivt tabbed brukergrensesnitt som ligner på MS Office UI-design. I motsetning til LibreOffice åpner programvaren flere dokumenter i separate faner i stedet for flere vinduer. WPS tekstbehandlingsprogrammet er mer som desktop publishing programvare som du kan dra og slippe avsnittene til alternative sidestillinger. Suitens applikasjoner inkluderer også et PDF-konverteringsverktøy og gir et stort utvalg av maler for å raskt sette opp dokumenter med.

Kingsoft tilbyr også skylagring for kontorpakken. WPS Office Free-brukere kan lagre filer til WPS Cloud, som gir deg en GB-lagringsplass. WPS Cloud lar deg også dele filer med lenker.

11. Ebook Reader - beste Ebook-leser for bokelskere

E-bøker er ikke lenger begrenset til bare e-boklesere og -tabeller. Du kan omfavne e-bøker i 2018 med Icecream Ebook Reader-programvaren for Windows, som støtter en rekke e-bokformater. Programvaren har en pro-versjon med mer omfattende alternativer, men freeware-versjonen er fortsatt en fin bit av kit som du kan laste ned fra denne siden.

 • Last ned nå Icecream Ebook Reader Professional prøveversjon

Ebook Reader støtter alle de primære e-bokformatene, som MOBI, EPUB, CBR, PDF og FB2. Programvaren lar deg både importere og eksportere e-bøker til andre enheter. Ebook Reader brukerne kan sette opp bokmerker, tilpasse fonter og temaer og legge til notater for bestemte deler av e-bøker. Oversett er en annen av Ebook Reader's praktiske alternativer som du kan oversette utvalgte passasjer om nødvendig.

12.WinRAR - Den beste filarkiver / komprimeringsprogramvare

Hvis du vil spare plass på PCen, eller bare gruppere eller komprimere filer du planlegger å sende, anbefales det å bruke en god filarkiveringsprogramvare. Windows har sin egen filarkiver innebygd i File Explorer, og mens denne arkiveren er bra for de mest grunnleggende oppgavene, har den ikke mange funksjoner som WinRAR har.

WinRAR støtter alle populære komprimeringsformater, og listen inneholder RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z og 7-Zip formater. Med hensyn til hastigheten, tilbyr WinRAR raskere kompresjonshastighet enn sine konkurrenter.

Programmet kan gjenkjenne typen filer du komprimerer, og den kan tilby deg den beste komprimeringsmetoden basert på filene du jobber med. En annen nyttig funksjon er muligheten til å dele arkiver, slik at du enkelt kan sende arkivet ditt i stykker. Dette er utrolig nyttig hvis du har en grense for filstørrelse for e-postvedleggene dine for eksempel.

En annen flott funksjon som skiller WinRAR fra andre filarkivere, er muligheten til å kryptere filene dine ved hjelp av 256-bits kryptering. Som et resultat kan du trygt arkivere filene dine og sørge for at bare personer med riktig passord kan få tilgang til dem.

Totalt tilbyr WinRAR mange flotte funksjoner, den støtter et bredt spekter av formater, gir god komprimering, samt filkryptering. Søknaden er tilgjengelig for en gratis prøveversjon, men du kan fortsette å bruke den selv etter at prøveperioden utløper.

Oversikt:

 • Støtte for alle populære komprimeringsformater
 • Smart komprimering
 • Evne til å dele arkiver
 • 256-bit kryptering

- Last ned WinRAR nå

Det er bare noen av de beste freeware-programmene du kan legge til i Windows i 2019. Selv om noen av dem kanskje mangler noen av alternativene og funksjonene i deres proprietære versjoner, tilbyr de fortsatt fantastisk verdi.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.